Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 lut 2008, 15:50

Myszka_ pisze:ona już ze szpitala nie wyjdzie bez Tosi to niech sobie wszystko weźmie z sobą

czyli sypnie się pierwsza kwietniówka :-D :-D
pozdrów je serdecznie od całego tt.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

25 lut 2008, 15:55

eVe80 pisze:czyli sypnie się pierwsza kwietniówka :-D :-D
pozdrów je serdecznie od całego tt.

Pewnie tak, narazie z tego co wiem jest na lekach podtrzymujących i chce je odstawic 10 marca a potem nich się dzieje wola Tosi :-D
Dziękuję w jej imieniu przekaże :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-25, 15:22 ]
To ja się też pochwalę fotkami - zrobionymi w domu, w sobotę - początek 34 t.c.
Obrazek
Obrazek

i nasza fura dla synka - w wersji głębokiej, spacerówka schowana hehe :-D na niej widac mniej więcej kolor wózka - mi/nam się podoba :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lut 2008, 16:58

Myszka furka wypaśna oczywiście :-D Ja już też mam gondolę i w sklepie czeka stelaż(jutro może odbiorę). Powiedz, czy u Ciebie podbicie jest ciemne, czy mi się wydaje? U mnie jest jasno szare przy zewnętrznym kolorze fioletowym... No i co powiesz na dźwięk budki w gondoli przy jej składaniu?

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 17:57

Myszka_, wozeczek sliczny i brzuszek tez superancki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a moglabys napisac jaki to wozek?

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lut 2008, 18:03

Pati85 pisze:Myszka_, wozeczek sliczny i brzuszek tez superancki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a moglabys napisac jaki to wozek?

Myszka pozwól że odpowiem, bo siedzę przed kompem. To jest Mutsy Urban Rider :-D

Zapomniałam dodać, że brzusio superowy. taki zgrabniusi...

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 18:08

mamamonia, dziekuje bardzo, wozeczek super bardzo mi sie podoba, bo my sie wachamy co do wozeczka

asika82
4000 - letni staruszek

25 lut 2008, 18:13

To Małgośka będzie pierwsza??? A co ona tak się w kolejkę wpycha!!! :ico_haha_01: To dobrze,że u niej dobrze, niech się rodzi zdrowa Tosieńka w połowie marca.
Eve Ty masz termin odległy, na pewno zdążysz z przeprowadzką.

[ Dodano: 2008-02-25, 17:14 ]
Myszka gonisz gonisz te większe brzuszki nie ma co!

[ Dodano: 2008-02-25, 17:17 ]
Eve ciekawa jestem Twojego bębenka jaki on bo my obie takie małe kobitki!
Dzisaj przymierzałam szlafrok i aż się przeraziłam w sklepie jak zobaczylam swoje odbicie. Ja taka normalnie prawdziwa :ico_ciezarowka: jestem! Ależ to cudownie,że już niedługo będziemy opowiadać o pierwszych spacerkach z wózkami, cudownie!!!

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 lut 2008, 18:42

Myszka_, Brzusio śliczny i nareszcie go widać ,ale tak to chyba nigdzie nie przytyłaś nadal zgrabniuka. Pamiętam na początku jaki był malutki twój brzusio chyba najmniejszy. :ico_haha_02: Wózeczek super!

[ Dodano: 2008-02-25, 17:45 ]
asika82 pisze:Ależ to cudownie,że już niedługo będziemy opowiadać o pierwszych spacerkach z wózkami, cudownie!!!

Mam tylko nadzieję ,że każda z nas znajdzie troszke czasu na TT :-)

[ Dodano: 2008-02-25, 17:54 ]
U mnie malowanko ,chyba mężuś się wystrasył ,że Oliwia może byc już niebawem i zaczął od naszego pokoju , póżniej pokój Matiego , korytarz , kuchnia i łazienka :-) Ciekawe kiedy skończy? mam nadzieje ,że tym razem zdąży bo jak się Mati rodził, co prawda był to kapitalny remont , to niestety po wyjściu ze szpitala musiałam zamieszkać na jakieś 2 lub 3 dni u rodziców , bo twierdził,że zdąży. Jak będzie tym razem zobaczymy wazne ,żeby sie pośpieszył bo musze ubranka :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: bo inaczj jego bedzie to czekac jak mu to powiedziałam to zrobił dziwną minkę i powiedział ,że chyba żartuje.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

25 lut 2008, 19:19

Rośnie brzuszek, rośnie nie ma co :-D
słoneczko4, przytyłam jeszcze mimo brzuszka, w pupę mi trochu poszło - choć bardziej w biodra - troszkę mi się poszerzyły i w uda - moje problemowe miejsce, ale nie ma źle, tak mi sie wydaje hehe :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

mamamonia pisze:Myszka pozwól że odpowiem, bo siedzę przed kompem. To jest Mutsy Urban Rider :-D

ależ pozwalam, pewnie :-D
dobrze Ci się wydaje, wnętrze wózka jest granatowe. Wy kupowaliście od razu spacerówkę do kompletu? bo piszesz w sumie tylko o gondolce. Mam nadzieję, że jak już stelaż odbierzesz to pochwalisz się "całością" :-D

asika82 pisze:Dzisaj przymierzałam szlafrok i aż się przeraziłam w sklepie jak zobaczylam swoje odbicie. Ja taka normalnie prawdziwa :ico_ciezarowka: jestem!

ja się śmiałam jak szlafrok przymierzałam, że się w nim "gubię", niby brzuszek jest i w ogóle ale ja jakaś mała w nim byłam hihi :ico_haha_01:

asika82 pisze:Ależ to cudownie,że już niedługo będziemy opowiadać o pierwszych spacerkach z wózkami, cudownie!!!

nooo już się doczekać nie mogę!! wczoraj tak stałam przy naszym powozie i mówiłam do synka, że już niedługo będziemy na spacerki chodzić i że już się go doczekać nie mogę ehhh... ale już niedługo, zleci :ico_brawa_01:

słoneczko4 pisze:Jak będzie tym razem zobaczymy wazne ,żeby sie pośpieszył bo musze ubranka :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: bo inaczj jego bedzie to czekac jak mu to powiedziałam to zrobił dziwną minkę i powiedział ,że chyba żartuje.

no wiesz tak męża straszyć hehehe, no ale trudno jak się nie spręży to będzie musiał zakasać rękawy i szykować ciuszki dla córuni żeby były gotowe na jej powrót z mamcią do domku..
a co do czasu, to wydaje mi się, że na pewno trochę się znajdzie na TT, wiadomo dzieci tak jak i my mają gorsze dni, ale ogólnie wydaje mi się że nie będzie źle :-D

Pati85 pisze:bo my sie wachamy co do wozeczka

Pati wy to macie jeszcze czas, to na pewno coś znajdziecie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lut 2008, 19:35

Myszka no pewnie, że się pochwalę. Już mam coraz więcej do zrobienia fotek i zaprezentowania Wam. Myślę, że w tym tygodniu :-D My mieliśmy kupować wszystko od razu, ale stwierdziliśmy, że i tak nie mamy gdzie trzymać tego siedziska i kupimy je na jesień. W sklepie w którym się zaopatrujemy mamy obiecaną zniżkę, więc to nawet lepiej dla nas...

Ja też strasznie już nie mogę sie doczekać spacerków, baaardzo chce mi się przytulić mojego szkraba, popatrzeć jej w oczka i wycałować nóżki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”