czyli sypnie się pierwsza kwietniówkaona już ze szpitala nie wyjdzie bez Tosi to niech sobie wszystko weźmie z sobą

pozdrów je serdecznie od całego tt.
Pewnie tak, narazie z tego co wiem jest na lekach podtrzymujących i chce je odstawic 10 marca a potem nich się dzieje wola Tosiczyli sypnie się pierwsza kwietniówka![]()
pozdrów je serdecznie od całego tt.
Mam tylko nadzieję ,że każda z nas znajdzie troszke czasu na TTAleż to cudownie,że już niedługo będziemy opowiadać o pierwszych spacerkach z wózkami, cudownie!!!
ależ pozwalam, pewnieMyszka pozwól że odpowiem, bo siedzę przed kompem. To jest Mutsy Urban Rider![]()
ja się śmiałam jak szlafrok przymierzałam, że się w nim "gubię", niby brzuszek jest i w ogóle ale ja jakaś mała w nim byłam hihiDzisaj przymierzałam szlafrok i aż się przeraziłam w sklepie jak zobaczylam swoje odbicie. Ja taka normalnie prawdziwajestem!
nooo już się doczekać nie mogę!! wczoraj tak stałam przy naszym powozie i mówiłam do synka, że już niedługo będziemy na spacerki chodzić i że już się go doczekać nie mogę ehhh... ale już niedługo, zleciAleż to cudownie,że już niedługo będziemy opowiadać o pierwszych spacerkach z wózkami, cudownie!!!
no wiesz tak męża straszyć hehehe, no ale trudno jak się nie spręży to będzie musiał zakasać rękawy i szykować ciuszki dla córuni żeby były gotowe na jej powrót z mamcią do domku..Jak będzie tym razem zobaczymy wazne ,żeby sie pośpieszył bo musze ubranka![]()
![]()
bo inaczj jego bedzie to czekac jak mu to powiedziałam to zrobił dziwną minkę i powiedział ,że chyba żartuje.
Pati wy to macie jeszcze czas, to na pewno coś znajdzieciebo my sie wachamy co do wozeczka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość