Oczywiście w Radomiu nic nie ma...niedlugo dzien dziecka, w wielu miastach (wawce, kraku, poznaniu...) sa imprezy gratis z kinder joy. zobaczcie: http://czasdzieci.pl/wars...id,605168e.html
Ja symbolicznie- wiśnie w czekoladzie,bo mama uwielbia i kupiłam taki zestaw herbatek poprawiających cerę,paznokcie,włosy....mama raz chciała to sobie kupić,ale nie miała za bardzo kasy,więc sobie zapamiętałamA dziewczyny mam do was pytanie-co kupujecie swoim mamom na Dzień Matki?
Pewnie,że fajny,Julcia to już duża panna,na pewno jej się spodoba,my pierwszy raz wzięliśmy Izę do zoo,jak miała 1,5 roku,ale nie było entuzjazmu z jej strony,była za mała; na jesień poszliśmy drugi raz; miała już prawie 2,5 roku i była zachwycona,goniła od klatki do klatki,nie mogliśmy jej odciagnąć...a Julcia przecież jeszcze starszaWogole wymyslilam sobie,ze na dzien dziecka zabierzemy Julcie do Zoo do Chorzowa myslicie ze to fajny pomysl?
w hiszpanii chrzcza b. szybko - od kilkudniowych dzieci do praktycznie maks. 6 mcy. Carmen miala niewiele ponad mac jak ja chrzcilismymy z mężem ochrzciliśmy ale dopiero jak mieli roczek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość