wiola85, Tez mam nadzieje,ze to minie, czasem mam tak, ze najchetniej bym go zacalowala ,i czuje jakas euforie,ze go mam i jestem w ciazy, by pozniej byc poprostu, wredna , samej z soba trudno mi jest wytrzymac,wiec podziwiam go,ze daj rade
Mam takie pytanie - czy macie czasem dziwne klucie w podbrzuszu? Wczoraj wieczorem jak zmienialam pozycje lezac to mnie klulo, i teraz tak samo siedze godzinami przed kompem uczac sie i piszac sprawozdania i jak tylko zmienie pozycje to tak jakby mi naciskalo na dolna czesc podbrzusza klujac nie jest to bolace, ale takie dziwne i odrazu wyobrazam sobie ze sie myszka sie zaplatala i gdzies tam mi napiera chociaz przeczytalam o jakims rozroscie wiezadel macicy czy cos w tym stylu ..
yoanna, witaj wydjae mi sie ,ze to odczucie jest normalne poprostu macica ci sie rozszerza ja tez tak czasem mam przez kilka dni potem to mija i nie jest to jakies dokuczliwe. Ja pracuje na stojaco i gdy po jakims czasie przypomni mi sie ze powinnam usiasc i odpoczac to zmiana pozycji tez daje mi sie we znaki i mam takie odczucie jak ty,po prostu trzeba robic przerwy a w twoim przypadku gdy siedzisz powinnas sie poruszac, ale jak naprawde sie nie pokoisz to idz z tym do gina. on rozwieje twoje watpliwosci i nie bedziesz sie tak zamartwiac, bo to najwazniejsze by mamsia byla i nie miala glupich mysli w glowie .Pozdrowienia
yoanna ja tez czasami mam takie kłucia. Na przykład dzisiaj jak wracałam z pracy to mnie tak jakos cisło w dole brzucha nie trwało to długo ale sie przestraszyłam, teraz jest juz oki. Tak jak mówicie moze to byc spowodowane powiekszaniem sie macicy, ale popytam dokladnie lekarza, i ty tez tak zrob
:)) juz sie nie martwie bo nie boli zupelnie, aczkolwiek do lekarza ide w nastepnym tygodniu to przy okazji zapytam. Staram sie miec jak najbardziej pozytywne mysli, ale zawsze moja wyobraznia nalezala do tych zbyt bujnych
nie ma co sie martwic na zapas, a dzieciaczek siee jeszcze nastresuje bo dwie sesje przed nim wiec szkoda nerwow :)
adia26, to chyba skutki długiego weekendu ja jakoś zupełnie nie mam weny do pisania.... yoanna, no to jak widzę nastawiasz się również na kampanię wrześniową
Czesc dziewczynki mmarta81 witaj nowu wsrod nas
Dzis niedziela a mnie len trapi od samego rana, nawet mi sie nie chce tyłka ruszyc z fotela Pogoda w koncu troszke sie poprawiła, bo ten deszcz juz mnie wkurzał. Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem wlosów? Bo musze sobie zafarbowac na wesele, bo mam troszke odrosty, a podobno mowi sie ze jest to nie wskazane u kobiet w ciazy. Ale sa rozne opinie. Jak to wyglada z wami?
mmarta81, witam cie goraco jak sie udal pobyt w polsce? Tez mialam sie wybrac w czerwcu, ale sie nie udalo ceny biletow sa okropne wiec do porodu nie zobacze mojej rodzinki wiola85, slyszalam,ze to nie jest wskazane bo moze wyjsc inny kolor niz planowany ale to chyba przy rozjasnianiu.