Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 17:49

Hej!!!

No to się porobiło...
Irminko koniecznie daj znać co z Kingą!!! Mam nadzieję, że nawet jak będzie trzeba kroplówki podać, to szybko ją wyleczą...powodzenia!!!

Ewcik zatłukłabym ich! poza tym znając siebie, to raczej nie wstałabym już z tego łóżka...Co to za pora na odwiedziny ludzi z małym dzieckiem :ico_puknij:

Sikorko, no na prawdę bardzo dobry kucharz z Twego Sikora :ico_brawa_01:
I czekam na łacińską nazwę przypadłości majowiątek!

Lady nie stresuj się tak! wiem, że to musi być dla Ciebie strasznie ciężkie...ale chyba nienajlepiej dla Ciebie i małej taki stres. Podejdź do tego bardziej na luzie. Nie wiesz jak to jest? i tak ci, co olewają i nie chodzą na zajęcia zaliczają pierwsi...życzę zdystansowania się i zaliczenia tego badziewia!

Kamizela toś mnie zabiła tą pielęgniarką...dobrze wiedzieć, że takie skecze mogą być...bo ja bym chyba osiwiała jak by mi nagle ktoś tu wparował...Kolejne 2dni pracuję na popołudnie więc w razie draki będę w domu.

Patrycja no uśmiech to ten synuś ma...rewelka!!! I dużo zdrówka w jego święto!!! :ico_tort:

KUlka Ty to chyba bogata bestia jesteś...sama, 2dzieci i takie inwestycje...podziwiam i zazdroszczę.........

U nas ok, nocka spokojna...Ale rano kupa...w sumie bardzo dobrze, bo zawoziliśmy na badania. Wreszcie trafiłam na super człowieka...co prawda tylko kierownik alboratorium, ale bardzo miły gość!!! nie dość, że pozwolił nam przywieźć próbkę później niż można, to jeszcze skasował 21zł i zbada immunoenzymat. na lamblie i jeszcze na inne pasożyty już za darmo. To jeszcze jutro o 12 będą wyniki i jak nic nie wyjdzie to poradził nam zbadać na rotawirusy...W sumie nie chciałabym żeby coś ona miała..ale jak nic nie wyjdzie to znów będę niespokojna, że niby nic jej nie jest, a jednak nie wszystko w porządku. Zapytam też o to badanie na celiakię...ja już sprawdzać to wszystko po kolei...
Młoda dziś spoko, bez kolejnych kup...zjada kleik...i marchwiankę...więc jakoś jest ok. Teraz śpi...a ja chwilę przysiadłam...idę zgrać zdjęcia...

[ Dodano: 2008-02-25, 17:02 ]
Moja widźma się obudziła i mnie terroryzuje...na razie się nie poddaję...musi spać jeszcze i koniec...

a oto ona...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 18:21

Ło matko boskaaaaaaa jest Hania w tej zielonej kiecce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jak stoi - mojemu też się tak udaje :-D

I Krystianek się pojawił - apetycznie wcina ten jogurcik :ico_haha_01:

Glizdunia no my właśnie odkładaliśmy pieniążki dla małego w domu, ale w końcu wzięłam ruszyłam nonono i założyłam małemu fundusz - co miesiąc będą tam wpłacane pieniążki i mały je otrzyma po uzyskaniu pełnoletności. Zawsze będzie miał jakiś start :ico_noniewiem:

Moje dziecko z racji, że ma dziś przestawiony cały rytm dnia nie śpi od godziny 14 i musi wytrzymać do kąpieli. Teraz bawi się w łóżeczku - jak na razie nie jest źle.

Acha, dostałam dziś katalog z ciuszkami dla dzieci firmy Mariquita - bossskie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Macie coś z ich metką ??? Ciekawe czy dobre gatunkowo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lut 2008, 18:57

Kamizela...z tej firmy mam kilka rzeczy dla malej...dostala od dziadkow...i wydają sie swietne jakosciowo-są w wiekszych rozmiarach wiec jeszcze nienoszone....a konto super sprawa...mi mama takie w dziecinstwie zalozyla i jeszcze mam tam conieco na nim a jezdziam sobie na niezle wakacje za te kase :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Hania sliczniusia i bombowa i wogole w tej kitce na glowce...bossska....hihihi i jak ladnie stoi....
a ja juz po rozmowie...bylam i wszystko spieprzylam...matko co za niedolęga ze mnie :ico_puknij: :ico_placzek: ....babka super mila i wogole sliczne i niesamowicei czysciutkie miejsce...hotel tylko z 12 pokojami....boski...piekny i zadbany....a ja bylam tak zauroczona tym co babka gadala ze zapomnialam jej powiedziec o urlopie i wogole.... :ico_olaboga: ....fajnie placi...potrzebuje mnie glownie w weekendy na 3 h dziennie...a jak bede chciala to w tygodniu tez moge na 3h z rana....poprostu praca dla mnie sie wydaje....mam przyjsc w srode to jakas pani mi wszystko pokaze...a i dodala ze slyszala ze podobno odwalilam niezlą robotę w knajpie jej męzą :ico_haha_01: ....nawet miala moje cv....hehehe....chyba mi zalezy na tej pracy bo kto inny mi takie godziny da i takie pieniądze? :ico_noniewiem:

hihihino i Maya auczyla sie dzis jak mialczy kot...nagram pozniej.....

[ Dodano: 2008-02-25, 17:59 ]
wybacz Krystianku...juz ktorys raz siadam do kompa by Ci zlozyc zyczonka i ciagle zapominam... :ico_wstydzioch: :ico_sorki:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: rosnij dalej taki sliczny!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 19:12

glizdunia no to mam nadzieje ,ze to bedzie to co szukasz
hania urocza poprostu `
i widzisz moze rzeczywiscie z tą kupą wszystko ok
bo wydaje mi sie ze jakby miala rota to jeszcze musiały by byc wymioty przy tym
takze uspokój sie a ja trzymam kciuki za dobre wyniki

[ Dodano: 2008-02-25, 18:15 ]
a ja wlasnie wrocilam z tesco i zakochałam sie w kurteczce militarnej i sukience dla mojej niuni :ico_szoking:
poprostu cudu :ico_brawa_01:
i do tego znalazłam dla niej taki jezdzik-chodzik jak wy macie dla swoich dzieciaczków
ale nie za 110 jak na allegro tylko 69,- i tak samo fajny

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lut 2008, 19:55

Jagodka Ty nam tu nie pisz ze cudo tylko zaraz fotki wklejaj!!!!!!!!!1 :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 21:10

Foty, foty, foty, foty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moje dziecko lula, ciekawe jak długo pośpi :ico_noniewiem:

Włącze tv bo leci "Emka" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lut 2008, 21:13

moja tez juz spi...taka slaba byla ze szok...aha i wyszla jej wysypka....wiec to na bank ta cale 3 dniowka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 21:21

Ech...to dobrze, że to była tylko trzydniówka :ico_noniewiem:

Kurcze bycie matką bywa stresujące. Zawsze coś, jak nie kupki za rzadkie, lub za gęste, to inne paskudztwa :ico_noniewiem: I tak do końca życia :ico_olaboga: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 21:30

Hej

Mama_Dominika się nie ozywa, więc chyba jednak kroplówka :ico_olaboga: trzymam kciuki za Kinię!!!

Zbora przecudna masz Hanię... gdzie u niej choroby szukać??? Przecież Ona tryska zdrowiem...a że ma dziewczynka dobrą przemianę materii, cóż ... :ico_oczko: :-)

Patrycja świetny Krystian... a najbardziej mi się podoba minka na 1 fotce :-D

:ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_prezent: dla synka !!!

Glizda , a czemu piszesz, że
GLIZDUNIA pisze:bylam i wszystko spieprzylam...
???

U nas ok
chłopcy wrócili o 21.15
bura była
i pizza na przeprosiny
:-D

A dziś spacerek zaliczony... ale wymarzłam...
więc muszę się rozgrzać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

25 lut 2008, 21:42

O RETY
padam nie mam siły pisać
a to tylko pierwszy dzień po urlopie w pracy i wieczór tylko ja i Iga - bo tatuś w pracy do 21.30 :ico_olaboga:

jagodka24, no ja też ciekawa tego cuda :-D

wiecie co - Iga to jeszcze ani razu nie chorowała oprócz kataru i trochę kaszlu raz... i tak sobie myślę jak ja będę panikować w takiej sytuacji np. gorączki, wymiotów itp. :ico_noniewiem:

Irmina ty nas tu nie trzymaj w niepewności, życzę zdrówka dla małej!!!

Patrycja cudny synalek :-D i buziaki dla niego :ico_buziaczki_big:

zborra, no piękności w sukience i w opasce i w kiteczce ... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

GLIZDUNIA, no to jak w końcu z tą pracą ? znaczy że się decydujesz? czy jeszcze musisz pogadać z tą kobitką? bo w sumie brzmi bardzo fajnie...

:ico_papa:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”