Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

26 maja 2008, 10:54

ten podwojny podbrodek, tragedia..
Dla pocieszenia powiem Ci, że mnie u mnie to też najbardziej wkurza :ico_zly:

I jeszcze do tego, te przerosnięte cyce :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 10:55

witam witam.

Mialam wczesniej sie odezwac, tylko japierw posprzatalam, a potem jak odpalilam kompa mama zadzwonila.
my dzis wstalismy o 9 znaczy ja i milan, reszta ekipy dopiero sie obudzila.

oczywiscie nadal 2 w 1 i nie czuje zeby sie zapowiadalo dzis na porod.
Jutro oczywiscie kontrolna wizyta.

janoszka, ja pamietam ze jak sie tak dziwnie czulam, ale w sumie male skurczyli, to na nastepny dzien na wieczor urodzilam, tylko ze to bylo idealnie w dzien terminu.

Tuska, na pocieszenie powiem ze ja 16 kg na plusie, i chyba ostanio co tydzien po 1 kg mi przybywa :ico_olaboga:

Marta26, lulu_, NOWA, normalnie wy ranne ptaszki, ja to o 5 sie budze ale tylko na siusiu i dalej ide spac , choc czas mi sie nie chce , ale i tak zasypiam

Awatar użytkownika
NOWA

26 maja 2008, 10:56

siunia, witaj :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 11:00

NOWA, u mnie cycow jak nie bylo tak i za bardzo nie ma, nie wiem czy mozna je nazwac nawet rozmiarem B, ale brodawy wielkie, i siara leci, jak karmilam milana tez mialam malutkie wiec jak dla mnie jest ok.

janoszka, ja wczoraj mierzylam sie w pasie 109cm mam :ico_olaboga: , normalnie z dznmia na dzien czuje jak by mnie rozrywalo, a zwlaszcza w miejscu gdzie mialam kiedys tam kolczyk w pepku, mam taki wielki rozstep

Tuska, poczekaj wlasnie do porodu, jakie to fajne uczucie wejsc na wage i np zobaczyc 7 kg zrzucone po porodzie, a przy karmieniu bardzo szybko reszta spadnie i bedziesz pewnie jeszcze bardziej chyda niz z przed ciazy , a przynajmniej tak u mnie bylo

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

26 maja 2008, 11:00

siunia, no ja nie wierze w te terminy, dziecko i tak wyjdzie kiedy chce,
wczoraj gadałam z moją dobrą koleżanką, która urodziła w paźzdzierniku niemal cały miesiąc przed terminem. i siłami natury normalnie, nic się nie działo po prostu młody chciał już wyjść, a ona w ogóle nie była na to przygotowana.

poród trwał 12h, musieli ją szyć bo popękała sama, no ale musiała czekać ponad 2 godziny, bo położna powiedziała że ona nie umie takich zniszczeń zaszyć i musiała czekać na lekarza, który był w ....teatrze :-/ wrócił założył 26 szwów i tyle. :ico_olaboga: cały londyn, dobrze że nie pojechaliśmy do Anglii jednak.

a młodziutki, choć wcześniaczek - okaz zdrowia :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-26, 11:02 ]
podczas każdego karmienia ubywa ponoć ok. 500-700 kalorii. tak doczytałam. :ico_olaboga:
laseczki - zejdzie nam to wszystko szybciutko.

siunia - aż się pójdę zmierzyć :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 11:02

w srode wypadaja Milana urodziny , ale wyprawiam w piatek , kilku znajomych tylko bedzie, zrobie tort, ze 2 ciasta i nakupuje slodyczy, takie slodkie party urodzinowe. Mam nadzieje ze wszystko wypali i do piatku jeszcze nie urodze. choc kazdy pewnie zrozumie jesli odwolam w ostaniej chwili i przeloze na np tydzien pozniej.

Awatar użytkownika
NOWA

26 maja 2008, 11:03

A ja przestałam wierzyc w to co mówią lekarze "wróżący" terminy porodu :ico_noniewiem:

A ja to się nawet nie łudzę, że ominą mnie rozstępy na brzuchu (choc na razie ani jednego nie widzę), skórę mam maksymalnie napiętą i najbradziej właśnie koło pepka.

[ Dodano: 2008-05-26, 11:06 ]
siuniaale byłby numer, jakbyś urodziła tego samego dnia :ico_oczko:

Dobra babeczki zmykam, bo mi słońce ucieknie :ico_oczko:
Wpadne później
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 11:08 przez NOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
murdemille

26 maja 2008, 11:08

noo w pasie mam 103 cm a biodrach mam 100 cm :-D

[ Dodano: 2008-05-26, 11:09 ]
i i jak to powiedział ginek - taka 'duża' kobita a łapki cienkie jak u kotka :-D :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 11:10

janoszka, no wiem ze dziecko wyjdzie kiedy chce, tylko ja naleze do tego nietypowego przypadku gdzie milana urodzilam w dzien terminu. co rzadko sie zdarza :ico_oczko:
A co do rozerwan przy porodzie, to szkoda gadac, mnie tez niezle rozerwalo, az do tylka, i to tak poszarpalo, mam nadzieje ze teraz moze obedzie sie bez rozerwan, ale nigdy nie wiadomo.

Kurde szukam siatki na okna od much, moze ktoras z was sie w tym oriantuje i moze jakies polecic, dodam ze u mnie kiepskie okna bo otwieraja sie na zewnatrz, wiec nie moge idealnie zakleic go siatka.
Pomozcie !!!!!!

[ Dodano: 2008-05-26, 11:11 ]
A i u nas na podworku gorac taki , narazie temp doszla do 24 stopni ale caly czas rosnie

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2008, 11:20

cześć brzuchatki!
melduję się w dwupaku.nie chce ta gówniara wleźć jeszcze a gadałam z nią żeby urodziła się w miniony długi weekend :ico_oczko: w ogóle się matki słuchać nie chce :ico_nienie: ja jej dam,niech się tylko urodzi :ico_oczko: :ico_haha_02:
ja kobitki w przeciwieństwie do was śpię ostatnio nieźle tylko przekręcanie się to dla mnie udręka :ico_olaboga: wypracowałam sobie sposób:ciągnę z jednej strony za spodnie od piżamy a drugą ręką trzymam się łóżka :ico_puknij: :ico_haha_02: jak jakaś staruszka z lumbago :ico_olaboga:
buziaki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”