Cześć Dziewczyny!!
Też chciałam pozrzucac kilka zdjęć, ale gdzieś kabelek wpadł za kompa i nie mogę znaleść... No to może wieczorkirem jak wrócimy od mam.
qunick, szkoda ze musieliście wcześniej pojechać ale zdrówko Zuzanki było najważniejsze!! Dobrze że jest lepiej i mogła iść na Akademię!!
Dużo zdrówka i pomyślnośći dla Jurka!!!! Dobrze że z Wami przyjechał, myślałąm że bedziesz sama z dziewczynkami. A tak mieliśmy okazje go poznać!! TwojA zUZIA JEST TAKA REZOLUTNA I GRZECZNA JAK NA SWÓJ WIEK!! a DO TEGO ŚLICZNA BARDZO!!!
A Ninusia to rzeczywiście drobinka, taka delikatna...
Ania bardzo miło było Cię poznać!!!! Super że sie wybrałyście z Justynką i Oliwcią!!! Super!!! A Oliwcia to naprawde te włoski ma przepiękne i taka właśnie cichutka i maleńka!!!
kelly, Twój Tymuś jest bardzo szczuplutkim chłopcem i raczej chyba troszkę nieufny... Ale do Oliwci leciał że ho,ho !!
Wiesz, to nie tak, że Bartuś jest śpiochem, tylko ma inne godziny spania niż większość dzieci a już w szczególności od Tymka! Bartek śpi mi mniej więcej ok 9-11 godz. w nocy, więc chyba nie tak dużo.. a w dzień 1h-1,5h. A jak zasypia o 22:00- 22:30 to nic dziwnego że budzi sie później od Waszych dzieciaków, ale dziwne żebym ja wstawała przed nim skoro po całym dniu z bardzo ruchliwym Grochem padam z nóg i jak on już zasypia to ja muszę jeszcze zrobić kilka rzeczy zanim sie położe i najczęsciej nie kłade sie wcześniej niż północ. Także błogosławieństwem dla mnie jest jak pośpi jak dziś do 9:45!!!!
Zeby choś spał tyle godzin bez przerwy to byłoby bosko!! Ale on niestety do 5 razy na noc robi mi pobudkę. Ale dziś tylko 2 razy wstawałam!!!!! SUPER!!!!
Wiesz, trochę głupio rzeczywiście że nie pogadałyśmy sobie więcej ale to chyba nie przez to że my dochodziliśmy do wszystkich później, bo z innymi zdążyłam pogadać. Może następnym razem jakos łatwiej nam pójdzie bo przecież na tt jakoś super sobie gadałyśmy wcześniej!!! Także jestem dobrej myśli. A dodam tylko że robisz piękne paznokcie. Bardzo podobały mi sie Twoje no i Karolas nasza ma teraz piękne!!!
aga dzięki za fluidy dla bartolinka!!! ładnie pospał wprawdzie od 23:00 ale do 5:30 bez przerwy, a potem to tylko o 7:20 go wzięłam do siebie i pospaliśmy do 9:45!!! Pozdro dla Zbyszka!!! Super facet!!!
W ogóle masz slietnych chłopaków!!! Radek wyjątkowo sprawny fizycznie chłopak!! A do tego bardzo mądry! Wojtula przesłodki, bardzo fajny i ruchliwy no i drobniutki!
myszka Twoja dominisia to nie bede oryginalna że modelka rośnie!! Sliczna i bardzo rezolutna!!! Do wszystkich dzieciaków podchodziła, zagadywała, bardzo samodzielna i wesoła dziewczyna!!!
No i jeszcze raz dzięki za farelkę!!!!
karolas kobieto, ale fajnie było cię poznac na żywo!!! No i całą Twoją rodzinkę. Dawid super, Kacpi świetny, fajnie pobawiliśmy się na placu zabaw, bardzo grzeczny i ciepły chłopaczek! Melusia śliczna i spokojna ale to na pewno przez ten katar i wychodzącą rwójeczkę!! Gratuluję nowego ząbka!!!!
Swietnie radzisz sobie z dwójeczką dzieciaków, zresztą jak wszystkie mamy z dwójka dzieciaków na naszym spotkaniu!!! Jesteście boskie, muszę sie od Was uczyć jak postępować z dzieckiem bo przez to że nie mam porównania i jakiegoś wzoru do naśladowania na codzień to robię wszystko po swojemu, ale widzę ze chyba zbyt asekuracyjnie traktowałam bartolinka i muszę zabrać sie za wprowadzanie zmian. Dobrze było jechać na to spotkanie choćby po to żeby zobaczyć ze inne dzieci jakby "same" sie chowają i nic im nie jest. Wie c małymi krokami muszę wprowadzać zmiany!
Mam nadzieje że bedziesz mi ciągle dawać cenne rady i wspierać czasem...
Kończe bo wychodzimy na spacer!
Zdjęcia poźniej!