ojj kochana trzymam kciuki za ciebie mocno!!!!!!!!!!!!!a co do lekow nie powinnas ich odstawiac one nie zaszkodza a moga pomoc ja na poczatku bralam zastrzyki caprogest co 3 dni i do tego duphaston 3x1 dziennie..a teraz biore 3x2 tabletki dziennie i no-spe mam gdyby mnie cos bolalo..prosze cie biez to co i lekarz przepisal i trzymaj sie cieplutko...
milutka jak tylko bedziesz po badaniu to daj znac pliska !!!!!trzymam kciuki i mysle caly czas co z toba ..ja jestem juz po badaniu i dzis byla pierwsza wizyta gdzie nie uslyszalam niczego zlego lekarz powiedzial ze zagrozenie minelo dzidzia zyje macha raczkami i nozkami ma 4cm a kosmowka przylegla spowrotem jest tam maly ale stary krwiaczek i nie powinien juz zagrozic..ale kontrole co dwa tygodnie...buziaki
[ Dodano: 2008-05-28, 00:14 ]
milutka nie mam dobrego przeczucia co do ciebie ze jeszcze nic sie nie odezwalas..
Hej wczoraj sie poprostu nie odzywalam bo caly dzien spalam i wymiotowalam tak na zmiane!! bylam u lekarz nie mialam usg dopiero za 2-3 tyg! ale powiedzial ze tak wszystko jest ok jak narazie zobaczymy tylko co wyjdzie na usg mam nadzieje e bedzie ok! a powiedzial ze jesli wymiotuje tzn ze ciaza dziala i funkcjonuje":)
milutka204, bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. najwazniejsze kochana, żebyś się nie stresowała bo to na pewno szkodzi dzidzi. Zobaczysz, że bedzie dobrze i za kilka miesięcy będziesz ściskać w ramionach swoją pociechę trzeba w to wierzyć i mieć takie nastawienie, bo stres nie pomoże a co gorsze może zaszkodzić. Tak więc trzymaj się cieplutko a ja zaciskam kciuki za was