;po trzech dobach wyjdę ze szpitala

;po trzech dobach wyjdę ze szpitala
Marta w szpitalu podajesz adres przychodni,do której jesteś zapisana i oni juz tam sami przesyłaja informację że jesteś po porodzie.i położna ma obowiązek się z tobą umówić i przyjechać na wizytę.ale w rzeczywistości jest tak,że nie zawsze przyjeżdża bo np.tak jak u mnie ja mieszkam na wsi ale do lekarza jeżdżę do Siedlec (chociaż mam na miejscu przychodnię) a z miasta żadnej pipie się nie chce 15km przyjechać.i takim sposobem u mnie nikt nie był.a ja sie zastanawiam jak to jest z ta połozną która do domu przychodzi po porodzie. gdzie to trzeba iśc żeby sie z taka umówic itp. bo ja nie znam rzadnej i nie wybierałam w przychodni ani nic i tak sie zastanawiam że przeciez w pare dni po porodzie nie bede latac po przychodniach i połoznej zapraszac. Oswiećcie mnie w tym temacie![]()
![]()
mam to samonajlepsze jest to, że minęły mi te straszne zaparciateraz to nawet latam do kibelka tak 3-4 razy dziennie
, dlatego pytam o tą lewatywę
![]()
zgadzam sieTuska ja nastawiona bojowo bo trzeba walczyć o swoje
mojej kolezanki maz poszedl do przychodni zglosic dziecko. a potem jeszcze telefonicznie sie mozna umowic konkretnie. my na szczescie blisko mamy przychodnie, wiec mysle ze polozna nie zawiedzie.a ja sie zastanawiam jak to jest z ta połozną która do domu przychodzi po porodzie. gdzie to trzeba iśc żeby sie z taka umówic itp.
hmm ja myslalam ze wlasnie jedzie sie do lekarza na sciaganie szwow. ktoras tak chyba pisala gdzies na forum, sama nie wiem. w Ujastku zakladaja rozpuszczalne, ale mojej kolezance sie wcale nie rozpuscily i jej gin po 6 tygodniach dopiero wyjela na wizycie kontrolnej, dlugo sie z tym meczylano ale jak czasem sie ma te nierozpuszczalne szwy to chyba własnie położna powinna w domu je wyjac po ilus dniach. no a tak to co, do lekarza trzeba jechac?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość