Witam!
Nocka ok,ale obudził mnie już o 5.50
kazałam mu siedzieć cicho bo ja chce spac i dał mi jesczze pół godziny drzemki
w pracy ok,dziś byłam u przedszkolaków,świetne sa,zrobie sobie ta przedszkolną z wczesnoszkolną,chciałbym pracować w przedszkolu,czemu ja durna nie robiłam tego od razu,od zawsze chciałam a potem mi sie cos odwidziało
ale nic straconego
Nat my wytepilismy tą gliste dawno już,jeszcze w tamtym roku,teraz ma poprostu drugi raz ją
Edyta nie gniewam sie,Kacper nie boi się taty,nigdy sie go nie bał,nigdy nie płakał na jego widok nawet jak był malusi,wyglądało to tak jakby podświadomie jakos wiedział ze to tata jest
Sto lat Kochany Wiktorku :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: ale ten czas leci,dopiero byłeś taki malusi
Nat super że wycieczka udana i czekamy na zdjęcia
Koleżanka z Lobdynu przyjechał ale nie przywiozła dużo,bo nie miała kiedy połazić,była na urlopie w Hiszpanii i nie miała głowy do latania po sklepach
przywiozła mu 2 koszulki z krótkim i skarpetki bo chcialam jakieś fajowe,spodenek nie widziała fajnych to nie kupiła,ale to nawet lepiej bo przejrząłam Kacpra letnie ciuchy i prawie wszystkie spodenki są dobre te co miał,w tamtym roku wszystkie były ciut za duże a teraz są w sam raz
tylko koszulek musze dokupić,ostatnio fajowa mu kupiąłm na ramiączkach
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich mamusiek :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-05-26, 21:50 ]
a i u nas dzis ciepło dosć choc czasem chłodem powiewalo,było potem 19 st ,wszystko zmierza ku ciepłemu
mam nadzieje
ale w domu zimno dalej
Kacper troszke jeszcze smarka,jak pytam go kiedy ten katar sie skończy to mówi że "jutlo"
jutro wpadnie ta koleżanka ze swoim 4 miesięcznym siostrzeńcem,dawno nie miałąm takiego dzidziulka