dziewczyny super zdjęcia i filmiki
jak oglądałam to poczułam się tak jakbym na chwilę wpadła na wasze spotknie
olala między mną a moim mężem jest 5 lat różnicy (on jest starszy) ale tak na codzień ja w ogóle nie czuję żadnej różnicy
katelajdka to i tak masz fajnie ze spaniem Bartka, że już śpi o 21.30 - ja uważam że to wcale nie za późno. Moja Joasia zasypia jeszcze o godine później tylko że rano i tak wstaje o świcie
I nic na nią nie mogę poradzić, żadne przeorganoizowanie dnia nic nie dało, obojętnie czy ma 1 drzemkę, 2 czy wcale w ciągu dnia to i tak kładzie się spać późno i wcześnie wstaje i raz się budzi w nocy. Dzisiaj np wstała o 5.40
czasem poleży ze mną jeszcze godzinkę jak jej dam cyca
ellepati Joasia już od 2 miesięcy kaszki nie tknie (wcześniej bardzo lubiła) potem do tej pory jadła kanapki z szyneczką albo z serkiem i pomidorem lub ogórkiem, a teraz i tego nie chce
A dziś na śniedanie zjadła garść suchych kulek kukurydzianych ( bo w mleku też nie tknie
). Jedyne co teraz uwielbia to jajecznica w każdej ilości i kawę inkę
PYTANIE czy pozbywacie się się niedługo krzesełek do karmienia??? Joasia już tak pięknie je sama łyżeczką i widelcem, że kupiliśmy jej stolik i małe krzesełko ( w ciągu dnia sobie tam czyta książeczki i bawi się) i wymyśliłam, że to duże krzesełko do karmienia już chyba nie jest potrzebne, a u nas tylko miejsce zajmuje więc chyba wyląduje w piwnicy