MAGDZINKA my z krzesłka korzystamy i jak narazie Melcia je sobie w nim i tyle hi hi. Dodasm ze kacper musial w sumie ustąpic melci miejsca w tym krzesełku bo to było jego czyli siedzial w nim bez zdjecia blatu hahahahah do 4 roku zycia hi hi jak Amelka przyszła na swiat to jej ustąpił grzecznie miejsa ;)
takze my bedziemy jeszcze korzystac.
CHORZOW no fajnie ze planuecie sie wybrac na wycieczke,my narazie niestety w tamtym kierunku nie bo mieszkanie najpierw trzeba wykupic a potem sie zobaczy jak z kaską no i skoro planujemy spotkanie nad morzem to juz chorzo odpada poki co ale kto wie innym razem:)
Ogolnie my lubim zwiedzac,podrozowac, czesto gdzies sie wybieralismy jak bylismy bez dzieci,potem z Kacpim nawet bez autka pociagami,autokarami hi hi a potem Amelusia dołaczyla to juz było gorzej z nimi sie tłuc ale jak jest teraz autko to znow sie zabieramy za podroze małe i duze hi hi tylko kasy miec i heya :)
HEKKATE ja nie wiem z jakiego powodu juz nie zaglądasz do nas? Mi tęskno bo uwielbiałam oglądac fotki jakie dawalas z Danielkiem no i tyle mądrosci pisałas a teraz cio????????????
przestan nie wygłupiaj sie i pisz tu z nami, jak ktoras nie cche to niech nie czyta hi hi hi ja tam cche zebys pisała :))))))))))
ELLEPATI Patrycha,Melcia wcina kaszki ale popoludniami na deserek z owockami dawid jej daje kaszke np. manna bobovity i do tego pol sloiczka owockow ;)
A rano to juz od jakis 3 miesiecy daje jej chlebka z pasztecikiem albo z szyneczka z zołtym serem i białym mało bo nie wiem cos ma na nozce jakies krostki i nie wiem czy to od nabiału wiec woole unikac chociaz chyba to od jajka moze byc bo jak zje jajo to mam wrazenie ze te krostki bardziej sie zaznaczaj ale i tak podaje wszystko prawie bo kurcze na eliminowanko troche z apozno hi hi a tak moze sie organizm przyzwyczai a jak nie to z wiekiem zobaczymy co bedzie ;)
KATELAJDKA fajnie ze humorki dzis dopisały
tak to prawda przygotowania weselne to piekny czas :)
No Kasia pieknie to dalas czadu tak od razu sie zawzielas i Barcika puscilas hahahaaha nie no ale wiesz co melcia to tez dzikus mały jest. Widzialas sama a nie nie widxialas akurat jak ten smietnik ja przygniutł,no wic ona tez łazeuje i widzisz trzeba miec oczy wokol glowy z nią. A w parku jak jestesmy to kochanie ona tk samo,zbierała by tylko pety i kapsle po piwku a co tm patyczki i listki to nie hahahahahahaa i tez co pochwile wołam tylko Mela nie wolno, nie wolno..................... to bebe jest bebe.................
I ja zagaduje zabawic sie staram czyms innym piłka albo cosik innego no jakos tak....
KELLY no jestes kobietko,azaglądnełas widze po pracy hi hi i fotki sie pojawily piekne :)
ja musze tez csik zarzucic :)
no to moze cosik mi sie uda dodac;)
KAROLAS,QUNICK,ANIA0807,KACPI, ZUZIA, AMELKA,NINKA
ZUZKA I KACPI
UWAGA MELCIA NADCIAGA ZBADAC CZY OGIEN NAPRAWDE PARZY
A TU JUZ MAMA ZAMKNELA DOSTEP DO OGNICHA
TAK SPONTANICZNIE
ZABAWIAM ZIęCIA
WYGRALAM WOZEK Z WOJTKIEM TO DOMINISI TEZ NIE POPUSZCZE