Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 maja 2008, 17:33

Tuska, ogromne dzieki, bardzo pomoglas, dokladnie u nas bardzo miekka woda, 0 kamienia, dzieki za podpowiedz :-) :-) :-) :-) :-) :-)

[ Dodano: 2008-05-28, 19:48 ]
Ja ogladam you can dance

normalnie to stresujace jest ze juz majowki porozdwajane i przyszla kolej na nas :ico_olaboga:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 04:39

Hej

Jestem dadal, ale coś powoli zaczyna się dziać, znów mam skurcze od przed wczoraj w nocy, wczoraj tez miałam pod wieczór dość silne ale przeszło ... pewnie ruszać wszytsko zaczyna ...
No w końcy już na drugi termin 39 tc się zaczyna na majowy powoli do 42 tc dobijam :ico_szoking: No to jeszcze ...

Egzaminy :ico_noniewiem: Niestety nie udało mi się zdobyć stypędnium, ale to nic... Załapałam jedną jedna 3 i nici z kaski ... W tym tygodniu jestem strasznie zapracowana, bo skoro córcia nie chce sie rodzić, zdawałam wszytskie egzaminy na bieżąco i nic nie mam na sesję poprawkową przeniesione :ico_brawa_01: :-D z czego się bardzo cieszę... Wczoraj się dowiedziałam, że nie musze na piątkowy egzamin jechać, bo na 5 pisemny zdałam i jestem z METODYKI zwolniona ..dziś jeszcze mam ostatni jak zdam oczywiście egzamin z ETYKI- baba kosa, wymagająca, ale mam nadzieje, że zdam ... No i faktycznie, Matrusia poczekała aż mama skończy szkołe :-D :ico_brawa_01:
Ale fakt, faktem, dało mi to wszstko w nonono, za przeproszeniem, przchodziłam teraz z zajęć i sidziałam i siedziałm nad książkami ..po nocach .. masakra...potem taki stwór padnięty chodzialm ...no ale sie opłacąło!

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2008, 08:16

Hej

Witam, my nadal 2 w 1 :-)

Wstałam, bo już nie mogę spac, nocka minęła super (choc córcia wieczorem strasznie poszalała :-) ).
Brzuszek boli i od wczoraj wieczorem mam lekkie skurcze, ale nie nastawiam sie, że to może byc to :ico_noniewiem:
Idę powoli szykowac śniadanko, dziś również dla psa (m. właśnie pojechał po mięsko dla niej :ico_oczko: )

A i pogoda dziś zapowiada sie supoer :ico_brawa_01:

Wpadne potem, jak Was wiecej będzie :-)

[ Dodano: 2008-05-29, 08:19 ]
Małgorzatka to Ty nieźle noce zarywasz :ico_szoking: , super, ze w końcu cos u Ciebie rusza, czas najwyższy :ico_oczko: Wielkie :ico_brawa_01: za zaliczenia, tylko podziwiac :ico_brawa_01:

Ja tez się śmieję, ze moja córcia dała mi czas, żeby wszystkie sprawy (uczelniane) pozałatwiac, ale juz jestem po i mogłaby wychodzic :-)

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 08:20

Hej ! Ja dzisiaj z samego rana z kawką.
Nocka ok, chociaz już od jakichś 2-3 dni wieczorem mam skurcze, ale nie jakieś mega mocne :ico_oczko: Może mała sie rozrusza :-D I w ciągu tych 5 dni jednak zdecyduje się wyjść :ico_brawa_01: Za to w nocy leciało ze mnie bardzo obficie .... mleko :ico_haha_01:

Pogoda piękna, więc pewnie cały :ico_haha_01: dzień spędzę na podwórku, może coś porobię i małą jednak przekonam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA

29 maja 2008, 08:23

spinka, Witaj :ico_brawa_01: za mleczko

widze, ze u Ciebie podobnie z tymi skurczykami :ico_oczko: , zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_oczko:

Skoro Cię złapałam (a ostatnio to dośc trudne :-) ) to mam prosbę, kiedyś podawałaś mi linki do fajnych ubranek, które zamawiałas dla małej, niestety wszystko mi się pokasowało :ico_noniewiem: , mogłabyś mi jakies sprawczone przesła na priva.
Z góry dziekuję :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 08:34

Nowa no mamy się z tymi naszymi córciami :ico_oczko:
Postaram się przesłać Ci namiary, tylko nie obiecuję, że oni cały czas coś wystawiają, bo czasami zdarza się że mają dość długi przestój.
A słyyszałyście że podobno ananas przyspiesza poród, nie wiem czemu, ale gdzieś czytałam. Znacie jakies sposoby oprócz przytulanka??

Siunia wysyłam Ci instrukcję :-)

Awatar użytkownika
NOWA

29 maja 2008, 08:39

spinka, dzieki :ico_sorki:

Co do sposobów o ananasie nie słyszałam :ico_noniewiem: .
Najwiecej to chyba o tej herbacie z suszonych liści malin.
Szczerze ja jakoś w to nie bardzo wierzę, ale próbowac zawsze można :ico_oczko:

Na któryms wątku czytałam o tych sposobach, jak znajdę to wkleję :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-05-29, 08:44 ]
Proszę bardzo :ico_oczko:

http://kobieta.wp.pl/kat,26333,wid,8760 ... Bpage%5D=1

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 08:45

Super zawsze można popróbować :ico_oczko: Ja zauważyłam że u mnie skurcze są natychmiast po drażnieniu brodawek :ico_wstydzioch:
Czuję już w kościach że TEN DZIEń nadchodzi wielkimi krokami...

Chyba zmykam na podwórko, bo pięknie na dworze.

Awatar użytkownika
NOWA

29 maja 2008, 09:02

spinka,w końcu czas najwyższy :-)

Miłego dnia zyczę :-)

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 maja 2008, 09:46

Witajcie :ico_ciezarowka:
My również dwa w jednym. Noc minęła pod znakiem częstego wstawania, mam wrażenie że prawie w ogóle nie spałam, ale zaobserwowałam o której zaczyna się robić w miarę jasno u nas za oknem :ico_haha_01:

skurcze miałam lekkie wieczorem, potem jakoś przeszły, rano koło 6 niunia mnie obudziła, wciskając pod żebro chyba całe udo :ico_olaboga: :-D

mój m. teraz jeździ na rowerze i ok. 12/13 jedzie na szkolenie :ico_placzek:
zrobiłam mu wczoraj zdjęcie i wstawiłam w antyramkę żeby sobie zabrał, z napisem "Kochamy Cię! Alicja & Hania" :-D

Obrazek
A niech sobie postawi tam w pokoju i szybko wraca. Mam nadzieję że uda mi się urodzić w przerwie gdy wróci na dwa dni lub tuż po jego powrocie.

a poza tym to właśnie sączę lekką :ico_kawa: a raczej mleko z kawą, jak to u mnie i zabieram się za czytanie mojej recenzji którą jutro będę omawiać :-D sama niewiele z niej na dzień dzisiejszy rozumiem :ico_haha_01:

Małgorzatka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za szkołę!

spinka gratuluję mleka :ico_haha_02: czasem lepiej mieć przed niż potem nie mieć i się męczyć.

NOWA
cały czas czychasz na kogoś dostępnego? :ico_noniewiem: jak coś to jestem obecna! :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”