Dorotka,
kochana, modlimy się , żeby u Was wszystko było dobrze. Trzymaj się... Jest ciężko rozumiem. Z całego serca życzę Babci powrotu do zdrowia. Ty mimo wszystko jesteś dzielną dziewczyną, tyle obowiązków na Ciebię spadło. Dużo siły dla Ciebie
Małgosiu, ale mi ciśnienie podskoczyło jak zobaczyłam Twój post taki kolorowy i wesoly, myślałam ze urodziłas,
Gratuluję kochana serdecznie, ale fajnie, że już masz z głowy szkołe i możesz się skupić... na czekaniu
Ellepati jak Cezarek? Dużo zdrówka dla niego
Chorzów no niestety odpada w czerwcu bo mam egzaminy
Mamcia, gratuluję 6!!!!!!!!!!!!
Iwona, mi ten pomysł podoba się związany z morzem, żeby na jeden dzień dojechać, bo nas dużo jedzie, ale ja tam wcale nie chce z nimi siedziec i mogę się wyrwać nawet na pare dni,
Wiem coś o tym, jak ciężko zalatwiać sprawy samej z dzieckiem, bo muszę wszędzie łazić z małym, no i nieraz cięzko jest jak marudzi, to stać np. w banku przy okienku cos wypelniac, jeszcze i dziecko w drugiej rece trzymac. Dobrze ze siostrze powiedzialas co o tym sadzisz
Aga, a coś tam znalazlas w "zastepstwo" teściowej
Katelajdka super wozek, tez mi sie chce zmienic, bo mam cięzki mam, ale wielki plus, duze koła pompowane, a ze mieszkam za zadupiu i tu drogi rownej nie mowiac juz o asfalcie nie widzialam wcale, no to swietnie sie prowadzi i ma dobrą amortyzacje. No i jasny mam kolor, co rusz muszę prac, ale csały sie zdejmuje do prania to dobrze
Ale swietną spaceróweczkę kupiliście.
No i chlopak juz w Pl, hihi, w nocy będzie w domu, to tak po poludniu się zobaczymy
hekkate, mi też kiedy,ś wielką przykrość zrobily na tym forum i nie odzywałam sie prawie, ale lutówki mnie przekonały i nie żaluję że zostałam. Zostań z nami
Szkoda, że już w rozm. 86 sie nie mieści, bo okazyjna cena tych bodiaków, bo muszę mieć dużo w ciagu dnia kilka razy muszę brudaska przebierać
Myszka, nie wiedziałam że z mamą tak jest,przykro jest... jesteś bardzo dzielna dziewczyno
Iwona, mam krem przeciwsłoneczny z nivea, za bardzo dużego wyboru nie miałam, także nie wiem jakie są inne dobre. Tyle że Filka w ciągu jednego dnia tak się opalił mocno, szybko go opalenizna lapie, taki mużynek mały teraz :)
Ale już późno,
[ Dodano: 2008-05-30, 00:46 ]
MamciaKochana, jak zawsze powiem, cudowne zdjęcia, Juleńka przepiękna, jakie już włoski ma dłuższe