frydza zazdroszcze upalu
a ze wiki sciaga skarpetki to nie dziwne w taki upal hehe niech nozki oddychaja hihi
aleksandrowicz lelek nie oglada tv, ale dlatego ze my tez prawie w ogole jej nie wlaczamy
wystarczy przesiadywanie przed kompem
a ze laptopy mamy to mozna jakos je od lelka odgrodzic hihi czyt patrzy na nie z drugiej strony wiec nie szkodza
ale czasem adam walczy mu jakis program dla dzieci na necie
badz teledyski
ale rzaaadko hihi
nie ma czasu u nas na tv
dobrze ze polskiej nie mamy bo pewnie wciagnelaby nas jakas serialowa mania (m jak milosc) czy tvn style
edyta jak tam wizyta u kosmetyczki??
a guzzem sie nie martw hihi to nieuniknione choc wiem jak zal tych maluszkow wsponajacyh sie wszedzie a potem cierpiacacyh ale sama wiem ze dla lelka taki guz to zaden bol, kilka sekund i leci dalej
i nic nie pamietam. tylko my patrzymy na to sliwe z zalem
aleksandrowicz a te plytki sa z gazeta czy osobna? po ile kupilas? bo chce wspomniec mamie zeby llekowi zakupila
czy te plyty sa dostepne caly czas? np za 3 tyg tez beda jka pojade do pl? bo lelek tez lubi sluchac muzyki hihi ale w kolko leci muzykaa powazna dla dzieci albo bregovic a do zabawy fasolki hihi
wiec trzeba wzbogacic repertuar nie?
alinko ponoc do 38 st nie powinno sie temp zbijac zeby organizm mial mozliwosc sam powalczyc, no i jak czytalam i tak tez robie zeby podczac goraczki dziecko ubierac lekko. odrowtnie jak robily nasze mamy
i kapie w chlodniejszej wodzie. widze po tym poprawe
moze sie myle...
ale to dziala hihi
zreszta lelek w nocy i tak rozkopany spi i nie ma mowy zeby byl pod przykryciem hehe
kolezanka nawet kilku letnie dzieciaki w samych majtkach w domu trzymala [przy temperaturze i przeszlo hihi
a czemu karol nie zostanie z wanka?
boi sie?? kurcze wspolczuje.. bo pewnie na krok z domu nie wyjdziesz bez malej.. hmm
a u nas dzis dzien plotek i zabaw dzieciakow
lelek spotkal sie ze swoja kumpelka maja
a ja z jej mama
dzieciaki jak zwykle ladnie sie bawily...
a my gadu gadu
hustawka spacerek kawka i takie tam pierdoly hihi
teraz maly spi od przeszlo godziny, a to dopiero pierwsza drzemka wiec od 10 dlugo wytrzymal jak na niego hihi
lece przygotowac obiad bo adam tylko wpada zjesc i jedzie na trening