A w ogole sama sobie liczylas termin?? na kiedy sobie sama wyliczylas , zazwyczaj to sie bardziej sprawdza niz przewidywania ginow
No kochana, nie sama, z @ (ostatnia 16 sierpień) mi wychodził 23 maj i z ruchów, które czułam według tej daty w 16 tc ale dzidziuś jest a raczej był malusi więc USG jak to maszyna policzyła, że na 5 czerwiec termin wychodzi i tak mój lekarz kazał mi być gotową już na tego 23 maja, no a jak byłam u niego 15 maja na ostatniej wizycie, to mi powiedział o tym rozwarciu i się smiał, że poroód ekspres będzie
... No a ja juz do niego dłuuugo chodze przed obiema ciążami, w ciaży z Wojtusiem też do niego ( teramin miałam na 23 luty, ale mi powiedział, że nie donosze nawet do hihihihi 20 lutego,bo miałam ciąże zagrożona i tez rozwarcie duże miałam 4 cm no i faktycznie urodizłam 13 dni przed terminem 38 tc 1 dzień dokladnie no i wszystki mmoim paniom dobrze wage oszacował), moja mama mnie przy nim rodziła
, siostra dwoje dzieci no i ja Wojtusia.... No i tak pomyślałm, że wie facet co mówi ..ale jak widac... nie zawsze mu się sprawdza
!