Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2008, 22:09

sama jak wyliczalam to na 9-10 tak.
no i tak se urodz, a nie jakiegos 16 ci tu wymyslaja :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

31 maja 2008, 22:32

no i tak se urodz, a nie jakiegos 16 ci tu wymyslaja :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
no przeciez bardzo bym chciala :-D
tylko czy mała wyjdzie 'tak se' o terminie :ico_noniewiem: :ico_sorki:

tak mi do głowy przyszło jak ten czas leci...że to 9 miesięcy..a tu już za chwilkę utulę maleńką! :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2008, 22:37

a i ja zmykam bo tez musze nogi do gory zarzucic gdzies bo raz mi je rozsadzi :ico_olaboga:

Milej nocki :-)

Awatar użytkownika
murdemille

31 maja 2008, 22:56

no to dobrej nocki dziewczynki :-D
oby któraś zaczęła czerwcowy wysyp! :ico_sorki: :-D

[ Dodano: 2008-06-01, 09:47 ]
dzien dobry dziewczyny :ico_kawa:
jak tam nocka?
u mnie niespokojnie, tym razem drętwiała mi lewa noga a wstawałam tyle razy do WC że szok.
mama mówi że to drętwienie to może byc rwa kulszowa :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

01 cze 2008, 10:45

Hej, my nadal w dwupaku :-)

My dziś wyspane i w dobrym nastroju :-) , nocka spoko, choc spałam troche niespokojnie (miałam jakies koszmarne sny, śnił mi się włamywacz, który był w naszym domu :ico_puknij: ).
Znów coś ze mnie wychodzi, jakis śluz z krwią, nie wiem, czy to ten czop znowu, czy co :ico_noniewiem: (ale to pewnie po tym wczorańszym badaniu).
Dziś się szykuje upalny dzionek, mam ochotę wybrac się do takiego ogrodu (ok. 1 h jazdy), tylko nie wiem, czy dam radę chodzic :ico_olaboga:
Najwyzej zdecydujemy po obiedzie, na który wybieramy się do moich rodziców :-)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

No i czekam na wieści, może któryś maluszek postanowił opuścic maminy brzuszek :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-06-01, 10:49 ]
u mnie niespokojnie, tym razem drętwiała mi lewa noga
Jeśli to skurcze, to ponoc barkuje magnezu i potasu. U mnie póki co na razie się nie powtórzyło

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

01 cze 2008, 10:49

cześć czerwcóweczki :-) :-) :-)
nadszedł wasz miesiąc ,mój ulubiony miesiąc od 2006 roku , trzymam kciuki za was i wasze maleństwa które już powoli szykują się na świat :ico_dziecko:
p.s. siunia super zdjęcia , tort mniam mniam szkoda że nie pokazujesz się na pobudkach, buźka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 11:12

Witajcie.

Ja tez jeszcze nie rozdwojona. Nocka ok, ja wstalam o 11, a pol godziny wczesniej maz z Milanem. Wiec my wyspani :-)
Pogoda nadal super.
Ja dopiero co zjadlam i zmykam pod prysznic.

NOWA, taki spacerek fajny moze tylko na dobre wyjsc :-)

janoszka, wspolczuje skurczow nogi, normalnie to cos okropnego :ico_olaboga:

pata, dzieki :-)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 11:32

Hej!

I ja też jeszcze w całości a już czerwiec..no i DZIEŃ DZIECKA!

Ale złapałam doła wczoraj na wieczór, a woógle cały dzien jakiś taki wczoraj nie badzo był ... ... normalnie chyba ten upał mi już doskwiera, zaraz jak tylko mój T. przekroczył próg mieszkania po pracy to mnie chyba coś ugryzło i go okrzyczałam, potem wymyśliłam wspaniały powód do kłótni- o kawę, że nie chciał, że mną pić :ico_puknij: tylko chciał zaraz za malowanie się zabrać pokoju dziecinnego - potem pół dnia chodziłam obrażona :ico_puknij: ... jestem dziś strasznie jakaś taka zdenerwowana ... zmęczona i już nawet nie chce mi się na ten TT wchodzić ... Mam naprawde dość!

No i wali farbą ... :508: :508: w caym domu!

Chyba zaraz spać pójdę ... tyle, że mi się nie chce.... w sumie nic mi się już nie chce... ileż można chodzić, łazić..a skurczów i tak nie ma ...

Sorki, że tak smęce ale co zorbić ... :511: Taki mam humor ...i to się nasila... :583: :583: :583: :583:

Nocka u nas okropna :565: nie to, że miałam skurcze czy coś, ale było tak gorąco, że mały rzucał się po całym łóżku choć spał tylko w podkoszuleczku z krótkim rękawem i pampersiku, popłakiwał ..a jak już zasnął to była u nas taaaaka burza, że normalnie myślałam, że się posiakm ze strachu. Mały płakał i cały się trzęsł, wybudził się, błyskało, padało ,widało i grzmociło ... na dodatek prąd w całym mieście wywaliło! I tak na zmiane z mężem go lulalismy ... My tez padnięci z tego ciepła- w sypialny 30 stopni :ico_szoking: No ikichawa... No i jak mnie wzięło ..ale mi rogi wyrosły :evilbat: :diabelek: i pół nocy przefuczałam na T. jak wstaliśmy było jeszcze gorzej, ja płakałam on się denerowoał o co tym razem poszło ..a w sumie to o nic... :galy:

No i dziś upał ... jak mi przejdzie to zafuknięcie to może pod wieczór się gdzieś wybierzemy ........

No to która pierwsza rodzi?

Awatar użytkownika
murdemille

01 cze 2008, 11:33

ale to właśnie nie skurcze takie jak łydek czy coś, tylko drętwienie całej nogi, tak jakby cierpła powoli. :ico_olaboga: mama mi mówiła, że ona to miała i jak top rwa kulszowa to mam przesrane, bo ją z bólem ojciec na plecach do taksówki wsadzał jak do szpitala jechała, bo iść nie dała rady :ico_olaboga:

a ja bym gdzieś poszła, ale nie mam z kim, może pojadę na małe zakupy z tatą :ico_noniewiem:

a dziś ok 1 w nocy wraca mój m. i wyjeżdża dopiero we wtorek nad rankiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziś noc nie będzie samotna :-D

Awatar użytkownika
Tuska

01 cze 2008, 11:39

ja dopiero sie obudzilam :ico_szoking:
kurde jacys imprezowicze darli ryje pod blokiem do 1 w nocy, muzyka, piwo, dopiero straz miejska ich przegonila :ico_noniewiem: w dodatku jakis alarm sia wlaczal co pol godziny, juz mnie szlag trafia bo to nie pierwsza noc z tym alarmem.. wiec pozno zasneelam.
w nocy obudzil mnie KOSZMARNY bol nogi, w zyciu czegos takiego nie mialam, az krzyknelam :ico_szoking: ale to nie byl skurcz, bo to nie miesien tylko kolano mnie tak bolalo, nie mam pojecia co to moglo byc.. jakos rozmasowalam, ale myslalam ze sie porycze. oby sie nie powtorzylo

u nas juz upal :ico_olaboga: maz poszedl po bulki na sniadanie, wygonilam go :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-01, 11:42 ]
Malgorzatka ja czasami tez mam takie jazdy ze sie ze wszystkimi potrafie poklocic o nic :ico_puknij: ehh te hormony.. na szczescie rodzine mam wyrozumiala i wiedza zeby mnie lepiej nie wkurzac :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”