Cześć jestem i ja, niestety bywam na TT coraz rzadzej, bo po pierwsze fajna pogoda to większość czasu na dworze spędzamy, a po drugie sesja egzaminacyjna zbliża mi się wielkimi krokami i muszę napisać 4 prace i oddać je za dwa tygodnie

masakra po prostu, ale muszę się sprężyć i dać radę.
U nas wszystko w sumie po staremu, z Krystiana taki mały struś pędziwiatr, wszędzie go pełno, wszystko chce dotknąć, a jeśli nie dostanie czego rząda piszczy strasznie głośno

taki z niego wymuszacz. Wczoraj byliśmy cały dzień na basenach termalnych na Słowacji, było super wróciliśmy opaleni, zmęczeni ale bardzo zadowoleni.
KATRIN - udanego wypoczynku wam życzę, dużo słońca i wspaniałej zabawy.
KOLKA - moim zdaniem pomysł z pokoikiem dla Julki jest fajny. Każdy człowiek potrzebuje przysłowiowego własnego kąta takie maluszki jak nasze też. Jeśli chodzi o mebelki to ja bym zainwestowała w takie już z biurkiem. Lata szybko lecą i nim się obejrzysz Julcia do szkoły pójdzie i biurko będzie jak znalazł.
KAMELEK - trzymaj się pamiętaj, że jesteśmy z Tobą, mężuś wróci nim się obejrzysz. Gratuluję samodzielnej jazdy samochodem
HEKTORKA - czekam z niecierpliwością na zdjęcia z nad morza My w te wakacje też planujemy zawitać nad morze, najprawdopodobniej będziemy w Gdyni, więc może uda mi się spotkać z którąś z was, chciałabym i to bardzo
DELICJA - ja też ciągle sprzątam, piore i prasuje ech w domu to tyle roboty
MRÓWECZKA - cieszę się że z Eryśkiem już lepiej, a niegrzeczny jest z powodu tych zębolów one naszym pociechą dają popalić.
AGI - jestem, jestem. Zdjęcia super. Duży buziak od Krystiana dla narzeczonej
CARO - piękne to zdjęcie z USG, kilogramami się nie przejmuj jedz wszystko na co masz ochotę, w ciąży nie wolno się ograniczać

A mdłości i wymioty wkrótce ustaną, tak jak już ci kiedyś pisałam to dobry znak że fasolka rozwija sie prawidłowo
MORDECZKA - piękne skrabki, fajnie że jesteś. Napisz jak się mieszka w nowym mieszkaniu i życzę Tobie i dzieciakom dużo zdrówka.
Troszkę was nadrobiłam pewnie w najbliższych dniach tu nie zawitam z powodu braku czasu tak więc trzymajcie się cieplutko, korzystajcie z uroków wiosny i do sklikania wkrótce papappppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaa