Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 20:54

Witam :-D my po chrzcinach bylo ekstra :-D wszyscy swietnie sie bawili,Dominis byl grzeczniutki i Wikunia tez,pozniej fotki pokaze :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-01, 23:26 ]
NO TO DAJE FOTKI

PRZED WYJSCIEM
Obrazek

Obrazek

DOMINIS KOCHANY
Obrazek

Obrazek

WIKI ZAFASCYNOWANA POKOJEM KUZYNOW
Obrazek

MINKA NIUNI
Obrazek

MAMUSIA MOJA Z SIOSTRA
Obrazek

MOJ KUZYN (CZYLI WUJEK WIKUNI HIHI)
Obrazek

DWA ARUSIE
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 cze 2008, 15:38

Witam
Tomek śpi po basenie. nie miał dziś weny na pływanie. Troche kaszle i kicha. Oby się nie rozchorował na całego. Ja kąpie dzecko jak jest chore, tylko główki z gorączka nie myję.
Poza tym biegamy na plazę. Kupilismy Tomkowi basenik dmuchany i wczoraj pierwszy test z koleżanką sie pluskali i było super.
Ja się spiekłam i ramiona mnie szczypią. Oby skóra nie schodziła.
W sobitę zabalowałam z koleżanką i Dorotą moją. Byłyśmy w nowo otwartej dyskotece. Wróciłam o 4. A rano pobudka o 8:30 buuuu. Nie dal mi Tomek odespac. No ale trudno. Ważne, ze się wyskakałam. Umówiłyśmy się na powtórkę za dwa tygodnie hehe. Może już z jarkiem bo lepiej wygląda zdecydowanie.

frydza ale świetne zdjecia Wiki hehe. Zwłaszcza te minki. Uśmiałam się.

A gdzie można znaleźć ten link do Mądrego Malucha?? Chętnie zobacze co to jest.

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2008, 21:07

Witam

Jestem nareszcie mialam wirusa w kompie wiec dzisiaj bylo formatowanie ale juz ok ogarne sie i zajrze :):

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 22:18

WITAm :-D dziekujemy za kaplementy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: WIKI CHODZI :ico_szoking: :ico_szoking: dzis sie puszczala na maksa :ico_szoking: zgrywam filmik to pokaze :-D Patrzymy a ona se idzie z pokoju i niesie zabawke hihi,pozniej idzie za Arusiem :-D

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 cze 2008, 22:53

Witajcie dziewczyny,

dotarłam do Was :-) coś mi net kiepsko chodzi..mam bezprzewodowy i jakis słaby zasięg chyba :ico_noniewiem:

Frydza - rodzinka fajniutka, a Wiki przesłodka :ico_brawa_01: te jej minki faktycznie są superaśne :ico_brawa_01: ten całusek fiu fiu bedzie Ci chłopaków niedługo sprowadzać do domu :ico_oczko: no i GRATULACJE za pokonywanie większych dystansów :ico_brawa_01: Alek też przechodzi sam z pokoju do pokoju, swobodnie zmienia kierunki, predzej siad i dopiero w druga stronę a teraz juz normalnie, ale to jeszcze nie takie chodzenie - chodzenie, cały czas za nim musze biegać :ico_haha_01:

Indigo - super ze sie wyszalałaś :ico_brawa_01: no i masz zdrowie, ze na drugi dzień juz byłas na nogach przy dziecku :ico_oczko: a Tomkowi dużo zdrówka i sił, bo niedługo będzie to on imprezował... :-D no właśnie nasze dzieci nidługo będą obchodzić roczek :-)

a u nas - jak zawsze cos nie wypaliło..zoo - musielismy zawrócić bo rejon zoo był tak zakorkowany ze wycofalismy sie póki jeszcze była mozliwość...ale byliśmy w fajnym parczku, później na lodach, a dziś miałam wiele spraw do załatwienia, chłopaki sami spacerowali - tak na marginesie - mega upał, a ja załatwiałam:-D
jutro będzie moze luźniejszy dzień wiec moze sie wybierzemy w koncu do zoo :ico_sorki:

a dzis byłam tak wsciekła na R - w sumie to mu współczuje teraz, ze tak go potraktowałam...ale przez jego bezmyślnosć Alek sie dzis odparzył...gdy byłam akurat u dentysty - Alek zrobił kupe a Rafał tego ..hm..nie wyczuł...fakt faktem ostatnio kupy Alka są jakies mniej wonne :ico_haha_01: ale jakos zawsze można sie domysleć, ze cos ciśnie - i sie dziecko odparzyło, taka czerwona pupenka :ico_olaboga: na razie zrobiłam sudocremem mam nadzieje ze pomoze....a tak nawiasem - jak u Was z nocnikowaniem???u nas tak sobie, Alus cos ostatnio niechętnie siedzi..

[ Dodano: 2008-06-02, 23:02 ]
zmykam już, pozdrawiam Was mamusie i do następnego razu

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 23:15

Awatar użytkownika
magda26

03 cze 2008, 07:08

Frydza wielkie brawa dla Wiki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aleksandrowicz z ta pupa no to faktycznie tez bym sie zeszłosciła :ico_zly:

Kamilko ciesze sie zes sie wybawila lasko :):

a my wczoraj pojechalismy do sklepu meblowego i kupilismy sofe i stolik w czwartek przywioza nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas upaly masakryczne wczoraj w pokoju mialam 29 stopni maly latał tylko w pampersie tak goraco poszlismy na dwor i tylko z 1.5 h bylismy

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2008, 09:05

Witam :ico_kawa: goscie wlasnie odjechali :ico_placzek: :ico_placzek: szkoda bo super bylo :ico_oczko: zaraz sie biore za sprzatanie bo burdel ze hoho,Wiki sobie drepta ,a raz raczkuje hihi :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-03, 09:06 ]
Aleksandrowicz z ta pupa no to faktycznie tez bym sie zeszłosciła
ja tak samo wrrrrrrrrrrr

a my wczoraj pojechalismy do sklepu meblowego i kupilismy sofe i stolik w czwartek przywioza nie moge sie doczekac
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 cze 2008, 09:33

Witam was , kurka u nas w piątek burza była i od tego czasu netka nie było , dzwoniliśmy oczywiście do netii ale oni powiedzieli że to na pewno coś na lini .Więc dzwonimy do tepsy a oni że kogoś przyślą, za godzinkę miałam telefon dzwonił technik z tepsy i pyta mnie o co chodzi więc ja mu: no że internet nie działa , gośc stwierdził że to na pewno uszkodzony modem i mam zadzwonic do netii i powiedziec że był niby u mnie i stwierdził uszkodzenie modemu. :ico_szoking: Ja do niego że jak może gadac jak nie widzi , więc przyjechał z wielką łaską i no faktycznie okazało się że to ten modem.Najgorsz :ico_brawa_01: e jest to że do netii wysłał pismo że niby nikogo w domu nie zastał :ico_zly: No ja tego nie rozumie , jak tak można kłamac :ico_olaboga: Na szczęście kupiliśmy modem no i jestem :-D
Dla Juleńki z okazji pierwszej rocznicy:
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.
Frydza Wikunia ma mistrza z minkami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a Dominiś uroczy taka mała kruszynka nie mogę uwirzyc że jeszcze rok temu o tym czasie Wikunia w brzusiu była.
Co do kąpieli w czasie gorączki to raz Wikunie kąpałam jak jeszcze malutka była , i po zastrzyku gorączkę miała no i w tedy jej pomogło a tak to nie wiem bo rzadko mi gorączkuje.
Zaś co do ciepłego ubierania w czasie gorączki to też nie wiem co dobre a co złe , wiem że na pogotowiu mówią :zimna woda i okłady .
Moja Wiki też się puszcza sama potrafi prześc kawałek :ico_haha_01: czasami jak by chciała biegnąc , za szybko sobie to bierze hi hi
Frydza filmik rewelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kamilko no no to się wyszalałaś , no i czasami czeba się poświęcic dla odrobiny relaksu :ico_haha_02:
Magda no no sofka i stolik no super pstrykniesz zdięcia???
Alexandrowicz no faktycznie szkoda pupki , no ale faceci tak mają :zaburzenie węchu , przynajmniej M tak ma .

Awatar użytkownika
magda26

03 cze 2008, 09:35

Z naszej sypialni to juz tylko lampki nocne zostaly i szafki :ico_placzek: ale trudno za to Marcinek ma pokoik caly dla siebie i pełno zabawek ze nie ma gdzie ich trzymac a co bedzie po roczku :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Mam jedna sciane do wykorzystania tzn do tworczosci malarskiej wiec szukam na necie fajnego obrazka i musze naszkicowac na scianie a potem pomalowac tylko co to ma byc ...

Frydza widze ze u ciebie super sa malunki na scianie tylko wolalabym np cos z kubusia puchatka sama nie wiem :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”