Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lut 2008, 11:16

Hejka!

Super, że Alinka wróciła, no i najważniejsze, że z Wanesską ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Alinko, czekamy na relację!

Magda, ja też trzymam kciuki za dietę. Sama mam na nią ochotę, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo teraz uczę się jeździć i do tego nie dosypiam, bo Helenka .... Od 1go kwietnia wracam do pracy i chciałabym zrzucić parę kilo, bo już czuję na tyłku wzrok
niektórych wrednych babiszonów i komentarze za plecami... wrrrrrrr!!!!!!!

Lucy, ja terminu egz jeszcze nie mam zaklepanego, ale baaardzo bym chciała żeby to było jeszcze w kwietniu, bo prawdopodobnie od maja będę pracować na cały etat i wtedy będę zwolnić się na ten egz, a nie chcę żeby w pracy wiedzieli. Poza tym muszę wyjeździć 30 godzin z instruktorką i później jeszcze zdać u niej egz wewnętrzny. Co do warzywek to moim zdaniem próbuj coś przemycić; u mnie tak z kaszkami i mlekiem modyfikowanym jest... muszę jakoś sposbem, a ostatnio Krzyś ją karmił swoimi płatkami!!!!!!!!Tzn mlekiem, takim normalnym uht :ico_olaboga: I wsuwała jak najęta!

Madziorka, gratuluję Leosiowego raczkowania!!! Helenka pełza, ale wszędzie za mną "łazi". Ja jednak zrobię mięsko ze śliweczkami. Szpak mówi już: BABA, MAMA, i ostatnio zdarza jej się TATA(tylko Krzyś jeszcze nie usłyszał :ico_placzek:) . Poza tym GIGI, A-BUBU i GIE GIE.

Frydza, trzymamy kciuki za bratową i dzidziulka!!

Oki, zmykam. Helenka kima, więc mam chwilę dla siebie. O 12 przychodzi opiekunka. Pierwszy raz...

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lut 2008, 11:25

Witam nocka ok :-D Wiki o 7 sie obudzila i zjadla i spala do 9 :ico_oczko: Moj maz chory na maksa :ico_chory: poszedl na l4 ale sie obawial bo wiecie nowa praca ,pojechal rano do szefowej i powiedzial ze mu zalezy na pracy no ale ma goraczke i oslabiony i nie da rade stac 8 godz,powiedziala mu ze ma isc na L4 no bo coz zrobic :ico_noniewiem: Mnie tez cos bieze ale jem dawki konskie lekarstw mam nadzieje ze mnie nie rozlozy!No bo kto sie zajmie WIKI???MOJEJ BRATOWEJ ZACZAL ODCHODZIC CZOP SLUZOWY :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a u nich zamieszanie bo sie przeprowadzaja do nowego mieszkanka :ico_oczko: Pojechala na 10.30 na ta patologie TRZYMCIE KCIUKI :ico_noniewiem: KAMILKO stosunki miedzy mna i bratowa sa ok wszystko poszlo w zapomnienie :-D ,piszemy dziennie do siebie!!EDYTKO przepis hihi ja poprostu w łózeczku z 1 strony wsadzam poduche i Wiki ma ciasno i sie nie rusza!!I juz pare nocek calych przespanych :ico_oczko: Czego i Tobie zycze!MADZIORKA jesli Leos juz cos kombinuje z raczkowaniem to juz tuz tuz u nas to z dnia na dzien bylo :ico_oczko: A co do mowienia to Wiki mama mowi jak chce cos odemnie,tata tez czasami a baba i lala non stop!!Nie martw sie doczekasz sie!! ZDOLNIACHA WIKUSIA FILMIK http://pl.youtube.com/watch?v=B5jbAUoYeGk

[ Dodano: 2008-02-26, 10:46 ]
ania1980, oby opiekunka zdala egzamin :ico_oczko: A GDZIE JEST ASIULKA??????

[ Dodano: 2008-02-26, 13:21 ]
Bratowa od jutra szpital Patologia Ciazy :ico_placzek: :ico_placzek: porobia jej wszystkie badania!!i Moze wypuszcza???? :ico_noniewiem:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 lut 2008, 18:02

Witam po południu kurde Frydziu prubowałam z jaśkiem i nic może większa poducha :ico_noniewiem: dziś zobaczymy Aniu mam nadzieję że opiekunka się spisze Ja też od kwietnia wracam na dobre do pracy słyszałam że prawko ma podrożeć więc trzymam kciuki żebyś długo męczyć się nie musiała i za pierwszym razem zdała Frydziu mam nadzieję że z bratową będzie dobrze na kiedy ma termin bo zapomniałam?A mężusia trzeba porządnie wygrzać :619:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lut 2008, 18:06

edyta29, bratowa ma termin 29 marzec,a poduche dalam wieksza sprobuj!!

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lut 2008, 22:16

Hej

U mnie kiepsko. Snuje sie jak cien czlowieka i czuje sie.. jakby mi ktos serce wyrwal. Cholernie tesknie. Nawet nie wyobrazalam sobie, jak to moze bolec.
A to dopiero poczatek.
Kazdy dzien jest szary i pusty.
Czuje sie, jakbym totalnie wegetowala.. I nic nie ma sensu.Patrze tylko na zegarek ilicze godziny - od rana do wieczora, od wieczora do rana..
Krzys Junior jest slodki i kochany..ale wiadomo - nie przytuli, nie pocieszy..
Ech..Co za beznadzieja :ico_placzek:
Nienawidze tego pieprzonego kraju. Ze ludzie sa zmuszeni wyjezdzac, rozstawac sie z rodzinami albo wyjezdzac w nonono.Wiece ile Duzy zarabial tuna tym stanowisku? Pierwsza wyplate dostal :892 zł!!!Nosz nonono!
A w Szwecji po dwoch tygodniach przywiezie ok5 tys. Nosz nonono.
Paranoja.

Dobra, ide.. Bo i tak nic nie widze, smarki mi leca i jeszcze sie wkurzyłam.I nonono mnie piecze po solarce..
Wiem.. Tak tragiczne, ze az komiczne. Jak zwykle. hyhy

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 lut 2008, 22:46

Oj Frydziu to już bliziutko ale nie się trzyma dziewucha im dłużej tym lepiej dla dzidziusia
Juli ty to kurde nie rycz tylko w garść się weść na spacerek albo do mnie przyjedz popłaczemy ponarzekamy :ico_zdrowko: upijemy się. Oczywiście jak już przyjedziesz to z małym mąż dzieciaki popilnuje dobrze mu to zrobi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lut 2008, 23:12

Juli, kochana :ico_pocieszyciel: Rzeczywiście paranoja :ico_placzek: Wiem co czujesz, my już 5 tydzień z dala od siebie.... co prawda mamy weekendy, ale do rozłąki nie można się przyzwyczaić...zawsze tak samo boli .... ja dziś Krzysiowi do słuchawki płakałam :ico_placzek: bo kąpiąc Lenkę zaczęłam się zastanawiać jak długo tak jeszcze będzie ... święta nasze, później Krzyś tydzień w domu a później na pewno cały kwiecień jeśli nie więcej, kolejne szkolenie ... nawet nie chcę o tym myśleć :ico_placzek: Jakoś damy radę, musimy. I Wy też przetrwacie Juli, a jak będzie cudownie jak się będziecie witać hihi :ico_oczko:
Frydza, trzymamy kciuki za bratową. Mężusia kuruj w sposób wiadomy :ico_oczko: Wikusię obejrzę jak zainstaluję program potrzebny do odtwarzania filmików, bo na naszym nowym laptopie na razie nie ma.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lut 2008, 23:20

Juli,i ania1980, wspolczuje rozlaki kochane Obrazek Obrazek Wiecie najgorsze jest to ze z Arusiem teraz bedzie zamieszanie,no brat sie nim zajmie ale przeprowadzka w toku,przychodza montowac im meble i musi Arus wszedzie chodzic z moim braciszkiem,wymieniaja rury z wody poprostu masakra,a do niedzieli musza sie z tamtego mieszkania wyprowadzic!!!Moja mamuska w 3 dni i pomagala bo miala urlop a teraz musi isc do pracy,moj grzes teraz zdycha to tez nie pomoze!!Wszystko sie komplikuje ale jakos trzeba DAC RADE

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 lut 2008, 00:04

Wpadłam sie pochwalić wózeczkiem. Dziś kupiłam.

Widze, ze tu smuty. Dziewczyny wiem, ze rozstania są ciężkie. Zwłaszcza jak nie widać końca. Juli a Krzyś później znów wyjedzie czy to jednorazowa fucha?

Frydza pięknie Wikula brawo bije.

To wszystko na dzis u mnie. Nie mam weny.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

27 lut 2008, 10:01

Juli i Aniu musicie jakos to przetrwac bo co innego doradzic teraz jest zle ale jak bedziecie razem bedzie ok :ico_oczko:

Frydza trzymam mocno kciuki za bratową :-)

Kamilko wózeczek bardzo fajny jaka cena jak mozna spytac ??

A u nas dzionek zapowiada sie fajnie wstałam w swietnym humorze tzn o 6.00 pojechałam do zakładu pracy załatwic sprawy na 7.00 ( mama zostala z Marcinkiem który spał ) z powrotem pieszo zakupy zrobilam ..wrocilam a moj synek dopiero sie budzil :):

A dzisiaj rano wstaje poszlam do wc i mysle sprawdze jak tam waga ( bo mialam po tygodniu sprawdzic ) wchodze na wage i co ...nie uwierzycie 2.5 kg mniej :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: 3 dzień diety ...co do samopoczucia jest ok dobrze sie czuje :-D Oby tak dalej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”