Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2008, 22:31

kilolek, to dobrze,że tak wiele się wyjaśniło z Kubusiem. I wreszcie wiesz, co mu jest.
Ale sobie Kubuś znalazł miejsce do raczkowania! Ja myślałąm,że jak Zuzia zacznie raczkować to nie będzie jej można z oka spuścić, ale luzik- chodzi po całym domu za mną, więc ją cały czas widzę :ico_oczko: Jak super raczkuję i popyla po całym mieszkanku,że mogłabym tak na nią patrzeć i patrzeć....

lidziasc
Wodzu
Wodzu

31 maja 2008, 23:56

czesc
ja mialam zabiegany dzien
rano festyn u chrzesniaka
bylam z dominika edytak z synkami i znajomymi z dzielnicy ktorych dzieci chodza tam do szkoly
pojadlysmy dobrego ciasta itd
dominika co 10 min szla sie malowac do pan i byla cala umazana z farbek do ciala :ico_haha_01:
jutro wrzuce foty
potem pojechalismy co galerii po buty dla seby
tam atrakcje na dzien dziecka i dominika wyjsc nie chciala :ico_noniewiem:

Kocura Bura, Dominice przebijalam jak miala roczek.jesli sie obawiasz to badz spokojna-uszko jest slabo unerwione i strzal z pistoleta nie boli.Dominika plakala bo wystraszyla sie strzalu.goilo sie jej ladnie.
najlepiej na wiosne.jak nie trzeba czapeczki.to na poczatku nie uraza ucha.
znam mamy co przebijaja 3 mies dziecku.ale nie polecam bo ucho rosnie a kolczyk tzn dziurka zostaje b niziutko :-D

kilolku kochana wy to macie przeboje :ico_placzek:
ale cale szczescie ze trafilas na dobrego lekarza staraj sie go jakos dorwac by byl waszym prowadzacym.wazne to jest by miec zaufanie do lekarza-a siniak..do wesela sie zaoi :ico_oczko:
dominika miala ok 9 mies jak wsadzilam ja do krzeselka do karmienia i myslam podloge... seba odkurzal w pokoju a tu nagle bam... i placz...
nie zapielam tej tacki dobrze i mi wypchnela ja i spadla. a na czole guz jak zarówka!! bo w tacce krzeselka bylo wyrzłobienie na butelke z piciem i ona upadla na to.
jeju jak b sie balam czy jej nic nie jest...
ufffffffff
oby tych wypadków bylo u nas <i was> jak naj mniej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ide do łózia bo zasiedzialam sie dzis

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 cze 2008, 00:54

cale szczescie ze trafilas na dobrego lekarza staraj sie go jakos dorwac by byl waszym prowadzacym.
no niestety się nie da, bo on pracuje tylko w szpitalu na oddziale, a w domu przyjmuje tylko nagłe wypadki. Do przychodni będę chodziła na bilanse, a jak cokolwiek mnie zaniepokoi to do niego prywatnie. Zwłaszcza, że mam do niego dosłownie kilka kroków tylko ciężko się z nim umówić ze względu na dyżury.

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

01 cze 2008, 13:15

Z OKAZJI DNIA DZIECKA ŻYCZĘ WSZYSTKIM DZIECIOM:
W dniu tak pięknym i wspaniałym
życzę wam serduszkiem całym,
dużo szczęścia, stu lat życia,
milion euro do zdobycia.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2008, 17:54

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków!!!
Nam bardzo fajnie minął dzionek. Poszliśmy na kawkę na Ryneczek. A tam była taka akcja od 12- 100 zdjęć dla 100 dzieci. I Zuzia będzie mieć profesjonalne foto :ico_brawa_01: Do odbioru w piątek dopiero. Ale dziwne, bo my byliśmy po 13 i na liście byliśmy nr 6 :ico_noniewiem: I nikt się nie kręcił. I wywiad był z nami dla lokalnej tv :ico_oczko: Hihi, gwiazdy jesteśmy.

Siedzimy dziś dużo na balkonie i Zuzia usilnie próbowała dziś wstać opierając się o próg i nie dała sobie pomóc. W końcu wspięła się po mnie i stanęłą, dumna jak paw :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 cze 2008, 22:29

my kolejny dzien w biegu i poza domem.
dzien dziecka mogł by byc codziennie :ico_oczko:

Kocura Bura, gratulacje dla zuzi malej gwiazdy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-06-02, 08:06 ]
http://www.allegro.pl/item367572576_fot ... akami.html

http://www.allegro.pl/item369215014_lez ... eline.html

http://www.allegro.pl/item369817195_luk ... enie_.html

http://www.allegro.pl/item371392439_now ... adbor.html

http://www.allegro.pl/item372844913_lez ... awki_.html

[ Dodano: 2008-06-02, 19:02 ]
Wrzuce wam foty z dnia dziecka-
festyn w szkole matiego

Obrazek

Spiący królewicz

Obrazek

Dominika na scenie tańczyla

Obrazek

Co 5 minut szla sie malowac :ico_haha_01:

Obrazek

Wczoraj na wsi ciapanko w wodzie

Obrazek

]
Obrazek
Mówiłam wam ze pysia dostala na dzien dziecka rowerek??????????????

Obrazek

hihi to nie ten :ico_oczko: ten jest po kuzynce ma 20lat ale pysi sie dobrze jezdzilo :ico_haha_01:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 cze 2008, 10:02

Witam Klilolku nie myśl tak każdemu zdarzy sie upadek.Moja Wikunia też ma limo że ho ho
no ale takie życie , pilnujemy i pilnujemy a wpadki się zdarzają.Ja tak sobie gadam a sama się obwiniam jak Wiki się coś stanie przez moją nieuwagę :ico_puknij:
Co do kolczyków to ja jestem za przebijaniem właśnie tak ok.roku moja już ma przebite i cieszę się z tego faktu , bo potem jest problem (chce ale się boi )
Kocura bura no to mam nadzieję że się pochwalisz zdięciem

lidziasc
Wodzu
Wodzu

03 cze 2008, 16:28

co tak malo zagladacie ?????????// :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2008, 21:42

Hejjjj! Muszę się pochwalić- we czwartek montują nam szafy :ico_brawa_01: A to sukces wielki, bo normalnie nie mogliśmy się zabrać za to :ico_wstydzioch: Ja się jutro ewakuuję z Zuzią do babci i będziemy się grzać na ciepełku przez cały czwartek. I duży plus tego wydarzenia- czw i pt mam wolny :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

04 cze 2008, 07:57

Kocura Bura, nie ma to jak dobra wiadomosc z rana

ale dzis duszno-popadalo ale dalej nijako :ico_noniewiem:

Wróć do „Kącik dla rodziców”