Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

03 cze 2008, 22:48

hey fajnie Wam idzie zapraszam na liste!
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=3979

aha Kasiulinka, jak chcesz to zaglądnij do nas! miałaś tez byc styczniówka pamiętasz - założyłaś temat pierwsza, ja w styczniu urodziłam- tak sie ciesze że wszystko jest ok u Ciebie! wpadnij do nas pochwalić sie maleństwem jak już urodzisz! pozdrowionka serdeczne

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2008, 08:02

hej :)
Małgorzatko i Nowa-Gratuluję Wam serdecznie. bardzo się cieszę, że macie swoje Maleństwa przy sobie :) życzę Wam i Waszym Maluszkom duuużo zdróweczka :) :ico_brawa_01:

Tuska-śliczny brzuszek-naciesz się nim jeszcze, bo już nie długo nie będziesz takiego miała... i kuchnia też super :)

oj ja już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdzie na mnie czas... mam przeczucie, że urodzę w czerwcu-bo na czerwiec mam wszystkie terminy z USG (i bardzo bym chciała w czerwcu) :)
torba jeszcze nie spakowana-wczoraj prawie do 23 prasowałam ciuszki i jeszcze nie wszystko. dzis dokończę prasować i biorę się za pakowanie :) czas najwyższy :) pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

04 cze 2008, 08:34

witajcie :ico_ciezarowka:
my oczywiscie 2 w 1. mała dziś się tak dziwnie wypięła że zrobił mi się straszny rozstęp koło pepka :ico_olaboga:
poza tym nad ranem znow zdretwiala mi prawa noga no i plecy pobolewaly i pobolewaja do teraz.
siedze na balkonie, szybka :ico_kawa: , troszke z Wami posiedze i ide do szpitala pod domem kupic stanik do karmienia bo sobie przypomnialam ze mam jeden :ico_noniewiem: :ico_olaboga: no i planuje jakas mała zabaweczke albo grzechotke kupic dla malej.

wczoraj bylam z mama u dziadkow ktorzy przyjechali i dostalam slicznego rampersa :-D fakt ze rozmiar 74 ale jest przecudny!
nie wiem jak ja tam dzis wytrzymam w tym sklepie nie kupujac juz nic na rozmiar 56 :ico_noniewiem:
moze zakupie cos na 62 :ico_sorki: :-D

a reszta jak? zaciskacie kolanka? :-D

Tuska powodzenia! (juz leży w szpitalu także teraz tylko czekajmy na wiadomość! :-D)

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 cze 2008, 09:48

Dzien dobry!!!
Ja tez sie melduje bez zmian!
Nocke mialam fatalna: wstawalam kilkanascie razy, moj piesek jeszcze ma rozwolnienie i musialam z nim wychodzic do "toalety", a o szostej sie okazalo, ze nie dal rady i musialam budzic meza, bo zapach byl nie do zniesienia :ico_olaboga:
a pozniej tak mi sie chcialo jesc....
W ogole pogoda sie psuje, zgaga mi dokucza, cialo niesamowicie swedzi :ico_noniewiem:
Chyba nie mam najlepszego humoru dzisiaj :ico_puknij:
Za to wczoraj dostalam w koncu paczke od mojej siostry :ico_sorki:
Strasznie sie cieszylam , bo oprocz ciuszkow wyslala mi takze rozek, a tutaj takich wynalazkow nie ma :-)
Zreszta balam sie, ze sie wyprowadzimy i potem bedzie klopot z odzyskaniem tej paczki....
No nic, zbieram sie bo musimy jeszcze w pare urzedow dzisiaj uderzyc :-) Potem maz jedzie dalej malowac a ja zostane sama. i chyba zaczne w koncu ciuchy pakowac do worow....

Milego dnia wszystkim!!!!
Tuska, trzymamy kciuki!!!

Awatar użytkownika
murdemille

04 cze 2008, 09:57

martam21, tylko tych worów tam nie dźwigaj z tymi ciuchami :ico_nienie:
ja idę się położyć na godzinke, bo upal jest nie do zniesienia! :-/

Miłego poranka!

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 cze 2008, 10:03

janoszka, Wielkie dzieki!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Wlasnie poprawilas mi humor na caly dzien!!!! :-D

Awatar użytkownika
murdemille

04 cze 2008, 10:45

UWAGA !!!!! UWAGA !!!!!
SMS od Tuski!:
"O 9:14 wyciągnelo mala paskude :-) wazy 3200 i na razie mi ja gdzies zabrali. Ja leze i nog nie czuje :-) tyle porodow ze nie maja mnie gdzie polozyc nawet." :ico_brawa_01:

GRATULACJE OGROMNE DLA TUSKI!!! JUZ PEWNIE TULI SKARBENKA!!

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2008, 10:50

własnie miałam przekazać nowiny od Tuski ale widze że juz wiecie :-D
GRATULACJE ŚWIEŻO UPIECZONEJ MAMUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-06-04, 11:22 ]
hej a co to nikt tu nie zaglada? :ico_szoking: ja zdążyłam zjeśc juz obiad- taka pora bo byłam o truskawakach tylko od rana a m. jechał już teraz do pracy to zrobilismy wczesny obiadek :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-06-04, 11:24 ]
janoszka, napisz tez na radosnych ogłoszeniach bo tam każdy zaglada.ja bym napisała ale sie może okazac że Ty w tym czasie tez napisałas i beda dwa tematy o jednej osobie wiec jak podałaś info pierwsza to zakładaj od razu na radosnych, OK? :ico_sorki:

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

04 cze 2008, 11:29

Tuska, serdeczne gratulacje!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Marta26, ja zaglądam od rana, bo nie mogłam się już doczekać wiadomości od Tuski :-D Niestety dziś czasu nie mam na pogaduchy. Popołudniu mam wizytę u ginki, a niedługo wpadnie do mnie koleżanka, więc muszę szybciutko posprzątać i obiad ugotować.
Na pewno w międzyczasie będę zaglądać czy kolejna :ico_ciezarowka: się nie rozdwoiła :ico_brawa_01:

Spinka, a Ty gdzie jesteś - w domku czy na porodówce???
Teraz na Ciebie kolej :-D

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2008, 11:37

lulu_, a ja ide zaraz do wyrka, jestem dzis nie do zycia, jest mi słabo, duszno, do tego rano mnie okropnie bolał brzuch tak @owo, brrrr.... ale nie bój nic, ja sie na porodówke nie wybieram bo mi Tuska napisała że straszny tłok w tym "naszym" szpitalu, to ja pczekam aż sie przerzedzi :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”