Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 cze 2008, 16:18

hej
aniulek, na szczęście w nocy większość drogi pojedziemy i koło południa powinniśmy być na miejscu
wiolaw, szybkiego pogodzenia z mężem
widać na fotce ze Ala zadowolona z wyprawy do zaurolandii :-) tam jest naprawdę super :-)
no nic ja ..na kilka dni znikam ..jeszcze dziś na 18 na zebranie do szkoły Basi i już kasę zedrą na podręczniki podobno 15 % taniej :ico_noniewiem:
jeszcze raz trzymajcie kciuki :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

03 cze 2008, 16:25

aska, trzymamy cały czas , powodzenia :ico_haha_02:

aniulek

03 cze 2008, 18:35

aska, to szerokiej drogi życzę.

wiolaw, oby ciche dni szybko przeszły :ico_sorki:
pytałam kiedys ile czasu jechaliście do Kołobrzegu
Chyba na rozmówkach pisałam Ci.Jechaliśmy 8 godzin,kilka razy trzeba było zatrzymać się na siusiu z Gabi,to na obiad a po drodze jest bardzo dużo utrudnień bo remontują drogi i w kilku miejscach puszczali ruch wahadłowo więc kilka razy staliśmy po ok 5-10 minut.Masakra,ale niech remontują-kiedyś sie to skończy i będzie lepiej :-D

Awatar użytkownika
wiolaw

04 cze 2008, 09:55

pewniw ,pewnie może jak ja będę jechać we wrześniu to już będzie po remontach :ico_oczko:

a co do cichych dni to tym razem łatwo nie odpuszczę , będę wytrwała :ico_zly:

aniulek

04 cze 2008, 11:57

a co do cichych dni to tym razem łatwo nie odpuszczę , będę wytrwała
Hihi ,to mężulek podpadł :ico_oczko:
Ja też jestem wtedy uparta i to najczęściej M mnie przeprasza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

04 cze 2008, 16:10

u nas tak samo , no i już kruszeje bo zadzwonił :ico_oczko: , niby miał pretekst ale już był miolutki :ico_haha_02: , ach ci mężczyźni , nie ma jak to my zawziete kobiety , jak sie zezłoscimy :ico_zly: to nie ma odpuść , tylko walczymy do końca (przynajmniej ja ) :ico_haha_02:

aniulek

04 cze 2008, 21:45

wiolaw, mój to po kilku minutach ew.jakiejś godzinie już drepcze i się przytula :-D
No chyba że coś naprawdę głupiego odwalę to z 1 dzień ma dąsy :-D ale i tak z reguły to M przeprasza :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
wiolaw

05 cze 2008, 09:13

u nas to troszkę dłużej trwa bo nie było go od niedzieli , wczoraj przyjechał na wieczór przepakował torbę i wróci dopiero jutro , ale odzywa juz sie normalnie , tylko ja udaje nadąsaną bo muszę go czegoś nauczyć :ico_oczko:

u mnie tez P zazwyczaj przeprasza :ico_haha_02:

aniulek

05 cze 2008, 14:37

tylko ja udaje nadąsaną bo muszę go czegoś nauczyć
Hihi,trzeba naszych panów wychowywać i ciągle czegoś uczyć bo zapominają :ico_oczko:
Mój łazi za mną od kilku dni i marudzi żeby kupić telewizor LCD bo ...w czym on mecz w niedzielę obejrzy? :ico_noniewiem:
Co prawda nasz telewizor ma już swoje lata ale ładnie odbiera zważywszy na przejścia jakich doznał( np Gabi go zrzuciła z półki,spadł na kineskop-stracił na tydzień kolory ale się naprawiło :-D )Ciekawe że wtedy nie było mowy o kupieniu nowego?????? :ico_noniewiem:
Dziś już miałam dość i rzuciłam "a kupuj i daj mi spokój".Podłapał od razu,szczęśliwy..zapowiedział jutro pobudkę rano żeby jechać po ten telewizor...nie wspomnę że w internecie cały ranek przeglądał... :ico_noniewiem:
Jak chłopy chcą coś usłyszeć to usłyszą :ico_oczko:

Awatar użytkownika
wiolaw

06 cze 2008, 13:28

o tak masz rację , słysza tylko to co chcą :ico_noniewiem:

mój coprawda nie jest meczowy ale w niedziele zapowiedzieli już że trzeba będzie cos zrobić , jak bedzie ciepło żeby telewizor wystawić na dwór i przy grilu i piwku obejrzec ten mecz :ico_noniewiem: :ico_haha_02:

Wróć do „Kącik dla rodziców”