Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

04 cze 2008, 18:33

Ja po porodzie ciagle nie moge zrzucic jakis 3, 4 kilo :( Ale ostatnio mialam robione usg u urologa i powiedzial ze moja macica jest ciagle dosyc duza...

Renia - ponioslam pierwsza porazke. Ugotowalam ziemniaczka z marchewka malej i niestety odmowila z wielkim placzem :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2008, 19:43

Tagar glowa do gory pojdzie dobrze ja jak pierwsza zupke zrobilam to tez nie chciala pozniej jej to przecislam przez sitko i zjadla wiec moze sprobuj

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

04 cze 2008, 19:58

Heja,
Co do jedzenia, Ula uwielbia banany, skrobię jej łyżeczką i wciąga, aż jej się uszy trzęsą. Byłam dzisiaj z rodzicami u znajomej rodziny, chrzestnej mojego taty. Kobieta ma 92 lata, jest całkowicie sprawna, chodzi na spacery, na spotkania ze znajomymi i ma doskonałą pamięć. Opowiadała nam o czasach kiedy była młoda. Ona i moja babcia, to były przyjaciółki jeszcze od szkoły podstawowej, obie ze Lwowa, a że mój tata we Lwowie się urodził i w tym roku jedzie tam z mamą na wycieczkę, to chciał się czegoś dowiedzieć. Ja się chętnie do nich dołączyłam, bo już niestety nikt mi nie poopowiada o tamtych czasach. Było naprawdę miło. Sama chciałabym w jej wieku (jeśli dożyję) być taka sprawna i niezależna.

Justynka fajne zdjęcia, słodki Gabik z tym jęzorkiem... hehehe

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2008, 21:24

Pinko dzisiaj jak byłąm z Gabim w kuchni to mi banan wpadł w oko i pomyślałam, że można by zeskrobać tak jak jabłuszko, ale jakoś zrezygnowałam, a myślę, że zjadłby, bo do smaku bananka jest przyzwyczajony-espumisan miał smak bananów :ico_oczko:

Kuba wpadł na moment między pracą i przywiózł matę edukacyjną, którą ostatnio wygrałam na aukcji-Gabrielowi się nawet podoba, ale On się szybko wszystkim nudzi, więc daję macie tydzień maksymalnie zanim zacznie marudzić jak tylko się Go tam położy :ico_noniewiem:

Obrazek

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 cze 2008, 21:31

Czesc wam dziewczyny ja tak spadlam z wagi waze juz tyle co przed ciaza a chcialabym byc troche grubsza..
Powiem wam ze jak wracam do domu to Amelka sie tak fajnie usmiecha do mnie az kwiczy i zaraz robi mostki u babci musze ja szybko wziasc na rece -cos wspanialego.Dostałam dzisiaj paczuszke z hipp.

[ Dodano: 2008-06-04, 21:33 ]
aha spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

04 cze 2008, 22:06

Marcia gdzie kupiłaś tego misia do spania? albo chociaż jak to się nazywa...Bo Gabriel też tylko z pielusią zasypia i może bym coś takiego kupiła mojemu mężczyźnie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

04 cze 2008, 22:25

Fintifluszka,
tu jest link do nowej aukcji z tym misiem bo tamta sie juz skonczyła i znalazłam u tego samego sprzedawcy jeszcze jedna! tylko widze ze tu na aukcji jest kolor różowy , ale spyataj o niebieska pewnie ma!
http://www.allegro.pl/item376103300_sup ... ecam_.html

My dzis bylismy na szczepieniu - Krzysio wogóle nie płakał, zreszta wogóle zero reakcji na wbicie igły - dzielny chłopak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja mama dzis obroniła magistra - strasznie sie ciesze bo była juz taka znerwicowana ta szkołą!!!

Ja tez musze isc do szkoły niestety - mam czas tylko do 2010r wtedy ostatni rocznik bedzie mozliwosc zrobic studia pomostowe! A tak mi sie nie chce znowu do tego wracac - te stresy ach nie chce mi sie!

robiłam dzis bratówce paznokcie - wogóle ostatnio cos mi przychodza wszyscy i chca robic - wsumie dobrze zawsze pare groszy wpadnie!

lece spac bo zmeczona jestem

aha Krzysiowi musze morfologie zrobic, pediatra jak go badał przed szczepieniem powiedział ze troche blady jest i trzeba sprawdzic.
Mały waży juz 6800g i ma 64cm!

dobra lece papatki

i najlepsiejsze życzonka dla Naszych skarbków :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-06-04, 22:32 ]
aha pamietacie Kasię - styczniówkę - która założyła temat na wspólnym terminie? jest teraz na czerwcówkach na samej końcóweczce! niedługo sie zobaczy ze swoja dzidzią!!!!

[ Dodano: 2008-06-04, 22:45 ]
aha właściwie to zaglądnęłam tam i sie okazało że Kasia dzis o 20.20 urodziła córeczkę Nadię!! miała byc styczniówka ale ....
zreszta nie ważne - ważne że ma swoje ukochane maleństwo i że wszystko jest ok!!!
teraz juz naprawde ide spac!

madziarka81

05 cze 2008, 08:03

MOże chociaż zdjęciami jakoś się wkupię...
hihi zostało wybaczone :ico_sorki: Ślicznie wygladacie a Ania to juz niezła pannica :ico_brawa_01:
Mary napisz co tam u Was :ico_sorki:

Tak w ogóle to dzien dobry.
Dzisiaj zwariowany dzien bo najpierw z Patrykiem do logopedy, potem z Martynką na szczepienie a na koniec mam wizyte u gina. Dobrze ze Maciek ma dzis wolne to nie musze nikogo prosic o pomoc :ico_sorki:

Marcia :ico_brawa_01: dla Krzysia za dzielność przy szczepieniu, moja pewnie będzie płakusiac :-/
To prawda ze ciężko sie po dłuzszej przerwie zmobilizowac do nauki. Ja tez chciałabym zacząć studia ale nie wiem czy bym w tej chwili podołała :ico_noniewiem:

Fajnie ze Kasiulinka ma juz swoją malutka przy sobie :ico_brawa_01: Kibicowałam jej bardzo :-)

Piszecie ze dajecie banana swoim dzieciom więc moze ja tez spróbuję??? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-05, 08:07 ]
Cześc Pinko!!! Ja własnie pomyślałam sobie ze jeszcze z rana nic nie napisałaś :ico_oczko:
Bo to rzadkością jest ze jestem pierwsza :-)

[ Dodano: 2008-06-05, 08:08 ]
ale dziwne, napisałam po Pinko a dodało mi do poprzedniego posta :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-05, 08:09 ]
znowu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 08:03

Cześć, ja wpadam na chwilkę się przywitać i uciekam na pocztę, jak wrócę, to napiszę coś więcej....
Miłego dnia.

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 08:19

Ja też witam,
jesteśmy cały czas we dwie, siostra i Artur jeszcze śpią więc mogę chwilkę popisać.
Zamówiłam wkońcu te rolety i już są w realizacji, wkońcu :ico_haha_02: A i wczoraj tak sobie z mężem gadam (raczej się drażnię) czy bym na dyskotekę nie mogła pójść z siostrą, od początku wiedziałam że nic z tego ale dalej się drażniłam i wkońcu mi pozwolił, więc jak wypali wszystko to się w sobotę wybieram :-D www.discopark.pl może Goonia kiedyś tam była no właśnie ale gdzie się ona podziewa, nic coś długo nie pisze.

Mary wybaczamy ale pod jednym warunkiem, że będziesz teraz częściej zaglądać :ico_oczko:

Justyna super fotki i Arturowi też wszystko się tak nudzi i mata też koło tygodnia wytrzymała, jak nie mniej.

Madziu to masz dziś zalatany dzień i dużo załatwień.

Dobra lecę bo już mi się tu coś rusza ten mój facet a może bym coś zjadła. Aha i bananka mój też baaardzo lubi :ico_haha_02:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”