Fintifluszka,
tu jest link do nowej aukcji z tym misiem bo tamta sie juz skonczyła i znalazłam u tego samego sprzedawcy jeszcze jedna! tylko widze ze tu na aukcji jest kolor różowy , ale spyataj o niebieska pewnie ma!
http://www.allegro.pl/item376103300_sup ... ecam_.html
My dzis bylismy na szczepieniu - Krzysio wogóle nie płakał, zreszta wogóle zero reakcji na wbicie igły - dzielny chłopak
Moja mama dzis obroniła magistra - strasznie sie ciesze bo była juz taka znerwicowana ta szkołą!!!
Ja tez musze isc do szkoły niestety - mam czas tylko do 2010r wtedy ostatni rocznik bedzie mozliwosc zrobic studia pomostowe! A tak mi sie nie chce znowu do tego wracac - te stresy ach nie chce mi sie!
robiłam dzis bratówce paznokcie - wogóle ostatnio cos mi przychodza wszyscy i chca robic - wsumie dobrze zawsze pare groszy wpadnie!
lece spac bo zmeczona jestem
aha Krzysiowi musze morfologie zrobic, pediatra jak go badał przed szczepieniem powiedział ze troche blady jest i trzeba sprawdzic.
Mały waży juz 6800g i ma 64cm!
dobra lece papatki
i najlepsiejsze życzonka dla Naszych skarbków :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-06-04, 22:32 ]
aha pamietacie Kasię - styczniówkę - która założyła temat na wspólnym terminie? jest teraz na czerwcówkach na samej końcóweczce! niedługo sie zobaczy ze swoja dzidzią!!!!
[ Dodano: 2008-06-04, 22:45 ]
aha właściwie to zaglądnęłam tam i sie okazało że Kasia dzis o 20.20 urodziła córeczkę Nadię!! miała byc styczniówka ale ....
zreszta nie ważne - ważne że ma swoje ukochane maleństwo i że wszystko jest ok!!!
teraz juz naprawde ide spac!