asiula_o, wspolczuje snow
betka ma racje, sny sie interpretuje na odwrot, wiec wyluzuj, uspokoj sie... Dla pocieszenia powiem, ze mnie tez dzis brzuch cholernie boli i do tego glowa... ta glowa ostatnio coraz czesciej mi sie daje we znaki i mnie to dobija, dzisiaj rano juz mnie mdlilo od bolu wiec wzielam paracetamol... Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze junior - facet daje sie we znaki, dziewczynki takich numerow nie odwalaja
betka, na tt - portalu jest opis ciazy - tydzien po tygodniu. Tam tez jest napisane, ze w 11 tc wytwarzaja sie jaderka wiec w sumie przy baaaaaaaardzo dobrym sprzecie, przy baaaaaaaaaaardzo dobrym oku i przy duuuuuuuuuuuzej dawce szczescia mozna juz okreslic plec dzidzi, choc narazie to takie troche wrozenie z fusow - na tym etapie rozwoju narzady dziewczynki sa b. opuchniete i mozna przyjac je za jaderka, nie wspominajac o pepowinie jako ptaszku
Ogolnie mowi sie, ze jakiekolwiek prawdopodobienstwo blizsze prawdzie jest juz po 18 - 20 tc
A ciuszki oprocz niebieskich i rozowych sa tez bezowe, zolte, zielone, biale...
misie pasuja do dziewczynki i chlopca, wszelkie inne pszczoki i zyrafki tez, gorzej juz troszke z samochodami i lalkami, ale jestesmy w dobie rownouprawnienia, nie???
Wiecie co, ostatnio tez mam jakies koszmary... spie zle, budze sie zaplakana, na szczescie nie bardzo pamietam o czym snilam.
Ale to jest okropne, bardziej sie mecze w nocy niz odpoczywam