Hi Kobiety!
Mnie TT znowu nie lubi,od dwoch dni nie moglam wejsc na forum i pisac-nie umialam sie zalogowac!!!!Tylko mnie to zawsze spotyka
a tu urodzinki,wiec
spoznione,ale szczere zyczenia wszystkiego co najlepsze dla 11
miesieczniakow Oskarka i Kamilka i 10 miesieczniaka Laurenki.Sto lat!!!
A tutaj widze Mroweczka wrocila z ojczyzny
Fajnie,ze juz jestes,bo tak pusto bylo bez Ciebie!!!
Kolka-domek sliczny!!!Zycze Ci zeby wszystko sie wyprostowalo i zebyscie jak najszybciej mogli zamieszkac w swoim wymarzonym domku.Trzeba uwierzyc w marzenia,nawet jak czasem wydaja sie odlegle jak ksiezyc.Ja wierze,ze to bedzie Wasza osobista chatka i nikt i nic wWam w tym nie przeszkodzi.A pomysl tesciow zaj...
jak ja bym ich wpuscila samych do naszego mieszkania to pewnie zrobili by wizytacje lacznie ze zrywaniem podlog.NIGDY!!!!
Mordeczko-gratuluje Dnia Pieknosci!!!Fajnie sie masz,ze czasem uda Ci sie wyrwac o naladowac akumulatory.Czekam na zdjecia krotkowlosej Marzenki.
Kari-tak jak pisza dziewczyny,ta krakowska baba moze Ci naskakac,nie odbieraj jej telefonow albo powiedz,zeby sie douczyla jakie ma prawa.A jak chce skladac reklamacje to niech kupuje nowki w salonach samochodowych.
Syla-zdjecia sliczne,widac,ze corki po mamusi sliczne!!!!A tego pieska to macie takiego jak Paris Hilton-slodki,ale raczej chyba nieobronny
Ja tez chce te masaze !!!!
Marvinka-sliczne masz te zdjecie w podpisie!!!!!!!!!A maly juz calkiem zdrowy???
[ Dodano: 2008-02-26, 01:22 ]caro-nie denerwuj sie i powtarzaj sobie,ze oni sa z Marsa!!!A moja babcia ma przyslowie,ze zloscia sie milosc czysci(tzn,miala na mysli malzenskie klotnie)
[ Dodano: 2008-02-26, 01:25 ]Kasik-oj,Ty zagoniona pracujaca mamusiu!!Zdroweczka dlöa mojej synowej!!!Ja bym sobie nie umiala poradzic jakby mi przyszlo juz pracowac.Pozdrawiam
A ja dzis zapisalam Antosa do przedszkola!!!
Niestety przedszkoli tu coraz mniej i zeby dostac miejsce to trzeba o tyle wczesniej!!!
Marvinka-Tobie tez radze sie juz rozejrzec za przedszkolem dla Marvinka,zeby Ci nie zabraklo miejsca