mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

05 cze 2008, 08:20

czesc a ja zmykam do pracy pa wszystkiego najlepszego dla MAJUNI :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 09:55

Dziewczyny ja dzis stawiam potrojnego torta z potrojna kawa :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
a wiec po pierwsze Majeczka konczy 6 miesiecy, po drugie dzisiaj mija 8 lat jak jestem z mezem i po trzecie 6 lat jak sie zareczylismy a i jeszcze jedno :ico_tort: :ico_kawa: 6 lat jak skonczylam liceum ale sie tego nazbieralo

Majka dzisiaj wstala o 2 w nocy i do 5 nie spalysmy :ico_szoking: nie wiem co jej bylo nie plakala wrecz chciala sie bawic nie bylo cieplo w nocy, jak ja wzielam do lozka to zaczepiala mnie albo mame lapala za nos wlosy dopiero o 5 uznala ze idzie dalej spac juz nawet maz wrocil z pracy dobrze ze jest mama to wstala z nia rano o 7 a ja spalam do teraz :ico_wstydzioch:

jak przejdziemy na nowe mieszkanie to chyba postawie jej lozeczko w drugiej sypialni i bede do niej dochodzic jak juz rzeczywiscie bedzie plakac bo tak ona sie wierci a ja juz wstaje

Mary witamy i fajne zdjecia Anulka juz bardzo duza dziewczyna

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 11:44

Jestem....
Byłam na poczcie i u bratowej po kartony, powoli trzeba się pakować i przeprowadzać...

Witaj Mary, my się jeszcze nie znamy... Pinko jestem :-) Masz fajową córeczkę Anulkę :-)

Justyna ładna mata, a może Gabrielowi się tak szybko nie znudzi... :-)
Cześc Pinko!!! Ja własnie pomyślałam sobie ze jeszcze z rana nic nie napisałaś :ico_oczko:
Bo to rzadkością jest ze jestem pierwsza :-)

[ Dodano: 2008-06-05, 08:08 ]
ale dziwne, napisałam po Pinko a dodało mi do poprzedniego posta :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-05, 08:09 ]
znowu :ico_noniewiem:
Hehehehe, cześć Madziu, ja dzisiaj rano zanim się z łóżka zwlokłam to trochę potrwało, ale jak otworzyłam stronę, to nikogo jeszcze nie było, musiałaś mnie więc pisaniem wyprzedzić... :-) Miłego dzionka, oby nie był za bardzo zabiegany ;-)
A i wczoraj tak sobie z mężem gadam (raczej się drażnię) czy bym na dyskotekę nie mogła pójść z siostrą, od początku wiedziałam że nic z tego ale dalej się drażniłam i wkońcu mi pozwolił
Ja na szczęście nie muszę prosić męża o pozwolenie, nigdy z tym nie było problemu, po prostu mówiłam, że ide na dyskotekę z kuzynkami i szłam. Dawno nie byłam, ale jak Ulek podrośnie, to może się wybiorę. Zresztą, ja nigdy nie przesadzałam z dyskotekami, jak szłam raz na pół roku to było dobrze ;-)

Mariola miłego dnia w pracy ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki z okazji 6 miesiączków i dla Iwony z okazji wszystkich rocznic, jakie się dzisiaj zebrały ;-)
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Uciekam się pakować....

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 11:49

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki z okazji 6 miesiączków i dla Iwony z okazji wszystkich rocznic, jakie się dzisiaj zebrały
oj dziekujemy no troszke sie nazbieralo

a ja chyba poprosze o te kartony za dwa tygodnie tez sie bede przeprowadzac :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-05, 12:06 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 12:35

a ja chyba poprosze o te kartony za dwa tygodnie tez sie bede przeprowadzac :ico_noniewiem:
Nie ma sprawy :-D
Fajne fotki Majeczki, chętnie bym się dołączyła do takiego spacerku brzegiem morza :-)

[ Dodano: 2008-06-05, 12:37 ]
Iwona czy Majka ma kolczyki?

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 13:14

No Iwona nazbierało się okazji, na wszystkie wszystkiego naj... :ico_prezent_big:
Ja teraz lecę na jakiś mały spacerek, mam nadzieję że nas deszcze nie zmoczy bo nie posiadam folii. Odezwę się później :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 14:50

Iwona czy Majka ma kolczyki?
tak ma

dziewczyny mam pytanko jak wygladaja plesniawki :ico_noniewiem: majce sie zrobily na ustach i w srodku takie biale plamki i nie wiem co to jest

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2008, 15:40

jak wygladaja plesniawki

no ja też niestety niewiem :583:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

05 cze 2008, 16:03

dziewczyny mam pytanko jak wygladaja plesniawki :ico_noniewiem: majce sie zrobily na ustach i w srodku takie biale plamki i nie wiem co to jest
Ula miała pleśniawki, takie białe plamki w buzi, na wewnętrznej części policzków i w kącikach ust. Najlepiej to smarować aphtinem albo pioktanina (na wodzie, nie na spirytusie!!!!!). Musisz też wyparzyć wszystkie zabawki i smoczki. U nas po 3 dniach zniknęło wszystko.

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

05 cze 2008, 16:06

Czesc dziewczyny!!!
Ja tylko na chwileczke. Wczoraj bylam z Dawidkiem u szczepienia, wazy 7860 i ma 69cm, ale najsmieszniejsze jest to ze nie moglam zaszczepic malego(szczepimy skojarzona), bo nie ma szczepionki w hurtowniach, obdzwonilam kilkadziesiat aptek i nie ma.... jaja sobie robia normalnie.....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”