Hehehehe, cześć Madziu, ja dzisiaj rano zanim się z łóżka zwlokłam to trochę potrwało, ale jak otworzyłam stronę, to nikogo jeszcze nie było, musiałaś mnie więc pisaniem wyprzedzić... Miłego dzionka, oby nie był za bardzo zabieganyCześc Pinko!!! Ja własnie pomyślałam sobie ze jeszcze z rana nic nie napisałaś
Bo to rzadkością jest ze jestem pierwsza
[ Dodano: 2008-06-05, 08:08 ]
ale dziwne, napisałam po Pinko a dodało mi do poprzedniego posta
[ Dodano: 2008-06-05, 08:09 ]
znowu
Ja na szczęście nie muszę prosić męża o pozwolenie, nigdy z tym nie było problemu, po prostu mówiłam, że ide na dyskotekę z kuzynkami i szłam. Dawno nie byłam, ale jak Ulek podrośnie, to może się wybiorę. Zresztą, ja nigdy nie przesadzałam z dyskotekami, jak szłam raz na pół roku to było dobrzeA i wczoraj tak sobie z mężem gadam (raczej się drażnię) czy bym na dyskotekę nie mogła pójść z siostrą, od początku wiedziałam że nic z tego ale dalej się drażniłam i wkońcu mi pozwolił
Ula miała pleśniawki, takie białe plamki w buzi, na wewnętrznej części policzków i w kącikach ust. Najlepiej to smarować aphtinem albo pioktanina (na wodzie, nie na spirytusie!!!!!). Musisz też wyparzyć wszystkie zabawki i smoczki. U nas po 3 dniach zniknęło wszystko.dziewczyny mam pytanko jak wygladaja plesniawki majce sie zrobily na ustach i w srodku takie biale plamki i nie wiem co to jest
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość