ja dziś porobiłam ostatnie chyba badania: mocz,morfologię...jutro wyniki
To mój brzuszek dzisiaj:

Ja mam za 2 tyg, to będzie 38 tc i też pewnie ostatnia wizyta...przy Izie po 38 tc musiałam co drugi dzień jeździć do szpitala na KTGjutro jadę na wizytę do gina... chciałabym, żeby to byla ostatnaia wizyta :)
to współczujęTeraz pewnie też mi każe...a to jest mi straaasznie nie na rękę,bo po pierwsze-nie mam co zrobić z Izą,musiałabym ją ciągnąć ze sobą,a po drugie-do szpitala mam prawie 20 km i to przez cały Kraków w samych korkach-jakieś 1,5-2 godz w jedną stronę![]()
![]()
Moja gin ma ziazi na punkcie KTG i wizyta co 2 dni jest obowiązkowa wg niejja w pierwszej ciąży chodziłam do takiej gin, ktora uważała, że usg i ktg wcale nie jest potrzebne-o ktg to ja się dowiedziałam, że się robi dopiero jak poszłam do szpitala, czyli w 40 tyg. a teraz moj gin już mi powiedział, że bede miala przyjezdzac do niego do szpitala na ktg co najmniej raz w tygodniu
Ja mam kilka typów: Mateusz,Michał,Adrian i dziś mi wpadło jeszcze: Artura jak z imionami dla Waszych Maluszków? wybrane już?
u nas już zostaniemy przy Mateuszku :)
Nie jestem pewna,czy takie częste KTG miało sens, mnie to bardziej wykończyło,bo tak jak pisałam-czasami sam dojazd zajmował mi 2 godz w jedna stronęmoże to i lepiej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość