staram się jak mogę, ale widzisz...co chwilę coś się przyszewnda do mnie...Ananke a Ty sie kuruj cieplutko i szybciutko.
zazdroszczę Wam tego słonka - w sumie lato juz macie.... u mnie umiarkowane zachmurzenie i 15 stopni ale... nie pada i to już jest dobrzeCaluje i powiem ze tu w Polsce to taka piekna pogoda ze w najsmielszych marzeniach to dawno takiej nie bylo:D cudnie!!!!!!!!!!
no, no chcialabym to zobaczyc:) dziekuje tymczasem:)kotavenusa, trzymamy z Lenką kciuki (ona jeszcze nie umie, ale specjalnie dla Ciebie ją nauczę )
oj, wcale nie żałuję, bo nie przepadam za lodami lubię takie roztapiające już, jak nie są takie zimne wiem, wiem, pod tym względem jestem inna niż społeczeństwo na całym świecie i nie znam nikogo, kto by nie lubił zimnych lodów, jak jaTo chyba lodów sobie nie podjesz Bidulko?
to współczuję... co robisz, jak zaczyna boleć? masz jakieś dozwolone tabletki? czy po prostu idziesz spać?Za to wczoraj myslałam,że mi głowa peknie taka miałam migrenę cudowną.Ale wiedziałam,ze mnie to czeka-w poprzednej ciąży na pocztku tak samo mnie głowa bolała.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Sherriwette i 1 gość