mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:19

Dzieki kochane kobietki za pomoc w lozeczkach!!! Jestescie nieocenione. Teraz mam dylemat kroty wybrac :-D Ale to juz mniejszy problem.... :-)

Eska, fajne pomysly na dzien ojca, ja nawet nie zaczelam sie rozgladac, ale chyba wezme kupie taki odlew z gipsu i odbije lapki dwoch dziewczynek i w ramke dam i tata bedzie mial prezent :-)
A mojemu tacie zamowilam wizytowki, bo prowadzi firme a zawsze mu brakuje :-) Maja mu wyslac do domku.

Dodtakowo moja mama ma urodzinki 30 czerwca i juz wtedy nbede u nich wiec musze cos kupic, jutro zamierzam SAMA polazic po sklepach, chyba oszaleje ze szczescia :-) SAMA!!! :-)

Justyna, oj ja nie raz sie wzruszam jak Wy cos srobiecie, w ogole odnosze wrazenie ze my tu wszystkie beksy jestesmy :-)

No mam dylemty kolejne, musze kupic na wyjazd do polski prezenty dla dwoch chrzesniakow, obydwa maja ur w sierpniu, jeen ma 5 lat drugi 6, no i dla dwoch dziewczynek, jedna 3 lata a druga 1 rok. Chyba oszaleje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

07 cze 2008, 21:19

witam dziewczyny:)
nie było mnie u was kupe czasu,ale już jestem:)
U nas ogromne zmiany wróciłam do pracy i postanowiłam zacząć studia magisterskie:)
Maja rośnie ,ma jż 8 ząbków i sama siada oraz próbuje chodzic.
wasze dzieciaczki już takie duże i piękne:)
pozdrawiam was serdecznie i chciałabym znowu uczestniczyć w wątku:)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:27

Mogę Was zasypać zdjęciami?.....
Zuzanka i jej pojazd (w tle new szafy :ico_oczko: )
Obrazek
Zuzanka na ruchliwej ulicy w swoim pojeździe
Obrazek
Na Ryneczku (na kawce :-D ) z tatulkiem (w koszulce ze zdjęciem)
Obrazek
Idziemy na spacerek
Obrazek
A to mi się podoba :-)
Obrazek
Kiedyś Zuzia doraczkowała do mojej torebki i wyciągła sobie portfel
Obrazek
Na spacerku
Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:31

Justyna, znam to uczucie o ktorym piszesz, jak ja kiedys chcialam kogos zranic... I to zrobilam .... Ale to bylo tak ze zostalam porzucona.... Po 1,5 roku spotkalam go na imperzie , on juz z nia nie byl a ja go uwiodlam, do wyra zacignelam i jak juz byla tak napalony ze nie dawal rady to ja mu powiedzialam ze nic z tego nie bedzie , odwrocilam sie tylkiem do niego i spokojnie spalam do rana a on tam cierpial i czul sie jak szmata. I dobrze mu tak. Do dzis mam satysfakcje. To byl jedyny facet ktory wzbudzal we mnie takie emocje, dla niego porzucialm 2 letni zwiazek a on mnie po 5 miesiacach zostawil gnoj jeden..... Och, ale zemsta byla slodka :-) Ale Justyna wiesz, macie dziecko, planujecie slub, to chyba nie warto rozmyslac nad przeszloscia, trzeba nauczyc sie z nia zyc, nie wiem sprobowac zaakceptowac, bo to co sie stalo zawsze bedzie.... Po co sie tak dreczyc? A na innego faceta zawsze jest czas, moze nie warto teraz psuc czegos co zaczyna kwitnac jak mia sie wydaje???

Wy chyba oboje macie bardzo wybuchowe temperamenty i wtedy jest trudniej... ale z czsem pewnie nauczycie sie z tym zyc i wypracowywac kompromisy. W kazdym razie ja ci zycze zacmienia mozgu i utraty pamieci abys byla szczesliwa i nie myslala o tych zlych rzeczach!!!!

Dagmara!!!!!! kochana jestes :-) ale sie ciesze!!!! Wspominalam Cie jakies kilka tydoni temu, zastanawialam sie co sie z Toba dzieje. Musisz znow zagoscic na stale na watku!!!! A Maja jaka uzebiona!!!!

Aha, boziu ale nonono jestem.... NELL MA 1 ZABKA!!!!! Zero goraczki, biegunki, zaczerwienienia dziasel, tak sobie po prostu wyszedl dzisiaj!!!! :-D Jestem happy :-) Stawiam wiec :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i zalegly za wczoraj , Nell skonczyla 8 miechow !!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Aha Justynka, ja mam dwa super zetsawiki dla mezulca i tylko po razie mnie w nich widzial i az jeczy zebym sie w to ubrala ale mnie sie nie chce jakos :-) Moze wez M. na przetrzymanie? ;-)

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 cze 2008, 21:40

Kocura Bura, hehe ja pierwsze co zrobiłam to jej te nóżki rozłozyłam i Ona fruuu idzie tak niepewnie ale idzie :) Wiesz zcasem jak patrze na zuzie to mi się taka troszkę podobna wydaje z Marcelinka :) No i pojazd zajefajny :P

dagmara1709, witamy ponownie

mama_zuzi1980, no ja wiem że szkoda psuć ale ja to mam ochote zrobić dla siebie i żeby nikt o tym nie wiedział!! Dałabym sobie z tym raze bez problemu!! Ja też raz coś takiego zrobiłam co Ty tylko ja zostawiłam tego faceta bo był psychicznie chory, później po pół roku mnie zaatakował na dyskotece i ochrona go wyniosła poczym po miesiacu zachowywałam się tak jakbym chciała wrócić i w końcu zaprosił mnie do siebie zostałam na noc przytulałam sie i takie tam a jak zrobiło się późno to powiedziałam że albo śpi na krześle od kompa albo ja wychodze :) No i biedny spał na siedząco i napalony jak heheh czułąm sie wtedy jakbym ygrała milion w totka!! tak tak jestem mściwa!!
A my z M jesteśmy strasznie wybuchowi :)

eSKa to a tak narzekałaś że nic nie piszemy.

[ Dodano: 2008-06-07, 21:40 ]
http://www.allegro.pl/item378126805_pra ... azja_.html

zachorowałam na ta torebke i MUSZĘ JA MIEĆ!!!!!!!

[ Dodano: 2008-06-07, 21:41 ]
mama_zuzi1980, przetrzymuję go właśnie jeśli chodzi o haleczki;)

[ Dodano: 2008-06-07, 21:46 ]
mama_zuzi1980, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dla Nellci za ząbek :ico_tort: :ico_tort: i 8 miesięcy skończone :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:47

Justyna, fajnie kiedys to zobilas :-) torebka sliczniiutka, piekna po prostu ale jak dla mnie cena odpada, gdyz az tak torebki nie sa dla mnie wazne :-) Namow M. niech ci kupi a co? ;-)

Kocurka, swietna jest Zuzia, a tym portfelem to taka zafascynowana sie wydaje hehe

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 21:50

mama_zuzi1980, :ico_brawa_01: za pierwszego ząbka!!! Super,że tak bezboleśnie. U Zuzi też tak było i jaka była zaskoczona tym ząbeczkiem :-)
dagmara1709, witamy! Zaglądam częsciej i pisz, co tam u Was!
Justyna_Bochnia, nie mów,że kupisz tą torebkę?!

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 cze 2008, 21:56

Kocurka no ona jest w licytacji za 1020 zł a cena ponad 2 koła więc raczejk M mi jej nie kupi no chyba ze po ślubie :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale ja poszukam jej w komisach w Austrii bo tam sa takie sklepy gdzie ludzie oddaja chanel i prade i gucci do takich komisów to sa takie cicholandy dla bogaczy i tam taka mogę kupić za 200euro używaną nie zniszczoną.

[ Dodano: 2008-06-07, 22:17 ]
Zmykam spać <papa> Do jutra !! Wyśpijcie się !! DOBRANOC!!

eSKa
4000 - letni staruszek

07 cze 2008, 22:25

No i mnie posłuchałyście :ico_brawa_01: tyyyyle czytania :ico_brawa_01: :509: :-D

Justyna ty mówisz serio o tej torebce ?? :ico_szoking: :ico_szoking: Nigdy nie kupiłabym torebki za taką kasę choć mam fioła na punkcie torebek :ico_oczko: Ty to jesteś jednak szalona :-D Na temat facetów nie mogę sie wypowiedzieć bo tak naprawde mój mąż był moim pierwszym mężczyzną "na poważnie" i mam nadzieje że już tak zostanie.

Kocura super zdjątka, Zuzia takie uśmiechy strzela do aparatu że nic tylko ją zjeść :ico_oczko:

Dagmara fajnie że do nas wróciłaś, Majeczka śliczna. Brawa dla Ciebie :ico_brawa_01: za powrót do pracy i magisterke, widać że jesteś nieźle zorganizowana.
A Maja chyba jest najbardziej uzębiona wśród naszych dzieciaczków :ico_brawa_01:
Pisz często i duuzo :ico_oczko: i juz nas nie zostawiaj na tak długo :ico_nienie:

c.d.n.

[ Dodano: 2008-06-07, 22:34 ]
Mamo Zuzi śliczny ten motylek na buźce Zuzi, przy zmywaniu tego cuda nie było czasem płaczu??
Super że zębol Nelci wyszedł tak bezobjawowo :ico_brawa_01: u nas zwiastunem były te śluzowate kupole, które napędziły mi tyle strachu :ico_zly: ale dziękuje Bogu że obyło się bez większego marudzenia , temperatury itp :ico_sorki: :ico_sorki:
No i gorące buziole dla wczorajszej solenizantki :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-06-07, 22:40 ]
Dagmara nie wiem czy dobrze widzę ale wydaje mi się że Maja to cała ty :-)

[ Dodano: 2008-06-07, 22:43 ]
Ciekawe co tam u Agnieszki, pisała że w czerwcu mają zabrać dzieci do siebie, ciekawe jak im się wiedzie.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2008, 23:28

Tez mysle o Agnieszce..... jak jej spraawy z bylym, paszportem i cala ta akcja-przeprowadzka.... Aga, jak nas czytasz to odezwij sie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
No i nasza Dominisia, chyba czas jej zolta kartke dac, no nie? :-D ;-D :569:
Prosze sie stawic do wezwania :-D

[ Dodano: 2008-06-07, 23:29 ]
A zmywanie motylka to byla kupa lez bo jeszcze w zlosci to robilam :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-06-07, 23:31 ]
Kurcze ale sie pojaralismy z J. dzisiaj na plazy.... po tylu solarkach nawet, ja juz nie wiem jakie to slonce jest mocne, szok !!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”