Ula, a teraz w jakim mieszkaniu mieszkacie, bo jak kojarze, to mieliście problemy z wcześniejszą właścicielką, a teraz też wynajmujecie? Jesteście zadowoleni?
No ztym pozytywnym myśleniem to ja też tak mialam, wszystko układało nam sie dobrze, nie kłóciliśmy się,wszystko po kolei, finansowo też nam na początku było dobrze, dopóki mój mąż nie narobił głupot, kupił 2 samochód na kredyt bez mojej wiedzy, wział kilka innych pożyczek, ja nawet o tym nie wiedziałam, dopiero sama odkryłam prawde, na pytanie kiedy miales mi powiedziec o tych pożyczkach i kredycie, odpowiedział nigdy. Ja przez jego nieuwage sie dowiedziałam otym, wszystkie rachunki przychodziły na adres naszego sklepiku.Po prostu żyłam z oszustem. Nie wiem jak można być tak obłudny. Wiem że nadal ma problemy ze skarbówką i mnóstwo długów i w sumie czworo dzieci:) nieźle co?
Ja się bardzo balam o Lenkę, odkąd się dowiedziałam o jego kochance,czyli w7m-cu, żyłam cały czas w stresie, płakałam, rozpaczałam, wszyscy mi mówili ze dziecko na tym ucierpi, ale to było silniejsze ode mnie. Chodziłam codziennie do kościoła i modliłam się o zdrowie dla Lenki. I dzieki Bogu wszystko jest ok,Lenka jest bardzo pogodnym dzieckiem, mam nadzieję że w późniejszym wieku nic nie wyjdzie.
Eska no piżamka super, bardzo mi sie podoba. Napisz nam jaka była reakcja męża:)
No domyślamy sie ze reakcja będzie napewno podniosła:)))) Ja mam same takie piżamki, ostatnio kupiłam sobie 2 bo robiłam selekcje i musiałam wyrzucić kilka,bo jeszcze akademik pamiętały. I ja też lubię czasami rano chodzić w koszulce, więc tak jak eska lubię takie skromniejsze, falbanki i koronki mogą gdzie niegdzie być

EVE trzymam kciuki aby w końcu się wam wszystko udalo, bo oszczędności pewnie bardzo szybko topnieją. Zycze zdrowia dla Szymonka.
"Wydaje mi się, że lepiej mieć jedno dobrze wychowane i wyedukowane niż 2 zaniedbanych."
majandra, ja myślę że jeśi tylko Bóg da to lepiej jest mieć dwoje lub wiecej dzieci. Ja jestem za dwójką, jedynaki zwyke wyrastają na zarozumialców, przepraszam jedynaków, ale taka jest prawda. Trzeba bardzo ostrożnie i rozsądnie wychować jedynaka aby nie wyrósł na PANA. Życie często weryfikuje pewne cechy charakteru, ale ja uważam że każdy powinien miec rodzeństwo, wtedy się uczy kontaktów międzyludzkich tych nieoficjalnych. Bo te oficjalne nie trudno jest okazywać, ale te na codzień już trudniej. Jeżeli jesteś wspaniałą mamą dla jednego dziecka to bedziesz wspaniałą mamą dla dwojga i trojga dzieci.
"A wy jakie macie pomysły na prezent dla tatusiów swoich pociech ??"
Ja ten probem mam zgłowy.....
"ale M nie lubi za bardzo jak ja ubieram. "
Justyna czemu nie lubi? Koszulka bardzo sexi... no chyba że woli cię bez niczego:)
"Wiecie co miałyśmy pomyśleć o pogawędce na Skypie i co..../?"
Ja jestem w dalszym ciągu chętna. Czy ktoś ma ochotę na konferencję???
Justyna Marcelina świetnie wygląda z tą flagą, wogóle to śliczna z niej dziewczynka:)
Widzę moja droga że twój narzeczony nieźle cię wkurzył, padło kika ostrych słów, ale dobrze, my tu jesteśmy aby sie wspierać i mówić co nam leży na sercu. Macie wybuchowe charaktery, to nie jest łatwe we współżyciu,ale wierz mi lepiej jest jak człowiek wybuchnie, powie co go boli, niż milczy, udaje ze wszystko jest w najlepszym porządku a za plecami zdradza, klamie i oszukuje. Wierz mi, wiem co mówię, doświadczyłam tego nie raz i wiem jak to boli.
Kocurka świetne zdjęcia, najbardziej mi sie podoba, jak twój mąż trzyma na kolanach Zuzie i ma na sobie podkoszuek z zdjęciem córeczki. Bardzo miły widok, aż zazdroszczę...
Mamo zuzi

"A Maja chyba jest najbardziej uzębiona wśród naszych dzieciaczków "
ESKA Maja ma tyle samo ząbków co Lena,muszę cię poprawić:)
[ Dodano: 2008-06-09, 15:03 ]
Ja termometr mam elektroniczny, dostałam od kolezanek z pracy na prezent. Mierzę temp pod paszką i jestem z niego zadowolona, bo jest dokładny i szybki. Lena nawet nie zdarzy sie znudzić. Dziewczyny chciałabym kupić lence sandałki ale juz takie do chodzenie, macie jakieś sprawdzone firmy?
"Ale mam dwa nowe komplety bielizny czarnej, biustonosze plus stringi, jeden push-up zeby te nieszczesne cycki troche powiekszyc i jeszcze mam nowy stroj kapielowy z H&M, fajny taki, kolorowy: braz, czerwony bialy rozowe takie asymetryczne wzorki"
Moze załapiemy sie na jekies fotki:)