I za kilokiem zdjęcie stołu Ja oczywiście nakładam skrzydełko A przy leżaczku widać jak starsze koleżanki się zajmują Lenka
[ Dodano: 2008-06-09, 23:13 ]
Tak w temacie sukienek - moja mama ma klka zdjęc koleżanek ze ślubu. Na 4 zdjęcia na 3 jest ta sama sukienka, co więcej to ta, którą miała moja mama na ślubie
Tak w temacie sukienek - moja mama ma kilka zdjęc koleżanek ze ślubu. Na 4 zdjęcia na 3 jest ta sama sukienka, co więcej to ta, którą miała moja mama na ślubie
i to jest praktyczne rozwiązanie!! Ja mam jeszcze do tego bolerko, kapelusz z welonem i etolę i leży to wszystko i czeka aż zgnije
Wyszło mi płonące danie Nalałam olej na patelnię i przyszlam zajrzeć na forum. Trochę się zagadałam a w tym czasie olej się zapalił. Płomienie sięgału sufitu (teraz mam okopcone panele na suficie) stopiła się rączka od patelni (pozostawiając trwałe ślady na mojej kuchence), butelka od oleju stojąca obok i wzystko się okopciło. Próbowaliśmy zagasić pokrywką, ale okazała się za mała i w dodatku z odpowietrzaczem wiec powietrze i tak się dostał, ogień wybuchł na nowo i pokrywkę też szlak trafił ostatecznie zagasiliśmy ziemią z kwiatków biedne kwiateczki hihi. W każdym zakamarku kuchni mam teraz ziemię kwiatową