[ Dodano: 2008-06-10, 21:54 ]
No rzeczywiscie drogo,to tyle co u nas jedno z drozszych, z filmem.Kurcze moze znajdziecie cos tanszegoWiesz znalezlismy jedna klinike i tam pisalo cos 300 euro za USG 3D ale czemu tak duzo to nie wiem

No rzeczywiscie drogo,to tyle co u nas jedno z drozszych, z filmem.Kurcze moze znajdziecie cos tanszegoWiesz znalezlismy jedna klinike i tam pisalo cos 300 euro za USG 3D ale czemu tak duzo to nie wiem
Sloneczko,nie mieli wyjscia zostal mi tydzien urlopu wiec wzielam, kazda srode do konca pracy mam wolne,bo poszlam wczoraj do managera i powiedzialam o tym moim plamieniu w piatek i ze lekarz powiedzial ,ze to dlatego ze jestem przemeczona.Troche im to nie na reke bylo bo lato i busy ,a ja jestem kontrolerem jakosci i zastapic moze mnie tylko on sam,nikt innyale masz chody w robocie ze Ci sie zgodzili
Wlasnie sobie przypomnialam ze nie mam szlafrokawtedy ja sie doczlapuje w szlafroku z jednym okiem otwartym
Normalnie miesiac temu slowo w slowo to samo napisalamja popralam i poprasowalam ciuszki tak ze 3tyg. przed porodem.Poukladalam do szafek i juz.Przeciez przez ten czas sie kurz nie zebral,wiec nie ma co sobie glowy tym suszyc
Wielkim bledem bylo nakupowanie za duzo ciuszkow poniewaz dzeiciatko bardzo szybko rosnie i w duzej czesci ubranek nawet nie chodzil.Jak wydobylam z szafy by mu zalozyc to juz byly za male a szkoda bo pokupilam takie bajeranckie ciuszki.TEraz czesc oddam mojej siostrze ktora spodziewa sie synka,a reszte zostawie sobie,chybaze wyszloby ze ja tez bede miala core to oddam je wszystkie ktore mam.Ucieszy sie napewno
Rany ja myslalam ze mi jedna koszulka wystarczyJA sobie ladna kupilam,a jakOscarek sie urodzil to mi odrazu go polozyli na brzuch no i pizamka cala byla ubrudzona--normalne.
Poszla odrazu do smietnika.
No tak zapomnialam ,ze juz masz jedno szczescie w domkuJA niestety nie mam zawsze czasu na komp,bo OScarek pochlania mi sporo czasu hehe.
Tak samo,tylko zaznacza sie ten fragment tekstu,ktorego dotyczy odpowidz,klikasz cytowanie selektywne i gotoweDZiewczyny napiszcie mi jak wy kopiujecie same urywki tekstu poprzedniczek??Bo caly tekst to wiem jak sie kopiuje.
Wiem cos na ten temat,juz mam jedem porod za soba,niestety dzidzia nie zyje.Nie mialam go przy sobie i nie dawalam rady,az sie boje pomyslec jak dam sobie rady z dzieckiem po porodzie bez zadnej pomocy z zewnatrz.Ani usiasc,to podmywanie tez kosmos,bo co 5 minut,ja bylam szyta 7 szwami wiec sama rozumiesz co sie dzialo....Oj te pierwsze dni po porodzei nie sa za fajne.Niedojze wszystko boli to i te oczyszczanie jest poprostu ohydne.Brr ja musialam sie czesto myc ,wtedy samopoczucie bylo lepsze.
A te podpaski takie dlugie i grube,a ja na raz dwie uzywalam i dosc czesto wymienialam---masakra.Sorry za szczegoly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość