widzę ze uroki podwójnego macierzyństwa się pojawiają
No, no .. pojawiają się .. ale jestem optymistką ... moja mama zawsze mi powtarza, że nie ja pierwsza i nie oststnia ... Ale i tak jestem przeszczęśliwasza na świecie, mimo wszytsko!
Wybawiliśmy sie superowo!!!! Gdyby tak częściej takie wyjścia!!
Cieszę się, że wszytsko Wam się fajnie poukładało i fajknie się bawiliście!
No i fajkt..wyjście takie się przydaje... Ja to chyba się uwstecznie całkowiecie przez te podwójne macierzyństwo
ale juz powoli kumam o co biega, poukładalismy wszytko już sobie więc jak widac znajduje juz czas na pisanie, nawet dziś sobie odpoczełam z dzieciaki na ogrodzie- to już nasze 3 wyjście z Martusią i to mhmh...4 godzinnne
- a nawet dziś się podmalowałam ..Mam nadzieje, że nie będę uziemiona w domu ...ale po cichu wierze, że jednak nie!
mama powiedziała ze bedzie sobie czasem brać Bartulka na noc to może wtedy jeszcze sie wyśpię!!
Ja też mam taką możliwość "oddać" Wojtusia w ręce babci na nockę od czasu do czasu więc poczko ... w sumie wychodze z założenia, że jak jest taka możliwośc to trzeba korzystać!
dziś w nocy wyjeżdżamy do Jastarnii
Jejkuś... superowo!
No to miłego odpoczynku i szczęśliwej podróży!
katelajdka O RANY !!!!!!!!!!!! Aż mi ciary przeszły ......... Jak dobrze, że nic się nie stało Bartusiowi
Dzięki Bogu... Naprawdę!
Bartuś przechylił sie do takiej dużej bali z wodą
Zaraz mi się przypomniałam ta historia- pewno słyszałyście- jak się niedawno utopiło w beczce z deszczówką 2,5 letnie dziecko ... a rodzice grilowali ...
ale ja nie mogę dojść do siebie... A co by bylo gdybym na chwile sie odwróciła, albo poszła po cos i nie miała go na oku....
Wiesz, wcale się nie dziwie ... Na szczęście nic się nie stało, ale trzeba tak uważac na te dzieci ... Dobrze, że byłaś w pobliżu!!!!!!!!!
wychodzę a ona zadowolona stoi w wózku.
Normalnie te dzieci szalone pomysły mają ...oczy na około głowy!!!!!!!
Daj Wojtusiowi czopka na następną nockę
Dałam właśnie..zobaczymy! Teraz i Martusia i Wojtuś śpią smacznie po kąpiluszkach ... mam nadzieje, że tą noc się wyśpimy!
Ale mnie cycy bolą... ala ..zaraz mi pękną ... Na szczęscie mam mleczka pod dostatkiem!