super, super dla naszych boabskow
ja na prawko tez sie dlugo zbieralam i nie powiem bo idzie odczuc to jesli chodzi o kasek bo dosc na to idzie, ale nie zaluje, zrobie i bedzie z glowy a sie przyda napewno :)
aga butki super ale rzeczywiscie tylko do strojenia, ja slyszalam ze sandalki do chodzenia to raczej nie....
my mamy juz tyle butow ale wszystkie od rozmiaru 21, a takie male ma jedne i je nawet lubi ale jak goraco to w skarpetach ktore i tak sciaga i macha golymi stopami
a na dzien taty kupilam sliczna kartke i amelka odbila tam raczki, kupilam farbki i nawet mogla osbie wybrac kolorki, i kupilam sliczna ramke na ktorej pisze me & daddy, wlozylam tam ich piekna wspolna fotke, a na nasza pierwsza rocznice kupilam inna ramke i wloyzlam w nia nasze dwa zdjecia slubne, taka podluzna i powiesimy ja w sypialni nad lozkiiem, moze monotonne te prezenty ale liczy sie gest a uwazam ze ladne zdjecia jak sa w ladnych ramkach to nie tylko ciesza oko ale i zdobia, nie mialam co kupic, poza tym moj maz wszystko ma

jakie sperfumy kupuje mu bez przewry i ma juz zapas na conajmniej dwa lata
mala u nas szaleje, raczkuje po pokoju, szok, oczy dookola glowy miec trzeba, a wczoraj na spacerze to pani w sklepie gdzie kupowalam jej balsam i puder mowi do malej ze zamieni sie ze mna, ja stane na kasie aona ja porywa i ida na spacer, nie mogla sie od malej oderwac, szok, a amelka w siodmym niebie, zaczepia inne dzieci, gada do nich po swojemu, kupa smiechu...