Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 18:38

Karolinko jabysmy mogły o tobie zapomnieć. A tutaj dzień ojca jest 23,a mój M ma urodziny 22 więc też blisko siebie i trzeba prezenty dwa wymysleć :-D

Yvone- trzymam kciuki za złobek :ico_brawa_01: A twoja Amelka to jest mega super zdolna jak woła już siku. Ja posadziłam Tosie na nocnik ale siedziała taka sztywna i nie wiedziała o co mi chodzi, wię craczej jeszcze długa droga przed nami.

A tu wkleiłam troche zdjęć z 10 miesiąca:
http://picasaweb.google.pl/gaustohasyou/10Miesiac

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 cze 2008, 18:45

fotki przecudniaste :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czemu ty taka smutna???? :ico_noniewiem: corcie masz przesliczna a te wloski to ma naprawde boskie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mala pannica, super :ico_brawa_01:

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 cze 2008, 22:30

ja wyjde na wyrodna ale ja o drugim dziecku nawet nie mysle... moze zycie jeszcze przyniesie ale narazie to skupiam sie na Kacprze i nic nie planuje... ja to widze tak Kacper ma 5-6 lat ja sobie troche popracuje, pobaluje i wtedy moze jaks siostrzyczka...
foty super:) jedank jak jest sloneczko to widac wszystkim chumorki dopisuja... Aga jak ty sobie dajesz rade z dwójeczką ?
Preudence ty zawsze zamyslona nieobecna na fotach i twoja mama podobna do ciebie a raczej ty do niej... jesli to twoja mama :ico_oczko: ... ze zdjec mozna wnioskowac ze Tosia to oczko w glowie tatusia...
Kasia Łukaszkowsi kupilas super basenik ja sie troche pospieszylam ale przynajmiej malo dmuchania :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-10, 22:34 ]
a Ywone jak ty to zrobilas???? czt. nocnik.... moj pare razy zrobil siku ale to rzecz przypadku... strasznie ci zazdroszcze zwlaszca kup :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-10, 22:48 ]
agasso super ta stronka:)

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 23:16

Ale popisalyscie :ico_szoking: pol godziny czytałam :ico_brawa_01:

:ico_tort: dla Tosi na 10 miesiecy :ico_tort: i dla Julki :ico_tort:

Ja sie chyba nie znam na pilce bo wydaje mi sie, ze calkiem dobrze grali tylko bramek brak... :ico_noniewiem:

Yvone, :ico_sorki: jestem pod takim wrazeniem ze szok :ico_sorki: Nie wiem jak Ty to zrobilas i oczywiscie :ico_brawa_01: dla Amelki. Super!!!

Ania, zdjecia super i Tosia podrosla od ostatnich fotek :ico_haha_02: i loczki super!!! Trzymam kciuki za nianie. A z tym fotelikiem to szok taka cena. Tutaj kosztuje ten sam model 150$ z przesylka do Polski wyszloby ok 450zl. Szkoda, ze nie powiedzialas, to bym Ci wyslala.

No wlasnie dziewczyny, jak chcecie cos dla dzieciakow, to piszcie. Dopoki tu jestem to moge jeszcze cos kupic.

Karolina, a jaki prezent wymyslilas? ja zawsze mam z tym problem :ico_wstydzioch:

Mialam cos jeszcze napisac, ale zapomnialam....

U nas przygotowania do powrotu ida pelna para. :ico_olaboga: Totalne szalenstwo. Biegam na zakupy. Codziennie mnostwo rzeczy kupuje. Wczoraj kupilam sobie fajny plaszczyk z DKNY za 99$ :ico_brawa_01: W polsce chyba za takie pieniadze ciezko bedzie cos znalesc... I Szymkowi kupuje ubranka na zapas. Na 4,5 lat ile wlezie :ico_noniewiem:

Dzieki za info o pieluszkach. Moja mama juz kupila pake pampersow dla raczkujacych dziciaczkow, chyba do 18 kg. Bedziemy testowac :-D

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2008, 08:43

karolina-ch idziesz na prawko? ja sie zbieram juz z pół roku i jakos mi nie po drodze :-D trzymam kciuki za drugiego bobaska :-D

za nocniczki wielkie :ico_brawa_01: może w końcu i ja powinnam go kupić i zacząć próbować :ico_noniewiem:

mój Łukaszek wczoraj kombinowal z chodzeniem - wstawał sam (bez podpierania) i robił kroczka po czym upadał na dupcię

Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

11 cze 2008, 09:50

Ania zdjęcia super, teraz mój Adrian chce czapke kibica z rogami ja ma " ta Tosia" :-D - oglądał zdjęcia ze mną

79anita, Kacper to gwiazdor !

Yvone :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: podziwiam Was z tym no0cnikiem :ico_sorki:

Karolina Ty się nie obijaj :ico_nienie: :-D i pisz tu do nas!

wisienka24, kupuj kupuj bo faktycznie takie lepsze rzeczy u nas dużo więcej kosztują :ico_puknij:
no z tym fotelikiem to jestem w szoku normalnie połowa ceny, a Ty te rzeczy ze sklepu normalnie czy z hurtowni??

kasia1983, trzymam kciuki za chodzenie, wkońcu najstarszy więc niech daje przykład maluchom :-D

[ Dodano: 2008-06-11, 09:56 ]
pogoda u nas troszkę się popsuła- nie ma słoneczka ale chyba wyjdziemy na spacerek i po zakupy, bo z niczego obiadu nie potrafię ugotować
wczoraj kupiłam Julce takie sandałki(allegro oczywiście) później jednak pomyślałam, że do chodzenia to one nie są więc tylko po to żeby się postroić :-D
:ico_noniewiem:
Obrazek

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2008, 10:57

Aga- sandałki bombowe :-D , ja nie moge znalexc takich do chodzenia o rozm 18, najmiejsze to 19, ale te co kupiłam sa na nią za duże. No ale jeszcze nie chodzi więc jak jest tak gorąco to siedzi na bosaka w wózeczku.
A czapka jeszcze z czasów Małysza bo byliśmy pare razy z M na skokach jak miał swoje dobre sezony- ale były emocje. :-D
:ico_zly:
wisinko :ico_szoking: :ico_szoking: to teraz jestem mega zła jak mi powiedziałaś o tej cenie, ze tyle przepłaciłam. A zamówiłam na allegro :ico_zly: no ale cóż już po tzw ptokach więc nie będe się rozżalać nad sobą. A tak na marginesie takie rzeczy jak laptop tez możesz kupić i wysłać?

Anita- ja nie wiem czemu ja zawsze taka smętna na zdjęciach bo ogólnie dużo się smieje. Zupełnie na odwrót niż moje dziecko które do aparatu zawsze szczerzy zeby. Dlatego wolę ja fotografować.

Karollinko- ja tez chce drugie bobo, ale jak pisałam mojego M musze przekonać :-D Najlepiej by mi było albo zajść za rok albo dopiero jak się dostane na specke tak,żeby mieć kase na macierzyńskim. Poczekamy zobaczymy.

A my niedawano wróciłyśmy ze spaceru, przed 8 byliśmy z M odstawić mój samochód do mechanika bo się rurka od klimy zapchała i woda mi się wlewała do schowka pod siedzeniem, no a skoro i tak wywlekłam Tosie tak wczesnie z domu to pojechalismy na spacerek do parku na ten fajny plac zabaw. I kurcze wiecie co była trójka dzieci i wszystkie z tatusiami, a ni jednen mamy :-D A jeden pan to miał anwet bliźniaki, takie urocze- Zosia i Wojtek, ale biedny jak jedno posadził na chustawce to drugie mu uciekało :-D

Awatar użytkownika
karolina-ch

11 cze 2008, 13:11

super, super dla naszych boabskow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja na prawko tez sie dlugo zbieralam i nie powiem bo idzie odczuc to jesli chodzi o kasek bo dosc na to idzie, ale nie zaluje, zrobie i bedzie z glowy a sie przyda napewno :)

aga butki super ale rzeczywiscie tylko do strojenia, ja slyszalam ze sandalki do chodzenia to raczej nie....

my mamy juz tyle butow ale wszystkie od rozmiaru 21, a takie male ma jedne i je nawet lubi ale jak goraco to w skarpetach ktore i tak sciaga i macha golymi stopami

a na dzien taty kupilam sliczna kartke i amelka odbila tam raczki, kupilam farbki i nawet mogla osbie wybrac kolorki, i kupilam sliczna ramke na ktorej pisze me & daddy, wlozylam tam ich piekna wspolna fotke, a na nasza pierwsza rocznice kupilam inna ramke i wloyzlam w nia nasze dwa zdjecia slubne, taka podluzna i powiesimy ja w sypialni nad lozkiiem, moze monotonne te prezenty ale liczy sie gest a uwazam ze ladne zdjecia jak sa w ladnych ramkach to nie tylko ciesza oko ale i zdobia, nie mialam co kupic, poza tym moj maz wszystko ma :ico_oczko: jakie sperfumy kupuje mu bez przewry i ma juz zapas na conajmniej dwa lata :ico_oczko:

mala u nas szaleje, raczkuje po pokoju, szok, oczy dookola glowy miec trzeba, a wczoraj na spacerze to pani w sklepie gdzie kupowalam jej balsam i puder mowi do malej ze zamieni sie ze mna, ja stane na kasie aona ja porywa i ida na spacer, nie mogla sie od malej oderwac, szok, a amelka w siodmym niebie, zaczepia inne dzieci, gada do nich po swojemu, kupa smiechu...

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2008, 19:35

Dziewczyny mam opiekunke :-D dla Antoniny!!!

Ta znajmoma co pisałam byłam u niej dziś, mieszka ulice dalej, ma ogórdek i fajowe podejście do dzieci, a to drugie dziecko ma tylko od 12-15 do stycznia i nie wiadomo czy na pewno bo może jednak pójdzie do przedszkola od wrzesnia ,więc damy jakoś rade. Bawiła się dziś z Tosią godzine i młoda cała w skowronkach. No i weźmie tylko 7/h.
Alem zadowolona jest :-D

ale z nauki to nici, zaledwie godzinke sie pouczyłam jak mała spała, a tu w piatek egzamin :ico_placzek: teraz okapana sobie bawi sie w foteliku a ja meczyk oglądam no i co tu zrobić :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2008, 19:44

Ania, laptopa tez :ico_haha_01: bestbuy.com circuitcity.com tam mozesz poszukac, maja w miare spoko ceny. Ja tez kupuje sobie laptopa i iPhona od meza dostane na urodzinki :ico_haha_01: Ale mi dobrze :ico_brawa_01:
Ten fotelik to normalnie w sklepie ma taka cene, w hurtowni trzeba kupic min 3 zeby dostac rabat 20%
My mamy buciuki nr 5 i sa troche za duze, nie wiem jaka jest numeracxja europejska :ico_noniewiem: Kurcze, ja nic nie wiem :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-06-11, 19:45 ]
Aha, super ze masz juz opiekunke, Prue :ico_brawa_01:

A my wlasnie wrocilismy z plazy. Szykma chrzestna jest fotografem i strzelila mu fajna sesje zdjeciowa. :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”