Emalia mały ma ponad dwa tygodnie, ja myślę, ze to za wcześnie

kochana ja bede unas w polskim sklepie i ruskim i zajze czy niemaja okimozna kupic ta herbatke laktacyjna HIPPA - potrzebuje ja bardzo
-oj tak walcze ,glownie z laktacja i brakiem czasu na nic doslownie jak i przemeczeniemwidze ze nasza kochana Emilia walczy z kupkami i takimi innymi wspolczuje ci kochana
-dziekujemyA Nathanek jest poprostu boski![]()
![]()
ten usmieszek i wogle jak sie dzwiga i podnosi głowke
jest bardzo siln
-oby bylo jak piszesz Mikulka ,oj obybedzie dobrze zobaczysz tak jak reszta dziewczyn pisze jak minie ten pierwszy miesiac i potem reszta bedzie leciec zobaczysz i nim sie obejrzysz atu roczek bedzie
i bedziesz sie smiac ztego zobaczysz kochana
oj nie bardzoOj Emilka widze ze twoje samopoczucie nie jest najlepsze
-no tak,ale wyrzuty ogromne pozostana,dlatego jakos nie chce sie poddac ,kurcze nie wiem,kobieta skoro ja Bog tak stworzyl powinna umiec wykarmic bez problemu swoje dzieci i moc jesc co chce by samej nie pascMoja rada,na pewno Marta mnie wesprze zybys nie meczyla sie na cycu tylko zaczela karmic butelka,bedziesz wtedy pewna ze sie najadl i mysle ze oboje bedziecie spokojniejsi.a te objawy ktore opisujesz tzn ze po karmieniu po kilku minutach znowu sie budzi przypominjaja mi moja sytuacje z Olkiem i wlasnie sie okazalo ze po prostu nie dojadal i byl glodny
a dzieci karmione butelka sa tak samo zdrowe jak karmione piersia
-dziekuje ci za to,a to jest wazne ,jestescie kochane :ico_buziaczki_big:Zal sie nam ile zechcesz i ile potrzebujesz my zawsze postaramy sie pomoc i wesprzec![]()
-to moje gratulacjeAh no i pochwale sie ze wola juz od jakiegos czasu siku i nawet nie popusci tylko z kupa jeszcze troche nie bardzo bo trzyma i boi sie robic![]()
-no prosze ,jaka dumna mama i slusznie,chlopcy sa rewelacyjni i juz teraz maja super osiagniecia wielkie brawaA pozatym to Olus dostal dzisiaj pierwszy medal w swoim zyciumial dni sportu w przedszkolu
-super,na pewno bedzie super a maly wroci z super doswiadczeniami i zasypie cie opowiesciami z danego dniaNie do wiary moj czterolatek jedzie pierwszy raz na wycieczke
jeszcze nie,w poniedz dopiero jade go robic bo taki termin pol roku temu mialam na 16 czerwca,gdyz rodzic mialam 29 maja a nawet na czerwiec byl termin usg pare razy,wiec tak wyszlo,ale sie wyrobie,bo 9 lipca lecimy ,no mam taka nadzieje,a jesli nie to bede kogos prosic z gotowka w dloni,bo inaczej chyba nie da radyEmilka odebralas juz paszport Natanka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość