Biedna Majcia...oj, szukajcie wyjścia...
Lady

kujon!!! hehehe, to masz teraz luz!!!
Kamizela ja też chcę do 5-10-15!!! właśnie stwierdziłam że moje dziecko chyba wyrosło z bluzeczek...To znaczy one rosną z nią już 3miesiące albo więcej...i ciasno już...a ja durna jeszcze się nie zebrałam na wymianę garderoby. zaraz po praniu robię segregacjęi lecę na zakupy!!!
Sikorko masz świętą rację!!! ja moją już jakiś czas tresuję z dobrym skutkiem, bo mimo że próbuje różne rzeczy, to na słowo "nie wolno" pomruczy, pokłóci się ale odpuści...Nie musze nawet na siłę zmieniać jej zainteresowania, ot sama odchodzi...
Dobrze że z Kingą lepiej...oby szybko wyzdrowiała.
Ewcik jeśli masz kontakt z Irminą to przekaż życzonka zdrowia
KUlka mi się wózek podoba...Ja sama mam spacerówkę z chicco i jestem zadowolona...ale każdy ma inne podejście....
Moja lula...Ogólnie dziś ok, kupa jedna i to taka ok. Wyniki z lamblii negatywne...czekam do piątku na wyniki posiewu...a jutro robimy na rotawirusy, choć to dla mnie raczej odpada...No ale zobaczymy. A tych na celiakię tu nie robią...nie wiem gdzie mam szukać laboratorium...szok!
Ok, lecę poprasować...I szukam zabezpieczeń do gniazdek itp, bo nasz dom staje się dla Hani niebezpieczny...