mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 20:13

Eve, a co to za prace mialas?

A ja sprzedalam wlasnie moj laktator Avent i butelki . :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:08

A ja sprzedalam wlasnie moj laktator Avent i butelki .
to super! I pytanko- na co wydasz zarobioną kaskę? :ico_oczko:

Zuzanka już śpi. Mężulo zadowolony, bo poszedł mu projekt szybciej niż myślał i meczyk ogląda. A ja zaraz pewno pójdę poleżakować. Jutro do pracy :ico_placzek: Czwartek wolny :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

15 cze 2008, 21:20

A ja uwielbiam brazy, beze, kremy, pastelowy rozowy, sliwkowy, oliwkowy zielony. A na lato szaleje czasem z czerwonym
Nienawidze granatowego
Ja też mam w szafie przewagę brązów i beżów no i białego, troszke żółtego i różowego a ostatnio zaszalałm i kupiłam 2 czerwone bluzki i chyba też polubie ten kolorek :ico_haha_01: .

Kicia jeśli chodzi o spódnice to kupiłam jedną taką do pracy coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item380381493_spo ... ozm_l.html
a drugą to w sumie mi mąż kupił (bo mu się spodobała :-D ) i ta raczej do pracy się nie nadaje, poza tym nie wiem czy wogóle w niej wyjdę :-D (bo jakoś mi glupio :ico_wstydzioch: ) a wygląda mniej więcej tak hihi
http://www.allegro.pl/item377688918_sex ... ozm_s.html
c.d.n

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:30

Obydwie spodniczki oceniam celujaco :-))))) Ta pierwsza jest extra, no przesliczna :ico_brawa_01: Druga baaardzo sexy, zreszta mam podobna sprzed 2 laty i ostatnio w nia weszlam :-D Ale z domu nie wyszlam :-) Nad morzem pewnie sie odwarze, bo tam to i z golym tylkiem nikt by nie zauwazyl :-)
to super! I pytanko- na co wydasz zarobioną kaskę?
heh, chyba na koszule nocna, ale nie satynowa tylko taka zwyklejsza z bawelny, bo musze miec jak bede u rodzicow. Nie chce paradowac w satynkach a w pizamie za goraco :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

15 cze 2008, 21:31

A ja sprzedalam wlasnie moj laktator Avent i butelki .
to gratuluje :ico_brawa_01: , ja zamierzam wystawić ciuszki Olka na allegro ale jakoś nie umie się zabrać do pstrykania fotek tego wszystkiego poza tym jeszcze nic nie sprzedawałam a jak wiadomo najgorzej zacząć :ico_oczko:
Zuzanka już śpi. Mężulo zadowolony, bo poszedł mu projekt szybciej niż myślał i meczyk ogląda. A ja zaraz pewno pójdę poleżakować. Jutro do pracy Czwartek wolny
Olek też spi ale dziś niewykąpany :ico_wstydzioch: nie licze godzinnego taplania się w basenie bo tam jakby nie było woda chlorowana bleeee, po basenie jak zasnął o 18.00 tak już się nie obudził dostał mleko na spaniu, przewinęłam go i spi dalej, mam nadzieje że do rana :ico_sorki: :ico_sorki:
KOcura ja tak jak ty mam czwartek wolny, wiec odliczamy razem :ico_oczko:
moze zalapie sie na jakas prace z agencji jutro
Eve to wy za każdym razem pracujecie w innej firmie czy to praca w tej samej firmie tylko nie zawsze potrzebują tylu pracowników???
jak mogę na Stadion jechać i ubrać się od stóp do głów za 100 zł.
od stóp do głów za 100zł to chyba jeszcze nie udało mi się ubrać :ico_placzek: ale ja wole tańsze rzeczy a częściej zmieniać, chociaż jak "zachoruje" na coś droższego to oczywiście też kupie :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:36

Parę fotek na dobranoc
Nie próbujcie tego w domu :-D
Obrazek
Tak też mi wygodnie
Obrazek
Lubię truskawki
Obrazek
Ale lody bardziej :-)
Obrazek
Czas na porządki wg Zuzi
Obrazek
Drabina
Obrazek
Zuzie dwie
Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:37

O kurde, napisalam "odwaze" prze "rz" :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:42

eSKa- ciuszki super! Pierwsz rewela, druga też, ale ja to mogę o takiej pomarzyć :ico_placzek: Mam koszmarne ude, grube okropnie i jak już spódnica to conajmniej do kolan musi być.

A właśnie- co robicie z rzeczami po dzieciach? Sprzedajecie? Dajecie koleżankom? Czy trzymacie dla rodzeństwa?
A ciuszki trzymam. Foteli ten malutki sprzedałam. I wózio też planujemy.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2008, 21:45

Eska, ja wlasnie wioze do Pl 3 reklamowki ciuszkow Nell i chce sprzedac na Allegro.

Ja sie ubieram roznie, tzn zazwyczaj hm, cubus, lindex, kappahl, tylko dlatego ze to sa tutaj najtansze sklepy. W Pl nieraz skusze sie na szmatke na targu, czasami tego zalowalam, bo sie rozciagnelo, albo zbieglo po 2 praniach... wiec wole sklepowe, gdzie moge wymienic, oddac itp... Uwielbiam Terranove, Reverse ale ich tu nie ma bo to polskie marki.

Najbardziej zdecydowanie lubie Vero Mode i Zare :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kocurka, nie mow ze Zuzia spi w taakich pozycjach :ico_szoking: :ico_haha_01:
Moja grzecznie plecki i na boczkach, nigdy w zyciu nie spala na brzuchu, bo nienawidzi tej pozycji...

Truskaweczki pyszniutkie pewnie, ja mojej jak wlozylam w lapke to cala wsadzila do buzi i mialam nie lada problem aby ja wyciagnac... :ico_olaboga: No i widac kawalek nowych szaf :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

15 cze 2008, 22:13

A my dziś spędziliśmy suuuuper dzionek, rano w kościele a po obiedzie basen, Olkowi strasznie się podobało, kupiliśmy mu dmuchane koło i to był strzał w dziesiątkę :-) żałuje tylko że nie mieliśmy aparatu bo tym razem uśmiech nie zchodził mu z twarzy. Teraz męzuś patrzy na tv a ja popijam winko i czuje w kościach że szykuje się "gorąca" nocka :ico_wstydzioch: :-D

Jeszcze wam coś napisze
Dziś o 3.00 w nocy obudziło mnie jakieś stukanie a raczej walenie :ico_szoking: nie powiem ale się wystraszyłam, ciemno jak w d... więc oswieciłam lampke i pierwsze co to zerkam w kierunku łóżeczka a tam Olo - banan na twarzy, siedział zadowolony i walił rękami o poręcz :ico_puknij: nawet słówkiem się nie odezwał , chyba nie umiał spać bo kupol gniótł go w pupe :-D ale jak tylko go przewinęłam od razu zasnął :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

[ Dodano: 2008-06-15, 22:21 ]
Kocura pierwsze zdjęcie świetne, az mąż przyleciał jak usłyszał mój śmiech :-D :-D drugie nie chce mi się otworzyć :ico_placzek: i brawa dla Zuzi że tak ślicznie stoi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pozostałe oczywiście tez cudowne ale dla mnie pierwsza pozycja jest the best :-D

[ Dodano: 2008-06-15, 22:24 ]
Eska, ja wlasnie wioze do Pl 3 reklamowki ciuszkow Nell i chce sprzedac na Allegro.
mam nadzieję że sprzedasz to wszystko za jakąś przyzwoitą kaskę, a ja też spróbuje się jakos zmobilizować choć szkoda mi troszke tych szmatek, bo a nóż kiedyś będzie drugi synek, ale tłumacze sobie że przecież takie kupowanie nowych rzeczy to sama przyjemność :ico_oczko: Hmmmmm

[ Dodano: 2008-06-15, 22:26 ]
Dobra ja mówie DOBRANOC bo już późno (jak dla mnie) a jutro trzeba wstać do pracy :ico_placzek: poza tym licze jeszcze na jakieś przytulance :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”