A ja sprzedalam wlasnie moj laktator Avent i butelki .

Ja też mam w szafie przewagę brązów i beżów no i białego, troszke żółtego i różowego a ostatnio zaszalałm i kupiłam 2 czerwone bluzki i chyba też polubie ten kolorekA ja uwielbiam brazy, beze, kremy, pastelowy rozowy, sliwkowy, oliwkowy zielony. A na lato szaleje czasem z czerwonym
Nienawidze granatowego
heh, chyba na koszule nocna, ale nie satynowa tylko taka zwyklejsza z bawelny, bo musze miec jak bede u rodzicow. Nie chce paradowac w satynkach a w pizamie za goracoto super! I pytanko- na co wydasz zarobioną kaskę?
to gratulujeA ja sprzedalam wlasnie moj laktator Avent i butelki .
Olek też spi ale dziś niewykąpanyZuzanka już śpi. Mężulo zadowolony, bo poszedł mu projekt szybciej niż myślał i meczyk ogląda. A ja zaraz pewno pójdę poleżakować. Jutro do pracy Czwartek wolny
Eve to wy za każdym razem pracujecie w innej firmie czy to praca w tej samej firmie tylko nie zawsze potrzebują tylu pracowników???moze zalapie sie na jakas prace z agencji jutro
od stóp do głów za 100zł to chyba jeszcze nie udało mi się ubraćjak mogę na Stadion jechać i ubrać się od stóp do głów za 100 zł.
mam nadzieję że sprzedasz to wszystko za jakąś przyzwoitą kaskę, a ja też spróbuje się jakos zmobilizować choć szkoda mi troszke tych szmatek, bo a nóż kiedyś będzie drugi synek, ale tłumacze sobie że przecież takie kupowanie nowych rzeczy to sama przyjemnośćEska, ja wlasnie wioze do Pl 3 reklamowki ciuszkow Nell i chce sprzedac na Allegro.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość