chciała pomóc mamieprzed chwilka wysmarowałam posta a Martynka nacisneła cos na klawiaturze i skasowała wszystko
Nie ma za co, mam nadzieję, że wszystkim będą smakowaćpinko, dzięki za przepisy, w sobotę wyprawiam swoje urodziny i męża imieniny, więc na 100% jeden z nich zrobię, jeszcze raz wielkie dzięki!!!
to samo miałam jakiś czas temu z Ulą, jak była taka malutka, wiesz co mi pomogło???/ SMOK , Ulka się przy smoku wycisza i usypia i przesypia nawet do godziny, a rzadziej 2 godzinki.Mój mały np. dzisiaj zasnął mi na rękach, odłozylam go do łóżeczka, obudził się, wzięlam do cyca, zasnal, ale jak go odłozylam znowu sie obudzil.
A u nas się rozpadało na całego akurat jak z domu wyszłam i pada póki co cały czas....u nas strasznie cieplo ale nie ma sloneczka i jest duszno chyba popada dzisiaj
Ja miałam dokładnie to samo, cały dzień trza było Ulę bujać w wózku, bo inaczej nie było spania, też nie chciałam smoka jej dawać, ale za namową mojego taty, dałam jej smoka i nie żałuję, bo od tamtej pory nie muszę jej bujać, sama zasypiaza to w dzien zasypia tylko bujany w wozku, nie da rady inaczej.... cos za cos.
Smoka nie uzywamy wcale i nie teskni za nim, ja tym bardziej, bo nie bede musiala go potem oduczac....!
no muszą je zrobić i napisali że w środę doślą drugą więc mam nadzieję że jeszcze do końca tygonia dojdzie.ale Cię urządzili z tymi roletami, pocieszające, że poczta już nie strajkuje, więc nie powinnaś czekać tak długo.
u mnie super słoneczko, tatuś poszedł z synkiem poleżeć na zielonej trawce, pójdę może im jakąś fotkę strerzelęA u nas się rozpadało na całego akurat jak z domu wyszłam i pada póki co cały czas
Dawidek zasypia ze smokiem na noc w swoim lozeczku, ale w dzien nie chce smoka, chwile potrzyma w buzi i wypluwa.to samo miałam jakiś czas temu z Ulą, jak była taka malutka, wiesz co mi pomogło???/ SMOK , Ulka się przy smoku wycisza i usypia i przesypia nawet do godziny
Tak, nakładasz na ciasto powidła pianę i orzechy i dopiero wtedy wkładasz do piekarnikapinko, nie bardzo rozumiem jak mam zrobic pania walewska, czy jak wyloze to ciasto, powidla, piane i orzechy to wrzucam to do piekarnika??
Nie wiem, nie jadłam, ta masa jest taka lekka bardzo przez co razem to sie idealnie komponuje, ale może z masą karpatkową tez nie będzie złei czy zamiast tej masy moze byc masa karpatkowa??
0,25l, połowa tego to każą na opakowaniu,a tam piszą żeby rozpuścić 0,5lA w bananowcu galaretke rozpuscic w 0,25ml czy 0,25l ???
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości