Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

16 cze 2008, 12:58

przed chwilka wysmarowałam posta a Martynka nacisneła cos na klawiaturze i skasowała wszystko :ico_olaboga:
chciała pomóc mamie :-D

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 14:31

misia85, O jaki ładny Dawidek w podpisie :ico_brawa_01: no odemnie jeszcze raz dużo zdrowia i cierpliwości dla tego małego brzdąca :ico_tort:

Mój śpi sobie już półtora godzinki, jak wstanie to taty kolej na zajęcie. A mi się dziś nic nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

16 cze 2008, 15:01

Renia0601, dzięki :ico_haha_02:
Mój śpi sobie już półtora godzinki
ale masz dobrze, moj jak pospi z pół godzinki to jest dobrze

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 cze 2008, 15:11

madziarka81, moja Ula też ostatnio dopiero polubiła smoka i przestałą go wypluwać, z jednej strony to mi pomaga, bo jest spokojniejsza, ale z drugiej, boję się, że będzie problem z odstawieniem...
A co do gaworzenia, to tak po swojemu gada sobie fajnie, raz ją nawet nagrałam na komórkę i ustawiłam jako sygnał budzika...heheheh :-)
pinko, dzięki za przepisy, w sobotę wyprawiam swoje urodziny i męża imieniny, więc na 100% jeden z nich zrobię, jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Nie ma za co, mam nadzieję, że wszystkim będą smakować :-)
Mój mały np. dzisiaj zasnął mi na rękach, odłozylam go do łóżeczka, obudził się, wzięlam do cyca, zasnal, ale jak go odłozylam znowu sie obudzil.
to samo miałam jakiś czas temu z Ulą, jak była taka malutka, wiesz co mi pomogło???/ SMOK :-D, Ulka się przy smoku wycisza i usypia i przesypia nawet do godziny, a rzadziej 2 godzinki.
Misiu, śliczne zdjęcia, Dawidek jest przecudny i ma takie duże oczęta :-)
Renia0601, ale Cię urządzili z tymi roletami, pocieszające, że poczta już nie strajkuje, więc nie powinnaś czekać tak długo.
u nas strasznie cieplo ale nie ma sloneczka i jest duszno chyba popada dzisiaj
A u nas się rozpadało na całego akurat jak z domu wyszłam i pada póki co cały czas....
za to w dzien zasypia tylko bujany w wozku, nie da rady inaczej.... cos za cos.
Smoka nie uzywamy wcale i nie teskni za nim, ja tym bardziej, bo nie bede musiala go potem oduczac....!
Ja miałam dokładnie to samo, cały dzień trza było Ulę bujać w wózku, bo inaczej nie było spania, też nie chciałam smoka jej dawać, ale za namową mojego taty, dałam jej smoka i nie żałuję, bo od tamtej pory nie muszę jej bujać, sama zasypia :-)

Ulek właśnie zasypia na materacu, a ja muszę przygotować obiadek i posprzątać, bo gości mamy dzisiaj, Jarka dwie kuzynki i moja kuzynka.... heeheh

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 15:44

ale Cię urządzili z tymi roletami, pocieszające, że poczta już nie strajkuje, więc nie powinnaś czekać tak długo.
no muszą je zrobić i napisali że w środę doślą drugą więc mam nadzieję że jeszcze do końca tygonia dojdzie.
A u nas się rozpadało na całego akurat jak z domu wyszłam i pada póki co cały czas
u mnie super słoneczko, tatuś poszedł z synkiem poleżeć na zielonej trawce, pójdę może im jakąś fotkę strerzelę :-D

[ Dodano: 2008-06-16, 16:08 ]
No to po sesji zdjęciowej, dawno nie widziałyście Artura (ze dwa tygodnie :ico_oczko: ) więc sesja z przed chwili:
zaraz do Was przypełznę
Obrazek
cieszy mnie stanie na swoich nóżkach
Obrazek
i kiedyś tam jem sobie sam :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

16 cze 2008, 16:34

pinko, nie bardzo rozumiem jak mam zrobic pania walewska, czy jak wyloze to ciasto, powidla, piane i orzechy to wrzucam to do piekarnika?? i czy zamiast tej masy moze byc masa karpatkowa??
A w bananowcu galaretke rozpuscic w 0,25ml czy 0,25l ???
to samo miałam jakiś czas temu z Ulą, jak była taka malutka, wiesz co mi pomogło???/ SMOK :-D , Ulka się przy smoku wycisza i usypia i przesypia nawet do godziny
Dawidek zasypia ze smokiem na noc w swoim lozeczku, ale w dzien nie chce smoka, chwile potrzyma w buzi i wypluwa.

[ Dodano: 2008-06-16, 16:39 ]
Renia0601, śliczne zdjecia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , Artur juz tak ladnie stoi??

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 17:14

REnia super fotki

ja sobie teraz drzemke zrobilam i czekam na majke az wstanie i idziemy na spacerek bo w dzien jest za cieplo choc teraz tez zimno nie ma ale jest troszke lepiej

dziewczyny jak myslicie jak dzisiaj polska zagra chorwacja podobno wystawi rezerwowych wiec chyba jest jakas szansa dla nas na 3 punkty

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 cze 2008, 17:24

Renia super zdjęcia :-) Jak Arturek ładnie stoi :-)
pinko, nie bardzo rozumiem jak mam zrobic pania walewska, czy jak wyloze to ciasto, powidla, piane i orzechy to wrzucam to do piekarnika??
Tak, nakładasz na ciasto powidła pianę i orzechy i dopiero wtedy wkładasz do piekarnika :-)
i czy zamiast tej masy moze byc masa karpatkowa??
Nie wiem, nie jadłam, ta masa jest taka lekka bardzo przez co razem to sie idealnie komponuje, ale może z masą karpatkową tez nie będzie złe :-)
A w bananowcu galaretke rozpuscic w 0,25ml czy 0,25l ???
0,25l, połowa tego to każą na opakowaniu,a tam piszą żeby rozpuścić 0,5l :-)

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

16 cze 2008, 17:27

dziewczyny jak myslicie jak dzisiaj polska zagra chorwacja podobno wystawi rezerwowych wiec chyba jest jakas szansa dla nas na 3 punkty
ja myśle ze maja szanse wygrac, chociaz po ostatnim meczu z Austria widac ze to sedzia ustawia wynik :ico_zly:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 cze 2008, 20:00

czesca my dzisiaj mamy problem z Julka jest okropna marudna oczy ma cale spuchniete z placzu bo o wszystko wrzeszczy.Dziekuje wszystkim za zyczonka i dla misi wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”