witajcie
urmajo ja tez ostatnio zasypiam z ranca ,budzik dzwoni ,a ja jesio chwilke i przysypiam ,a potem bydze sie i latam jak szalona , ajć juz niedługo sie wyśpie nie bedzie przymusu rannnego wstawania ,mela tez lubi dłuzej pospac jak cisza jest to mam nadzieje ,ze chociaz do tej 9 pośpimy bez zadnych przerywanych snów oby oby
ja tez wczoraj buty przemoczyłam ,ze szok yyyyyy nie wiem czy wysłchły nie sprawdzałam
sensibel gratuluje wyboru my właśnie tez mamy taki kokosowo coś tam juz nie pamietam ,mela spi na nim od początku i wogóle sie nie wypacza nie ugniata nic a nic , kiedys mój starszy syn miał z trawy morskiej o jej jakie to nonono było niedosc ,że ciezki to jesio po miesiacu sie nierównosci robiły , no ale to było 14 lat temu wiec technika poszła do przodu teraz mamy lepsze materiały
jzuuuu ,ale sie drapie kurde wysypalo mnie po tych truskawkach,że szok wszedzie oprócz rąk i buzi wrrrrrr...............
u nas pogoda taka nie bardzo chłodniej ponad 20stopni ,ale nie pada tylko jakos pochmurno sie raz robi raz przejasnia sie , my musimy dzis wyjsc bo wczoraj nie wychodziliśmy ,mela potrzebuje samopas pobiegać
ajaj dopiero teraz zauwarzyłam ,ze zepsuł mi sie suwaczek po zmienianiu fotki,trza wymienic na inny model