Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 cze 2008, 11:50

hejka,moja panna juz jest na drzemce...ja mam chwilke dla siebie....biegne tylko sie ogarnac bo czas wyjsc z pizamy....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 cze 2008, 12:27

Karol też już śpi, a ja zaraz biegnę dalej sprzątać.

Ale poprawiłam humor sobie, przez przypadek szukając Karolowi jakiejś piosenki natrafiłam na tą laskę. Nie oglądałam Wielkiego Brata, ale ta laska mnie dziś powaliła z nóg

http://pl.youtube.com/watch?v=-p0Guo-1yM4

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2008, 13:27

sikorka ja od czasu do czasu luknełam na BB i Jola słyneła po prostu z głupoty, ale ludzie ja chyba dzieki temu lubili, bo bodajze BB4 wygrała!! :-)

znalazłam sobie podyplomowke, ale w sumie gdyby nie kasa, to juz bym se dała spokoj, jak pomysle ze w koncu sie uwolniłam od egz a zaraz najprawdopodobniej wkopie sie w nastepne to mnie cos bierze... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2008, 13:53

a jaką chcesz podyplomówke zrobic lady?
chce ci sie podziwiam
ja marze o tym zeby skonczyc mgr i zapomniec

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 cze 2008, 19:59

hejka...Maya juz spi z racji tego ze z drzemki wstala o 12.00......no i teraz juz padla.....A. na nadgodzinach a ja znow sama.....co mam robic?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2008, 22:24

witam

wczoraj i dzis mialam dniowki po 12 - masakra i do tego dziewczyne na szkoleniu na nową recepcjonistke, jutro wolne, a w czwartek i piatek powtorka z rozrywki - dniowki po 12h i kolejna dziewczyna na szkoleniu...

dziwi mnie troche ze ja szkole nowe, skoro pracuje w hotelu najkrocej... no i mamy od niedawna kierownika recepcji wiec chyba ona powinna to robic, aczkolwiek nie narzekam we dwie osoby zawsze zleci szybciej czas :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2008, 23:48

Czołem!!!

Ja podczytałam wczoraj...ale nie mam czasu pisać...
Anza współczuję...To okropne przeżycie i życzę Ci w tym momencie wiele spokoju i wytrwałości w pokonywaniu tego bólu. Niełatwo się pogodzić z taką stratą...ale jedno dobre w tym wszystkim, że chociaż poznał Igunię...mi tego najbardziej żal..i brak...Trzymaj się!!!

A moje dziecko póki co jeszcze śpi 2razy dziennie i zdarza się, że po 2godziny! spać chodzi o 20 i śpi co prawda już krócej, ale nam daje pospać prawie do 8, więc rewelka!!! i neich tak zostanie :ico_haha_01:
Sikorka co do spotkania...ja mogę albo do 25lipca, albo 2połowa sierpnia, ale ja ciągle to piszę, a chętnych na spotkanie nie ma. Więc więcej się nie wypowiadam na temat :ico_haha_01:
Glizdunia prześliczne zdjęcie w podpisie!!!
My byliśmy wczoraj na zakupach...Hania z dziadkami...i co? spieszyliśmy się na kąpiel, a oni wybyli i wrócili godzinę po nas do domu. ALe byłam :ico_zly: bo zdążyłam dosłownie biegiem zobić takie na wyjazd zakupy w auchanie, chwilę w 5-10-15, potem poszliśmy na naleśniki i do domu! oczywiście ja chciałam choć 1jeszcze sklep zaliczyć,ale J już ciągnęło do domu! a w domu nonono i czekanie na księżniczkę. Wkurw miałam totalny...
A dziś...po pracy jechaliśmy kupić młodej jeszcze jedne butki...i do znajomych. Ale było fajnie! dziewczyny nawet w miarę się bawiły i o dziwo Hanuta nie szczypała Tośki za bardzo :-D pukała ją tylko młotkiem w głowę :-D
I znów nam u nich zrobiła niespodziankę....sama weszła na fotel!!! kilka razy, bo oczywiście się jej to spodobało...
w sklepie za to znów łaziła z każdym obcym człowiekiem za rękę, albo podchodziła i dawała cześć....ona mnie przeraża czasem...

Od znajomych jechaliśmy jeszcze do cioci po truskawki, na szczeście już nam oberwała...w domu byliśmy prawie o 22, młoda miała dzień dziecka i tylko ją przebrałam w piżamkę...trochę się wierci...i kwęka..ale śpi. A my? zaprawiamy znów truskawy...mam już ponad 30słoików!!! z następnej partii zrobię chyba dżem...

dobra, jutro mam 2zmianę...więc od rana zaś użeram się z córeczką :ico_haha_01: to lecę...
już dostaję nerwa przed wyjazdem sobotnim i panikuję, że nie zdążę wszystkiego...jutro będę przygotowywać nam jakieś jedzenie, w czwartek muszę poprasować...jutro jeszcze wyprać...w piątek mam po pracy fryzjera...a potem przygotuję wszystko do pakowania...w sobotę już pakujemy do auta i w nocy ruszamy...

dobranoc...
a co z Kate????

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 cze 2008, 23:49

Doris,moze ktos pomyslal o Tobie wlasnie...ze bedzie Ci razniej i weselej :ico_oczko:

a ja mykam juz spac....naogladalam sie kryminalow ze az sie boje co mi sie przysni...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 08:57

zborra, ty to masz wszystko zaplanowane co do wyjazdu - podziwiam ja taka haotyczn jestem w takich sprawach...

dzisiaj A. ma rozmowe czesc 2 juz w nocy wybyl do wawy

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 09:15

Dzień dobry
Ja dzisiaj śpiąca :( Miałam mieć dzisiaj wolne, al musiałam przyjechać do pracy więc jestem :ico_zly:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”