KOCHANA LUSIU!!!!!
1000 OGROMNIASTYCH BUZIAKOW OD VINEE,CIOTKI ILONY I OD WUJASZKA
BABLU.NIECH CI SLONKO ZAWSZE SWIECI A NA TWOJEJ SLICZNEJ BUZIULCE
ZAWSZE GOSCI USMIECH OD UCHA DO UCHA.SAMYCH RADOSNYCH CHWIL
I WSPANIALEGO KOLOROWEGO DZIECINSTWA ZYCZYMY CI
W DNIU TWOICH 1-YCH I JAKZE WYJATKOWYCH URODZINEK.
MOC BUZIAKOW LUSIU OD NAS.
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-06-18, 23:09 ]
Jasnie Pani:) trzymam kciukolce za prace
na pewno bedzie ok!!!!
Madziorka a za Ciebie za egzamin,zdasz na bank!!!
Dziewczyny jak ktos ma kontakt z nasza
Lucy to zlozcie zyczenia i buziaki od nas wszystkich dla Oliverka z okazji roczku,szkoda,ze znikli nam z TT.!!!!
Na mnie nie krzyczcie,ale znow sie zaczynaja u nas przygotowania do przeprowadzki bo to juz prawie za miesiac,wiec na pewno wiecie ile z tym roboty,kurka wodna,ale ja juz jestem podekscytowana i adrenalina mi skoczyla jak to zawsze przed wyjazdem w nowe miejsce.
Madziorka co powiesz na spotkanie w Birmingham???Moze i
Eve.81 tez by dala rade przyjechac i inne dziewczyny,koniecznie sie musimy spotkac???co Wy na to??
Ja jestem elastyczna,tylko Bablu moze w weekendy jedynie.W ten teraz pracuje,ale pozniej mozemy sie dogadac...
Emalia30 ja jak pierwszy raz lecialam do Pl to bralam pare puszek Sma,bo to Vinee podeszlo od poczatku,a pozniej jak sie te puszki skonczyly to powoli zaczelam dawac jej Nan bez problemu bylo,tylko,ze ona zadnych kolek ani nic takiego nie miala,ogolnie wszystko jej pasowalo od poczatku.W kazdym badz razie mam nadzieje,ze znajdziesz jakies rozwiazanie i ze Twojego maluszka juz nie beda kolki meczyc!!!
Ela Buziaki z okazji imieninek!!!A jutro to ja wiem co masz???hihihi pewnie juz chlopcy Twoi szykuja jakas niespodzianke
Dobra musze leciec,bo mnie mezulek wzywa do kuchni....
A no i buziaczki dla Marty naszej chorowitki bidulki,zeby szybko sie uporala z tym chorobskiem!!!
[ Dodano: 2008-06-18, 23:23 ]
A jeszcze ktos ma tu urodzinki i nic nie mowi
Ale ja wyszpiegowalam ukradkiem!!!
Eve81 Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzinek!!!!
Wszystkiego czego sobie tylko zyczysz,zdrowka,milosci i optymizmu!!!
Zycze Ci,zeby Twoje marzenia i plany sie spelnily,
aby z kazdym dniem bylo tylko z gorki.Mam nadzieje,ze tu w Uk wszystko
ulozy sie po Waszej mysli!!!!!!!
Buziaki wielkie!!!!!! :ico_buziaczki_big: