Dzieńdoberek seruszka
Motylek22, - u nas też kot się darły w nocy, aż moja kota zareagowała. Swoją drogą sama pewnie będzie miała rujkę, lada dzień. Świetnie, że się lepiej czujesz. Takie masaże to super rzecz, jak widać. Trzymam kciuki. I wiesz, ja też jestem szczęśliwa i zadowolona ze swojego życia :)
#ania#, - zdasz zdasz, a może nawet już zdałaś bo dochodzi 11. Napisz zaraz co i jak.
Imionka macie super. My narazie wybraliśmy Maja a dla chłopca jeszcze nie mamy wspólnego imienie. Nadajemy tylko po jednym bo potem jest problem. A my jeszcze mamy bardzo długie nazwisko, więc imię jedno i krótkie. No zobaczymy.
Ja powoli kończę porządki w pracowni, wywaliłam tony papierów i jest tam teraz duuuużo miejsca. Supcio. Teraz szukam nowej sypialni z mniejszym łóżkiem, bo teraz mamy 2mX2m. Pół pokoju zajmuje.
A, i wybrałam wózek:
http://cgi.ebay.de/Mutsy-Urban-Rider-St ... 18Q2el1247
Coś takiego, ale może uda mie się używany kupic :) I nie koniecznie czerwony.
Buziaki
[ Dodano: 2008-06-19, 11:02 ]
I najważniejsze
a zapomniałam. Zaczynam dziś 21 tydzień ciąży. Tylko brzunio mam maleńki. Chyba mniejszszy niż Zirca i Motylek. ALe ja mam więcej sadełka więc może to dlatego. I przd ciążo byłam bardzo aktywna sportowo- brzuszki i te sprawy, więc może mięśnie tak trzymają, Tyję ksiązkowo. 1kg na miesiąc.