edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 cze 2008, 09:59

Witam Frydza więc jednak @ przyszła , Wiki szalona kobietka i tak jak moja nic nie jest nie możliwe :ico_haha_01: A co do bezprzewodowego to ja nie mam więc nie doradzę
A ja dziś dzień na wariackich papierach Klaudia ma zakończenie roku szkolnego na 10:00 więc napewno 2 godz. w przeczkolu mi zejdzie , no a jutro mamy roczek ciasta trzeba popiec no i chatkę dopieścic zakupy się też szykują , bo w cześniej samochud u mechanika więc nie bylo jak :ico_noniewiem: no i jestem 300zł. do tyłu (wymiana hamulcy)
Juli no to się wyszalałaś kobitko :-)
Madziorka moja też coś się ostatnio wierci i popłakuje i już sama nie wiem o co chodzi :ico_placzek: czy można to na zębole zwalic?
Alineczko super że chumorek wrucił zobaczysz teraz już będzie tylko lepiej

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 10:34

Uff. Mis spi. Tak slodko i spokojnie. Na 15 idziemy do lekarza. Oby to nic powaznego. Normalnie bym wyluzowala,ale ze weekend przed nami - wole sprawdzic co to...
Ide sie zaraz myc.. Potemjedziemy po jakies fatałaszki - na poprawienie humorku..

Madziorka- hehe..Masz racje. Ale ja juz tak po prostumusze-zycie na wysokich obrotach.. Zwariowalabym gdyby bylo leniwie i spokojnie.
Oby Leos tez sie uspokoil - bo widze ze nam dzieci powariowaly izaczynaja sie awanturowac.

Kamilko- mmm.. zrobze mitez Kobito pierozki:): Zazdroszcze takich umiejetnosci. No isuper,ze masz takiego wspanialomyslnego meza!

Frydza- Wiki rozwija sie jak szalona! Po kim ona taka szybka?

Alinko - podziwiam. Jestes dzielna. Wanka Ci to wynagrodzi - zobaczysz. Milosc dzecka tez potrafi zdzialac cuda i przenosic gory!

Ide sie myc. Dzis musze dzialac na szybkich obrotach. Mamy w knajpie rewelacyyjna impreze.. Rozklejalismy w nocy plakaty hihi :): na make z woda :]

Trzymajcie kciuki za wizyte u lekarki-nie naszej- bo jej nie ma.. Idziemy do takiej starej suki :/ bleee...
Oby bylo dobrze. I juz.

A.Duzy juz w Szwecji,na miejscu. Dojechal szczesliwie- w deszczu..na motorze :-) :ico_puknij:

Lece :*

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 11:52

Wiki spi :ico_oczko: a ja buszuje po allegro,szukam jakiejs poscieli na prezent dla Arusia bo za tydzien ma 2 latka :-D

JULI niewiem po kim ona taka szybka zadziwia nas z dnia na dzien,dzis jej ulubione zajecie to wchodzic na fotel lub na mnie :ico_oczko: i trzymam kciuki za wizyte u lekarza :ico_sorki: :ico_sorki: i dobrze ze mezulek szczesliwie dojechal :-)

EDYTKO niewiem czy to @ ,wczoraj troche i cisza juz niewiem!!zycze udanej imprezki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

20 cze 2008, 14:04

Witam i od razu najmocniej przepraszam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ze troche was zaniedbałam kochane moje ..................powód chyba taki ze mam lenia no i mezulek ma wolne wiec sami wiecie hehe :ico_wstydzioch:

Frydza co to internetu nic nie doradze bo mam stały wiec nie wiem :ico_noniewiem:
A Wiki to maly urwis widze chyba miala byc chłopcem hehehe

Kochana Alinko czytałam co pisałas wczesniej i wiem co dokładnie przezywasz bo na samym pocZatku jak Marcinek sie urodził to P tez za bardzo nie pomagał i jedne wytlumaczenie bylo tylko takie ze musial dorosnac do dziecka no zajelo mu jakies 5 miesiecy :ico_noniewiem: ale juz jest ok z malym zostaje chodzi na spacery usypia karmi itd:):
No ale twoj Kocur chyba za dlugo przyzwyczaja sie do roli taty moze jakas szczera rozmowa i powiedzenie prawdy no nie wiem co poradzic :ico_placzek: najwazniejsze ze jest juz lepiej tzn humorek twoj ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Juli twoje zycie to predkosc swiatla hehehe

Kamilko nono pierozki mniam mniam ja chyba zrobie z truskawkami :ico_oczko: :ico_oczko:
A jeszcze bylo wczesniej cos o tych zyczeniach urodzinowych dla twojej niezbyt lubianej przez ciebie kumpeli .....brak z jej strony jakiegokolwiek wychowania ...czy kogos lubimy czy spoznione czy nie zawsze nalezaloby podziekowac ja tak uwazam :ico_oczko: :ico_oczko:

A my dzisiaj od rana latamy ....poczta... zakupy.... plac zabaw a teraz po obiadku juz wszyscy najedzeni tatus lezy Marcinek łazi i wszystko przestawia :ico_oczko:

I jeszzce jedno ostatnio wszystko mi leci z rak wszystko tluke psuje itd a jakies tydzien temu schowalam 200 zl i nie wiem gdzie :ico_placzek: :ico_placzek: wszystko przeszukalam i nic :ico_placzek: co mnie naszlo zeby chowac ...nie pytajcie bo nie wiem hehehehe

W niedziele mam urodzinki 27 lat koncze (stara sie robie na maksa ) narazie nic nie planujemy bo moja mamuska wyjezdza na wesele do rodzinki i nie wiem komu Marcinka zostawie a jak nie bedzie z nami :):

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 16:20

My po szalenstwach na podworku :-D ech jak fajnie wyjsc bez wozka,Wiki szaleje wszystkie gołebie by łapała i tlamsila to samo z psami :ico_oczko: I oczywiscie wszystkim napotkanym ludzia czesc i pa pa robila,normalnie pojdzie do kazdego ta nasza cwaniara,a teraz spi padnieta :ico_oczko:

Dowiedzialam sie ze Wiki na roczek dostanie jeszcze 2 pary kolczykow :ico_olaboga: jedne juz ma to w sumie bedzie miec 3 :ico_szoking: ANDELE ANDELE

MADZIU widze ze prawie wszystkie mamy jakies doly i deprechy oby i Tobie szybko przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: i kasa sie znalazla,a 27 lat to jeszcze nie stara nonono :ico_oczko: w podobnym wieku jestesmy :-)

Awatar użytkownika
magda26

20 cze 2008, 21:49

A co tu takie pustki :ico_placzek: :ico_placzek:

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 cze 2008, 23:32

czesc dziewczyny,

ja tylko na chwilkę, bo szykuje sie do jutra :-D

a tak krótko,

urodzinki sie udały, Alek zachwycony, rowerek już wypróbowany :ico_haha_01:
a jutro rodzinka przyjeżdza, idziemy na obiadek i kawkę i oczywiście na drugiego torcika :-D bardzo sie ciesze ze sie w koncu z wszystkimi zobaczymy.....i ze Alek w koncu troche poprzebywa z ciotkami i wujkami, bo rzadko ich widuje..mam tylko nadzieje ze nie podłapia od nas wirusika, bo Alek jeszcze troszke chory, lekki katarek i gardło wciąż, a ja tez sie rozchorowałam, jakis cholerny wirus krąży, mi sie zaczeło od bólu gardła, dołączył katar i ból głowy...ale faszeruje sie medykamentami i sie nie poddaje :-D zreszta na lezaenie i tego typu sprawy nie mam czasu i ochoty..
dzis przygotowałam sałateczki, mięsko na wieczór a reszta w restauracji :-)

Frydza - ja mam bezprzewodowy, ale blue connect, super sie sprawdza, nie mamy zadnych problemów, jak jedziemy do rodziców, tzn na większe zadupie :ico_haha_01: tez jest super zasięg :-) z tp nigdy juz chyba nie skorzystam, mielismy livebox neostrade i sie cos popsuło cały czas resetowalismy cały czas był problem tp miała to gdzies tyle telefonów wizyt w tp i nic wyszło na to ze umowa nam sie konczy w paźdz tego roku a net nam nie działa od wrzesnia ubiegłego i cały czas płacimy, bo szkoda na nich czasu aczkolwiek umowa jest na mojego brata i on chyba jak bedzie miał wiecej czasu wolnego to na pewno cos z tym zrobi.....wiec ja nic z tp nie polecam!!!!!!a blue conect jak najbardziej :-)

Edyta - juz jutr obchodzice uridzinki Wiki???na pewno wszystko sie uda, usciskaj ja od nas!!!no oczywiscie wszystkiego najnajlepszego!!!!!!!!!!

Magda - wszystkiego najlepsze z okazji urodzin!!!!

Madziorka - hm, pewnie ząbki drecza Lelka, sprawdz mu na wszelki wypadek gardełko....

pozdrawiam Was dziewczynki do nastepnego razu

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 23:54

hej
dopiero sobie usiadlam hihi
whiskacz przede mna i weekend czas zaczac hurrraaaa
caly dzien na nogach. umowilam sie w centrum z kolezanka i jej coreczka- z tego smaego dnia co lelek hihi
ale oczywiscie dotarlam mocno spozniona wrrr
okazalo sie bowiem rano ze nie mam gotowki. wiec polecialam do bankomatu (jedyny ktory mamy na ulicy) a on okazal sie nieczynny wrrrrr
a gotowke musze miec na bilet wrrr i to wyliczona bo kierowca nie wydaje reszty
dobrze ze kumpela byla w domu i pozyczyla funciaka :ico_wstydzioch:
normalnie glupi funt a bez niego nigdzie sie nie rusze dalej wrrr hehe

no ale p trudach znalazlam sie w swoim zywiole uuuu
zaraz ma juz wyprzedaze wiec zaopatrzylam sie w 3 bluzeczki
lelek z rybaczki jeansowe i jeszcze jeden dzieciaczek bedzie mial slodki sweterek hihi

potem jeszcze inne sklepy i rowniez szal wyprzedazy
I LOVE UK !!!!!!!!!!!

a kolezanka dzis mnie zadziwila.. wiadomoscia ze w przyszlym tyg zjezdzaja do PL :ico_szoking: :ico_placzek:
tym samym lelek straci swoja druga rowiesniczka i zarazem dwie jedyne kolezanki a buuu
ale moze i my pojedziemy sobie do |DOMU :ico_noniewiem:
teraz nadchodzi kryzys z USA, wszsytko drozeje. i praca dla budowlancow podupada.. a buuu i prawdopodobnie juz niedlugo adas bedzie musial szukac innego pracodawcy
ale to akurat mnie nie martwi
przyda mu sie troche urozmaicenia hihi a poza tym mysle ze sobie sweitnie poradzi
no ae jesli sie okaze ze podobna kase dostanie w PL to kto wie..
a plus calej sytuacji
mieszkania ida tutaj w dół
a ze my czaimy sie na swoj dom to moze wykorzystamy szybko okazje heheh
wszystko wyjasni sie poczatkiem jesieni.. hmmm
ale co ja bede smecic

juli masz racje.. zycie bez pospiechu wydaje sie nudne hehe pęd nadaje mu charakteru hihi tez to kocham
a daj znac co lekarz powiedzial po zbadaniu Miska. wiem ze goraczka to okropne cholerstwo ktore oslabia i meczy dziecko na maxa, pomysl jeszcze ze na lelka slabo dzialaja paracetamole itd i do tego lubi goraczkowac wysoko.. a buu
mam nadzieje ze Krzys lepiej to znosi
a plusem moze byc to ze podwyzszona temperatura mija szybciej niz katar czy kaszel
takze lada dzien wroci do siebie
zdrowka...!!!!!

Madziu zakrecona z ciebie mamuska hehe a moze za dlugo na sloncu przebywasz? :-D
zartowalam oczywiscie hihi

frydza niezla spryciulka.. !!! brawa za zdobycie fotela!! jakbym lelka widzialam. wspina sie na kanapy, lozka schody hihi
i jak ladnie sie naczyl znich schodzic. zawsze tylem na nozki hihi

edyta i jak minal zakrecony dzionek?

lelek obudzil sie dzis z katarkiem.. dziwna sprawa. kichnal pare razy i gile wylecialy wielkie, wiec obylo sie bez fridy ufff
bo nawet nie wiem gdzie jej szukac hihi
no a w ciagu dnia juz prawie kataru nie mial
wiec nie wiem. moze to jakas alergia? a moze to na te zeby
bo wyraznie cos mu nie daje spac wrrrr i kupka mniej
a jak juz to rzadsza konsystencja

ale zyjemy hihi

[ Dodano: 2008-06-20, 23:57 ]
Aleksanrowicz czesc. wyprzedzilas mnie hehe zycze wam swietnej zabawy i zdrowka

dobranoc

[ Dodano: 2008-06-21, 00:34 ]
FUNDACJA MAM MARZENIE Spełnia marzenia dzieci śmiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest MATEUSZEK LANG ze Szczecina. W niedziele 27 kwietnia miał ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest DOSTAC POCZTOWKI OD WIELU LUDZI! Jeśli macie chwilkę dosłownie czasu, kupcie pocztówkę, napiszcie życzenia urodzinowe i wyślijcie mu. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo!

Oto adres:

Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin

Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron świata
http://www.mateusz.szczecinianie.pl/

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 09:40

WITAM :ico_kawa: zaraz bede sprzatac :ico_oczko: jutro impreza roczkowa :-) a ja dostalam@ i mnie brzuch boli no do nonono!!!!!! :ico_zly:

ALEKSANDROWICZ udanej imprezki :-) i dziekuje za rady z internecikiem :ico_sorki: :ico_sorki: i zdroweczka Wam zycze :ico_sorki: :ico_sorki:

MADZIORKA to mialas przygode z funciakiem,i oby Lelusia zaden bakcyl nie rozlozyl a kysz a kysz :ico_sorki: :ico_sorki: a z ta pocztowka super sprawa napewno wysle :-D

Awatar użytkownika
magda26

21 cze 2008, 13:29

Hej wam kochane :):

My juz po zakupkach a teraz sie lenimy ....nie gotujemy cos szybkiego zjemy lub zamowimy a co tam jak len to len hehehe

No za wszystkich maluszków (solenizantów) wspaniałych imprez :):

[ Dodano: 2008-06-21, 13:29 ]
AAAAAAAA mialam spytac Frydza jak zrobiłas te zdjecie w podpisie ??Daj namiary hehe

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”