hej
dopiero sobie usiadlam hihi
whiskacz przede mna i weekend czas zaczac hurrraaaa
caly dzien na nogach. umowilam sie w centrum z kolezanka i jej coreczka- z tego smaego dnia co lelek hihi
ale oczywiscie dotarlam mocno spozniona wrrr
okazalo sie bowiem rano ze nie mam gotowki. wiec polecialam do bankomatu (jedyny ktory mamy na ulicy) a on okazal sie nieczynny wrrrrr
a gotowke musze miec na bilet wrrr i to wyliczona bo kierowca nie wydaje reszty
dobrze ze kumpela byla w domu i pozyczyla funciaka
normalnie glupi funt a bez niego nigdzie sie nie rusze dalej wrrr hehe
no ale p trudach znalazlam sie w swoim zywiole uuuu
zaraz ma juz wyprzedaze wiec zaopatrzylam sie w 3 bluzeczki
lelek z rybaczki jeansowe i jeszcze jeden dzieciaczek bedzie mial slodki sweterek hihi
potem jeszcze inne sklepy i rowniez szal wyprzedazy
I LOVE UK !!!!!!!!!!!
a kolezanka dzis mnie zadziwila.. wiadomoscia ze w przyszlym tyg zjezdzaja do PL
tym samym lelek straci swoja druga rowiesniczka i zarazem dwie jedyne kolezanki a buuu
ale moze i my pojedziemy sobie do |DOMU
teraz nadchodzi kryzys z USA, wszsytko drozeje. i praca dla budowlancow podupada.. a buuu i prawdopodobnie juz niedlugo adas bedzie musial szukac innego pracodawcy
ale to akurat mnie nie martwi
przyda mu sie troche urozmaicenia hihi a poza tym mysle ze sobie sweitnie poradzi
no ae jesli sie okaze ze podobna kase dostanie w PL to kto wie..
a plus calej sytuacji
mieszkania ida tutaj w dół
a ze my czaimy sie na swoj dom to moze wykorzystamy szybko okazje heheh
wszystko wyjasni sie poczatkiem jesieni.. hmmm
ale co ja bede smecic
dziekuje wam kochane za troske o lelka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
na razie od 21 spi non stop co w ciagu 1,5 tyg sie nie zdarzalo
violu brawa dla Mikolaja za swiadectwo !!!
justyna my bylismy w egipcie w pazdzierniku i nie chce nawey myslec co dzieje sie tam latem.. moze w jesieni sie wybierzcie hmm
dobranoc
FUNDACJA MAM MARZENIE Spełnia marzenia dzieci śmiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest MATEUSZEK LANG ze Szczecina. W niedziele 27 kwietnia miał ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest DOSTAC POCZTOWKI OD WIELU LUDZI! Jeśli macie chwilkę dosłownie czasu, kupcie pocztówkę, napiszcie życzenia urodzinowe i wyślijcie mu. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo!
Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin
Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron świata
http://www.mateusz.szczecinianie.pl/